• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek fiyatı ne kadar?

womanme

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2024
114
-107
13
32
Henüz yeni yaptırcak olanlar veya yakın zamanda yaptıranlar. A'dan Z'ye her şey dahil bir tüp bebek kaça mâl oluyor özel hastanede?

Her hastanenin ve doktorun fiyatlandırması farklı olabilir ama tüp bebekle ilaçların fiyatı hemen hemen aynı, yaz döneminde Acıbadem Hastanesinde 80 bin civarıydı tüp bebek, 50 bin gibi bir fiyat da ilaçlara verdi arkadaşlarımız. Ben geçen sene yaptırdığım için o dönem daha uygundu tabi.

Guncel 2025 fiyatlari saniyorum 110-120 bin bandinda ilaclar harici

Merhabalar biz ekim 2024'de acıbademe başladık ve hala devam ediyoruz şu ana kadar herşey için 260 bin tl kadar para harcadık 1 aya kadar da ilave işlem için 30 bin tl vereceğiz ve tekrar transfer için para vereceğiz o da aşağı yukarı 100 bin tl tutacak yani toplamda 360 400 bini bulacak tabi transferim tutarsa tutmazsa her transferde ilaçlarla birlikte aşağı yukarı 100 bini bulur diye düşünüyorum

Tedaviye ilk başladığınızda sizden tüp bebek için para alıyorlar sonrasında tedavi sürecinde ilaveler çıkarsa onlar için para alıyorlar şuan ne kadar oldu ilaveler emin değilim ama mesela atıyorum biyopsi ve rahim çizme yapılacak 30 bin tl para alıyorlar işte embiyo yapıştırma 6 bin falan filan öyle öyle değişiyor

Evet ben bu ay başladım sürece 120 bin ilaçlar hariç
Merhaba ben de acıbademde başlayacağım önümüzdeki ay sonu. Şuan saadece prp ve eksozom yapıp beklemek istediler. Size de öyle bi şey yapıldı mı? Hangi doktorla devam ediyorsunuz. Bir de ilaçların güncel fiyatı ne kadar ortalama acaba?

Merhaba ben de acıbademde başlayacağım önümüzdeki ay sonu. Şuan saadece prp ve eksozom yapıp beklemek istediler. Size de öyle bi şey yapıldı mı? Hangi doktorla devam ediyorsunuz. Bir de ilaçların güncel fiyatı ne kadar ortalama acaba?
Devlet desteği şartlarına da bir bakın derim eğer uygunsa şartlarınız ilaçların bir kısmını ödüyor ilaçlar çok pahalı zaten.

Ben Tekirdağ’da özel klinikte doktorum hazırlıyor bikaç güne İstanbul’a gidicez aret kamar ile beraber çalışıyor. Yumurta toplama aşamasına yaklaştım şuan için eksra birşey yapılmadı. Sadece tüp bebek fiyatı 120 bin ilaçlarda aşırı pahalı dün eşim 3 adet iğneye 30 bin ödedi ondan öncesi hariç ilaçlar için en 70 bin gözden çıkarın yani bu işin maliyeti net 200 bin.

Merhabalar biz ekim 2024'de acıbademe başladık ve hala devam ediyoruz şu ana kadar herşey için 260 bin tl kadar para harcadık 1 aya kadar da ilave işlem için 30 bin tl vereceğiz ve tekrar transfer için para vereceğiz o da aşağı yukarı 100 bin tl tutacak yani toplamda 360 400 bini bulacak tabi transferim tutarsa tutmazsa her transferde ilaçlarla birlikte aşağı yukarı 100 bini bulur diye düşünüyorum

Tedaviye ilk başladığınızda sizden tüp bebek için para alıyorlar sonrasında tedavi sürecinde ilaveler çıkarsa onlar için para alıyorlar şuan ne kadar oldu ilaveler emin değilim ama mesela atıyorum biyopsi ve rahim çizme yapılacak 30 bin tl para alıyorlar işte embiyo yapıştırma 6 bin falan filan öyle öyle değişiyor
Kesinlikle bende aynı durumdayım bu işte net bir fiyat yok malesef herkesin durumuna göre fiyat değişiyor

Kesinlikle bende aynı durumdayım bu işte net bir fiyat yok malesef herkesin durumuna göre fiyat değişiyor
Sizde mi Acıbadem de yaptırıyorsunuz fiyatlar gerçekten herkese göre değişiyor ama sabit yani yani işlem ücretleri sadece kişiye hangi işlem uygulanırsa o

Siz nerde yaptırıyorsunuz benim sadece tüp bebek 120 bin ilaç felan yok içinde
Konya Novafertil tüp bebek merkezi .

Tüp bebek 10 Eylül

10.200 hastane

800 muayene

20.350 ilaç iki kutu Gonal f 900

5 kutu oxodite 1 kutu letplus

50 bin toplama-transfer

Bir kutu 6.350 Gonal f 900

Bir kutu 1.350 oxodite

14,500 dondurma işlemi

2 kutu oxodite

2 kutu ovitrealla 4.100

Balık yağı-magnezyum -1650

24 Eylül 21 🥚 toplandı

Dondurma sözleşme tarihi

25 Eylül 7 🥚 döllendi

27 Eylül donduruldu

2 Aralık transfer 👶

Femara 700

Enox 2 kutu 2600

Ecopirin

Promester-Ovıtrella 2.300

İğneler 4700

970 prolütex

650 Progestan 3 kutu

Toplam —122.320

1500 ilk muayene - kalp atışı dinlendi 30 Aralık 2024

Progestan -parol 780

1500 muayene - cinsiyet öğrenildi 6 Şubat 2025

380 vitamin

Ben Tekirdağ’da özel klinikte doktorum hazırlıyor bikaç güne İstanbul’a gidicez aret kamar ile beraber çalışıyor. Yumurta toplama aşamasına yaklaştım şuan için eksra birşey yapılmadı. Sadece tüp bebek fiyatı 120 bin ilaçlarda aşırı pahalı dün eşim 3 adet iğneye 30 bin ödedi ondan öncesi hariç ilaçlar için en 70 bin gözden çıkarın yani bu işin maliyeti net 200 bin.
Bende Tekirdağ dayim özelde nerede Yaptırıyorsunuz? Bende Aret kamarda tubbebek yaptırdım ilk deneme negatif oldu. 2.ci transferi dün yaptırmam gerekiyordu ama iptal ettirmek zorunda kaldım malesef

Konya Novafertil tüp bebek merkezi .

Tüp bebek 10 Eylül

10.200 hastane

800 muayene

20.350 ilaç iki kutu Gonal f 900

5 kutu oxodite 1 kutu letplus

50 bin toplama-transfer

Bir kutu 6.350 Gonal f 900

Bir kutu 1.350 oxodite

14,500 dondurma işlemi

2 kutu oxodite

2 kutu ovitrealla 4.100

Balık yağı-magnezyum -1650

24 Eylül 21 🥚 toplandı

Dondurma sözleşme tarihi

25 Eylül 7 🥚 döllendi

27 Eylül donduruldu

2 Aralık transfer 👶

Femara 700

Enox 2 kutu 2600

Ecopirin

Promester-Ovıtrella 2.300

İğneler 4700

970 prolütex

650 Progestan 3 kutu

Toplam —122.320

1500 ilk muayene - kalp atışı dinlendi 30 Aralık 2024

Progestan -parol 780

1500 muayene - cinsiyet öğrenildi 6 Şubat 2025

380 vitamin
Cinsiyetini öğrenmişsin hayırlı olsun canım 😍 çabuk da öğrenmişsin maşallah ben bnmkini 17haftalıkkrn öğrenmiştim😁

Bende Tekirdağ dayim özelde nerede Yaptırıyorsunuz? Bende Aret kamarda tubbebek yaptırdım ilk deneme negatif oldu. 2.ci transferi dün yaptırmam gerekiyordu ama iptal ettirmek zorunda kaldım malesef

Hadi ya ümit ekmen ile başladık ama sonra gelmeyince volkan akel ile devam ediyoruz yarın belli olacak yumurta toplama zamanı. Sizin neden tutmadı benim sıkıntı eşimde

Back