Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ben bu ay başladım sürece 120 bin ilaçlar hariçGuncel 2025 fiyatlari saniyorum 110-120 bin bandinda ilaclar harici
Hayirli ugurlu olsunEvet ben bu ay başladım sürece 120 bin ilaçlar hariç
Acıbadem Hastanesi’nde tedavi görüyorum 200.000’i bulduHenüz yeni yaptırcak olanlar veya yakın zamanda yaptıranlar. A'dan Z'ye her şey dahil bir tüp bebek kaça mâl oluyor özel hastanede?
Merhaba ben de acıbademde başlayacağım önümüzdeki ay sonu. Şuan saadece prp ve eksozom yapıp beklemek istediler. Size de öyle bi şey yapıldı mı? Hangi doktorla devam ediyorsunuz. Bir de ilaçların güncel fiyatı ne kadar ortalama acaba?Evet ben bu ay başladım sürece 120 bin ilaçlar hariç
Devlet desteği şartlarına da bir bakın derim eğer uygunsa şartlarınız ilaçların bir kısmını ödüyor ilaçlar çok pahalı zaten.Merhaba ben de acıbademde başlayacağım önümüzdeki ay sonu. Şuan saadece prp ve eksozom yapıp beklemek istediler. Size de öyle bi şey yapıldı mı? Hangi doktorla devam ediyorsunuz. Bir de ilaçların güncel fiyatı ne kadar ortalama acaba?
Merhaba ben de acıbademde başlayacağım önümüzdeki ay sonu. Şuan saadece prp ve eksozom yapıp beklemek istediler. Size de öyle bi şey yapıldı mı? Hangi doktorla devam ediyorsunuz. Bir de ilaçların güncel fiyatı ne kadar ortalama acaba?
Ben Tekirdağ’da özel klinikte doktorum hazırlıyor bikaç güne İstanbul’a gidicez aret kamar ile beraber çalışıyor. Yumurta toplama aşamasına yaklaştım şuan için eksra birşey yapılmadı. Sadece tüp bebek fiyatı 120 bin ilaçlarda aşırı pahalı dün eşim 3 adet iğneye 30 bin ödedi ondan öncesi hariç ilaçlar için en 70 bin gözden çıkarın yani bu işin maliyeti net 200 bin.Merhaba ben de acıbademde başlayacağım önümüzdeki ay sonu. Şuan saadece prp ve eksozom yapıp beklemek istediler. Size de öyle bi şey yapıldı mı? Hangi doktorla devam ediyorsunuz. Bir de ilaçların güncel fiyatı ne kadar ortalama acaba?
Siz nerde yaptırıyorsunuz benim sadece tüp bebek 120 bin ilaç felan yok içinde2024 eylülden itibaren 120 bin herşey içinde
Kesinlikle bende aynı durumdayım bu işte net bir fiyat yok malesef herkesin durumuna göre fiyat değişiyorMerhabalar biz ekim 2024'de acıbademe başladık ve hala devam ediyoruz şu ana kadar herşey için 260 bin tl kadar para harcadık 1 aya kadar da ilave işlem için 30 bin tl vereceğiz ve tekrar transfer için para vereceğiz o da aşağı yukarı 100 bin tl tutacak yani toplamda 360 400 bini bulacak tabi transferim tutarsa tutmazsa her transferde ilaçlarla birlikte aşağı yukarı 100 bini bulur diye düşünüyorum
Tedaviye ilk başladığınızda sizden tüp bebek için para alıyorlar sonrasında tedavi sürecinde ilaveler çıkarsa onlar için para alıyorlar şuan ne kadar oldu ilaveler emin değilim ama mesela atıyorum biyopsi ve rahim çizme yapılacak 30 bin tl para alıyorlar işte embiyo yapıştırma 6 bin falan filan öyle öyle değişiyor
Sizde mi Acıbadem de yaptırıyorsunuz fiyatlar gerçekten herkese göre değişiyor ama sabit yani yani işlem ücretleri sadece kişiye hangi işlem uygulanırsa oKesinlikle bende aynı durumdayım bu işte net bir fiyat yok malesef herkesin durumuna göre fiyat değişiyor
Konya Novafertil tüp bebek merkezi .Siz nerde yaptırıyorsunuz benim sadece tüp bebek 120 bin ilaç felan yok içinde
Bende Tekirdağ dayim özelde nerede Yaptırıyorsunuz? Bende Aret kamarda tubbebek yaptırdım ilk deneme negatif oldu. 2.ci transferi dün yaptırmam gerekiyordu ama iptal ettirmek zorunda kaldım malesefBen Tekirdağ’da özel klinikte doktorum hazırlıyor bikaç güne İstanbul’a gidicez aret kamar ile beraber çalışıyor. Yumurta toplama aşamasına yaklaştım şuan için eksra birşey yapılmadı. Sadece tüp bebek fiyatı 120 bin ilaçlarda aşırı pahalı dün eşim 3 adet iğneye 30 bin ödedi ondan öncesi hariç ilaçlar için en 70 bin gözden çıkarın yani bu işin maliyeti net 200 bin.
Cinsiyetini öğrenmişsin hayırlı olsun canımKonya Novafertil tüp bebek merkezi .
Tüp bebek 10 Eylül
10.200 hastane
800 muayene
20.350 ilaç iki kutu Gonal f 900
5 kutu oxodite 1 kutu letplus
50 bin toplama-transfer
Bir kutu 6.350 Gonal f 900
Bir kutu 1.350 oxodite
14,500 dondurma işlemi
2 kutu oxodite
2 kutu ovitrealla 4.100
Balık yağı-magnezyum -1650
24 Eylül 21toplandı
Dondurma sözleşme tarihi
25 Eylül 7döllendi
27 Eylül donduruldu
2 Aralık transfer
Femara 700
Enox 2 kutu 2600
Ecopirin
Promester-Ovıtrella 2.300
İğneler 4700
970 prolütex
650 Progestan 3 kutu
Toplam —122.320
1500 ilk muayene - kalp atışı dinlendi 30 Aralık 2024
Progestan -parol 780
1500 muayene - cinsiyet öğrenildi 6 Şubat 2025
380 vitamin
Allah razı olsun kuzucum . Çok güzel beklemısler bacakları açıpCinsiyetini öğrenmişsin hayırlı olsun canımçabuk da öğrenmişsin maşallah ben bnmkini 17haftalıkkrn öğrenmiştim
![]()
Yaa bak sen kuzulara yaaAllah razı olsun kuzucum . Çok güzel beklemısler bacakları açıp![]()
Bende Tekirdağ dayim özelde nerede Yaptırıyorsunuz? Bende Aret kamarda tubbebek yaptırdım ilk deneme negatif oldu. 2.ci transferi dün yaptırmam gerekiyordu ama iptal ettirmek zorunda kaldım malesef
Hadi ya ümit ekmen ile başladık ama sonra gelmeyince volkan akel ile devam ediyoruz yarın belli olacak yumurta toplama zamanı. Sizin neden tutmadı benim sıkıntı eşimdeBende Tekirdağ dayim özelde nerede Yaptırıyorsunuz? Bende Aret kamarda tubbebek yaptırdım ilk deneme negatif oldu. 2.ci transferi dün yaptırmam gerekiyordu ama iptal ettirmek zorunda kaldım malesef