Tüp bebek ekstra masraflar

Ayay4501

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
25
Puanlar
98
Kızlar selam tüp bebeğe baslayacagım nisan ayında, güncel tüp bebek ücreti 110 bin tl, yumurta dondurma 22.000 tl, ilaçlar 35-45 bin, bunlar dısında kalem kalem bana masraflar neler ek olarak masraf cıkıyor yazabilir misinizz?

Merhabalarr nerede başlıyorsunuz öncelikle ? Zaten size bir liste veriliyor aslında kalem kalem hepsini yazıyor listede

Embriyolara genetik bakilacaksa cok buyuk bir kalem de o eklenir maddi olarak.

Merhabalarr nerede başlıyorsunuz öncelikle ? Zaten size bir liste veriliyor aslında kalem kalem hepsini yazıyor listede
Merhabalar 2 yer arasında kararsızım 2 side aynı fiyat zaten , istanbuldayım kalem kalem yazıyor ama tecrübe edenlere sormak istedim

Baktırmam gerekiyor mu emin değilim, kararsızım tanesi 10.000 tl olsa 4 tane 40 bin
Benim durumuma düşmek istemiyorsanız bebeğinizin kalbinin durmasını istemiyorsanız mutlaka genetik baktırın yoksa benim gibi ona vermediğiniz parayı kürtaja vermek durumunda kalırsınız ayrıca üç dört ay bekleme süresi manevi çöküş filan

Baktırmam gerekiyor mu emin değilim, kararsızım tanesi 10.000 tl olsa 4 tane 40 bin
Biz 5 embriyo icin 80 kusur bin odedik 450 dolardan. 2024 yilinda tup bebek opu arti transfer ucreti bu civardaydi. Cok maliyetli bir islem malesef ama hepsine bir anda baktirmak zorunda degilsiniz o guzel kismi bence

Merhabalar 2 yer arasında kararsızım 2 side aynı fiyat zaten , istanbuldayım kalem kalem yazıyor ama tecrübe edenlere sormak istedim
O zaman şöyle söyleyeyim pgt yaptırmak için ekstra ücret ödersiniz. Biz Memorialde 2024 fiyatı olarak embriyo tanesine 305 dolar ödeyeceğiz. Bizim de kaç tanesne pgt yaptıracağımiz yarın belli olacak. Onun dışında ekstra testlerin hiçbiri dahil değil. Rahim filmi vs. Eğer bunları yaptirdiysaniz bir de transfer sonrası kalan embriyolarinizi dondurmak için ücret ödersiniz. O da 1-3 tüp arası ( her tüp 1 embriyo demek) 670 dolar bizim ama biz 2024de sürece basladigimiz için bu fiyat. 2025 fiyatını bilmiyorum. Tabi sürece basladiginizda herhangi bir ameliyat vs gerekmeyen durumdaki ekstralar bunlar. Gerekirse onlar da tüp bebek fiyatına dahil değil. Çok şükür bizde ekstra bir ameliyat ya da tedaviye gerek kalmadı. Biz sadece opu öncesi yaptırdığımız rahim filmine , eşimin yaptırdığı sperm testlerine ve üroloji muayenelerine ve iğnelere 22 bin olarak şekilde ücret ödedik. Şimdi embriyolarim 4. Güne geldi. Yarın da pgt ücreti ödeyeceğiz. Transfer günü de kalanları dondurma ücreti ödeyeceğiz

Kesinlikle katılıyorum, maddi yanından çok manevi yanı inanılmaz ağır geliyor insana
imkanınız el veriyorsa mutlaka pgt yaptırın, hurafe şeylere inanmayın yok işte parça alınınca bozuluyor, ben bunlara inandım ve çok pişmanım. En azından kafanız rahat olur pgt ile

Bişey sorucam yumurtam toplandı donduruldu donmuş emnriyo transeri olacagım 2 ay sonra burda transfer günü geldiginde çözdürme parası alınmıyor dimi ek olarak? Tüp bebek fiyatı yumurta toplama ve transfer dahil ödüyeceğim zaten ya hani

İlaçlar onda çok çıkar , sprrme mikroçip piezxo önerildiyse sperm de sorun varsa o çıkar , pgt varsa o çıkar , embryo glue isterse doktor o var , inrtalipid tedavı , hsg ve testler , histerskopi gerekse hatırladğım bular şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…