- Emoji Skoru
- 21
- Puanlar
- 28
- Konu Sahibi orkidee123
Transfer sonrası 10. Gün 36 çıktı 13. Gün 77,6 çıktı 15. Gün 138 çıktı bu sağlıklı bi gebelik olabilir mi yaşayan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep 2 katı katlamış belkı geç tutunmuştur endıselenmeyın stres yapmayın. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahTransfer sonrası 10. Gün 36 çıktı 13. Gün 77,6 çıktı 15. Gün 138 çıktı bu sağlıklı bi gebelik olabilir mi yaşayan var mı
Amiin inşallah biraz yavaş yükseliyor gibi tedirginim o yüzdenHep 2 katı katlamış belkı geç tutunmuştur endıselenmeyın stres yapmayın. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
180 i verdiğim gün aksam tekrar verdin 228 cıktı tam iki katı değil son değer biraz düşük bana dua edin bugğn doğum günümmm. Yarın tekrar test vercem umarım iki katı yğkselmiş olurda banada güzel bir hediye olurAslında hep ikiye katlamış iyi geç tutundu muhtemelen. Son durumunuz ne acaba tekrar beta verdiniz mi?
İnşallah çok güzel bir değer görürsünüz nice mutlu seneleriniz olsun, yeni yaşınıza kucağınızda bebişinizle girersiniz umarım180 i verdiğim gün aksam tekrar verdin 228 cıktı tam iki katı değil son değer biraz düşük bana dua edin bugğn doğum günümmm. Yarın tekrar test vercem umarım iki katı yğkselmiş olurda banada güzel bir hediye olur![]()
7 günüm 30 çıkmıştı sırasıyla 2 gün ara ile verdim 30-64-142-453 oldu sonrasında oğlum 1.5 yaşında bende çok endişelenmiştim ama bi anda arttı sonradan180 i verdiğim gün aksam tekrar verdin 228 cıktı tam iki katı değil son değer biraz düşük bana dua edin bugğn doğum günümmm. Yarın tekrar test vercem umarım iki katı yğkselmiş olurda banada güzel bir hediye olur![]()
Umarım bugün tekrar verdm 330 cıkmış ama başka hsstanede verdim çok farkedermi bilemedimİnşallah çok güzel bir değer görürsünüz nice mutlu seneleriniz olsun, yeni yaşınıza kucağınızda bebişinizle girersiniz umarım![]()
Ayyyy darısı basıma inşaAllah benmde böyle olur duanızı esirgemeyin cok ihtiyacım var7 günüm 30 çıkmıştı sırasıyla 2 gün ara ile verdim 30-64-142-453 oldu sonrasında oğlum 1.5 yaşında bende çok endişelenmiştim ama bi anda arttı sonradan