• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek düşük beta

orkidee123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
21
Puanlar
28
Transfer sonrası 10. Gün 36 çıktı 13. Gün 77,6 çıktı 15. Gün 138 çıktı bu sağlıklı bi gebelik olabilir mi yaşayan var mı

Transfer sonrası 10. Gün 36 çıktı 13. Gün 77,6 çıktı 15. Gün 138 çıktı bu sağlıklı bi gebelik olabilir mi yaşayan var mı
Hep 2 katı katlamış belkı geç tutunmuştur endıselenmeyın stres yapmayın. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Bazı embriyolar daha yavaş gelişebiliyor önemli olan değerlerin düzenli olarak katlanması çok stres yapmayın

7. Gün -42
8.Gün -59.85
10. Gün-108
12. Gün-180
Sizce nasıl ben cok tedirginim yavaş yükseliyor gibi çok korkuyorum. 5. Gün embriyosu transfer edilmişti.

Aslında hep ikiye katlamış iyi geç tutundu muhtemelen. Son durumunuz ne acaba tekrar beta verdiniz mi?

Aslında hep ikiye katlamış iyi geç tutundu muhtemelen. Son durumunuz ne acaba tekrar beta verdiniz mi?
180 i verdiğim gün aksam tekrar verdin 228 cıktı tam iki katı değil son değer biraz düşük bana dua edin bugğn doğum günümmm. Yarın tekrar test vercem umarım iki katı yğkselmiş olurda banada güzel bir hediye olur 🙏🏻🥺

180 i verdiğim gün aksam tekrar verdin 228 cıktı tam iki katı değil son değer biraz düşük bana dua edin bugğn doğum günümmm. Yarın tekrar test vercem umarım iki katı yğkselmiş olurda banada güzel bir hediye olur 🙏🏻🥺
İnşallah çok güzel bir değer görürsünüz nice mutlu seneleriniz olsun, yeni yaşınıza kucağınızda bebişinizle girersiniz umarım 🙏🏼

7 günüm 30 çıkmıştı sırasıyla 2 gün ara ile verdim 30-64-142-453 oldu sonrasında oğlum 1.5 yaşında bende çok endişelenmiştim ama bi anda arttı sonradan

İnşallah çok güzel bir değer görürsünüz nice mutlu seneleriniz olsun, yeni yaşınıza kucağınızda bebişinizle girersiniz umarım 🙏🏼
Umarım bugün tekrar verdm 330 cıkmış ama başka hsstanede verdim çok farkedermi bilemedim

7 günüm 30 çıkmıştı sırasıyla 2 gün ara ile verdim 30-64-142-453 oldu sonrasında oğlum 1.5 yaşında bende çok endişelenmiştim ama bi anda arttı sonradan
Ayyyy darısı basıma inşaAllah benmde böyle olur duanızı esirgemeyin cok ihtiyacım var

Back
X