Tüp bebek dondurulmuş embriyo transferi öncesi süreç

Helenizmrr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2022
195
46
28
32
Merhaba kızlar bir sorum olacak. Dondurulmuş embriyolarım var. Yarın adetimin ilk günü. Doktorum 2.günü gelmemi söylemişti ama kendisi kongrede olduğu için anca adetin 4.gününe randevu alabildim. Bu durum süreci etkiler mi acaba ? Bilgisi olan var mı yazarsanız çok sevinirim

Yok etkilemez son transferimde benimde oyle olmustu tedirgin olmayin ama asistani yada doktorunuzu bilgilendirin..

Bende ilk kez tedavi görüyorum sürece çok vakıf değilim her şeyi kafama takıp evham yapıyorum transfer sürecine hazırlık yapılırken adetin 2. Günü neye bakıyor doktor ve ne gibi ilaçlar veriyor peki

bende estrofeme başladı regl 3. günü transfer öncesi yani.. şuan onu kullanıyorum tekrar gideceğim bakalım rahim kalınlaştırıyomş

Merak etme için rahat olsun 2. 3. 4. Günü olması sıkıntı olmaz rahim kalınlaşmasını takip dicek bakılıyor birde gerekli ilaçlarını başlatıcak. Bile daha sorucam hangi Dr hastaneye gidiyorsun.

Merak etme için rahat olsun 2. 3. 4. Günü olması sıkıntı olmaz rahim kalınlaşmasını takip dicek bakılıyor birde gerekli ilaçlarını başlatıcak. Bile daha sorucam hangi Dr hastaneye gidiyorsun.
Medical point Funda göde ye gidiyorum.

Pazartesi günü yumurta toplama işlemi yapılacak , ağrılı bir işlem mi
Bir de öncesinde genetik test yaptırdık, ben de mozaik gen geçti. Bu yüzden embriyoda genetik teste gönderilecek. Eğer süreç iyi gitmezse sil baştan başlayacak enerjim yok çok korkuyorum kızlar çook…

Canım endişelenme dayanılmayacak ağrılı bir işlem değil yani korkmana gerek yok. Benimde Opu sonrası çok az ağrım oldu azcıkta kanamam 2 güne hiç birseyim kalmamıştı . İnsallah bolca yumurtan olur sağlıklı moralini bozma sen hangi hastanedesin

Konak hastanesindeyim canım, zaten biraz bekleyeceğiz taze transfer olmayacak, tabii eğer sağlıklı embriyo olursa…

Uykularım kaçmıştı opu haftası meğer ne kolaymış uyudum uyandım eve geldim asıl dert sonrasıı kaç adet 5.güne gidecek kaç adet blast olacak....... strese illa girecem diyosan buna gir boşver opuyu falan

Benimde ilk bu hafta içinde transfer olacağım inşallah tek seferde tutturalım rahmine çok iyi baktır polip vs olmasın elli kere sor bunu mutlaka
Ay inşallah benim rahmim hafif ters, belki traşlama yapabiliriz dedi. ben de kromozom sorunu çıktı, o yüzden genetik test yaptıracağız. Eğer sağlıklıysa transfer edilecek.

Kızlar bende adet bekliyordum bugün adet oldum dondurulmuş embriyolarım var büyük ihtimal aralık bası transferim olacak transfer öncesi ve sonrası nelere dikkat etmemiz gerekiyor özellikle bunu yapmalısın dediğiniz şeyler varmı

Bence fark eder1.ya da 2.günü gittim ben hep,kendi doktorunuzla görüştünüz mü o ne dedi,büyük ihtimalle 2.gün için başka bir doktora yönlendirir

Bence en önemli şeylerden biri beslenme Ben tüp bebek sürecine başladığımdan beri paketli gıda, rafine şeker vs tüketmemeye özen gösteriyorum. Avokado, hurma, yumurta, keten tohumu özellikle tükettiğim besinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…