-
- Konu Sahibi kedilihayat
İzmit çevresi veya İstanbul Anadolu yakasından tüp bebek doktoru arıyorum önerebileceğiz doktor ve biliyorsanız güncel fiyatları da öğrenebilir miyim
Merhaba Doç.Dr Çiğdem Yayla Abide doktorum bende yeni başladım çok ilgili çok tatlı çok güler yüzlü internete adını yazıp araştırabilirsin ben çok memnunum her süreçte yanımda Ataşehirde kendi muyanesi var Acıbadem hastanesiyle çalışıyor ve tüp bebekte labaratuar çok önemli bende acıbadem hastanesinin labaratuarı çok iyi diye duydum umarım rabbim hepimize hayırlı bir evlat nasip ederİzmit çevresi veya İstanbul Anadolu yakasından tüp bebek doktoru arıyorum önerebileceğiz doktor ve biliyorsanız güncel fiyatları da öğrenebilir miyim?
İnşallahBende İsmail hocaya gidiyorum çok mükemmel bir doktor bize aşılama tedavisi yapıldı inşallah tutar
İnşallahben 2. Kez tüp bebekle hamileyim elhamdülillah rabbim herkesin karşısına böyle doktorlar çıkarsın inşallah. Sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum haber et
Bir kaç gün sonra kan testi veririmHaber ederim 9 gün oldu bugün
Merhabalar ben de önümüzdeki ay Cem Bey e gitmeyi planlıyorum kuzenim kendisinde tedavi oldu doğum yaptı. Kuzeninizin tedavisi devam ediyor mu bide ücret ne kadar bilginiz var mı teşekkür ederimŞimdi kuzenim benim tavsiyemle Cem beyde tedavi oluyor güncel fiyatları o biliyordur ona sorarım
Birde ücret olarak Acıbadem international tüp bebek 83.500 tl ama sorunlara işlemlere göre fiyat değişiyor sanırım. (İlaçlar hariç )Benim eşimin değerleri düşük sperm morfoloji hareketlilik vs çok detaylı araştırdım girip bakmadığım araştırmadığım doktor kalmadı. Şuan acıbadem intenational hastanesinde görev yapan Çağlar Yazıcıoğlu ile bu sürece başlayacağız. Araştırmanı tavsiye ederim. Başarı oranları çok yüksek. Biz gittik konuşup görüştükte çok ilgili bi doktor. Kardeşine ne önerirse bizede o şekilde yaklaşıyor. Mesela ben geçen ay gittim ama tedavime başlamadı yumurtam az olduğu için. Başka bi yer olsa para koparmak için başlar. Ama hocamız hem doğru tedavi hemde kişiye özel tedavi planlıyor. Bakalım 15 güne regl oluyorum sürece başlayacağız inşallah. Bu arada bahçeci tüp bebek merkezinin en tanınmış iyi olan embriyologuyla çalışıyorlar. Hem embriyolog hem doktor hem laboratuvar iyi bakalım. İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
İzmit çevresi veya İstanbul Anadolu yakasından tüp bebek doktoru arıyorum önerebileceğiz doktor ve biliyorsanız güncel fiyatları da öğrenebilir miyim?
umuttepe emek hoca (prf)( özeline randevu alın)
Bravo sadece Çağları övmek için açılmış bir hesapBenim eşimin değerleri düşük sperm morfoloji hareketlilik vs çok detaylı araştırdım girip bakmadığım araştırmadığım doktor kalmadı. Şuan acıbadem intenational hastanesinde görev yapan Çağlar Yazıcıoğlu ile bu sürece başlayacağız. Araştırmanı tavsiye ederim. Başarı oranları çok yüksek. Biz gittik konuşup görüştükte çok ilgili bi doktor. Kardeşine ne önerirse bizede o şekilde yaklaşıyor. Mesela ben geçen ay gittim ama tedavime başlamadı yumurtam az olduğu için. Başka bi yer olsa para koparmak için başlar. Ama hocamız hem doğru tedavi hemde kişiye özel tedavi planlıyor. Bakalım 15 güne regl oluyorum sürece başlayacağız inşallah. Bu arada bahçeci tüp bebek merkezinin en tanınmış iyi olan embriyologuyla çalışıyorlar. Hem embriyolog hem doktor hem laboratuvar iyi bakalım. İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Hayır asla öyle bi amaç için açmadım. şuan bu sürece başlayacağım rabbim nasip ederse olur inşallah. Bu süreci yaşayanlar daha iyi bilir aylarca araştırdım istanbulda çok doktorla görüştüm aklıma yatan çağlar hoca oldu. Tek bir kötü yorum görmedim çevremden giden herkes hamile kaldı o yüzden bilgilerimi paylaşmak istedim. Bir haftaya kalmaz tekrar gideceğim geçen ay yumurtam az olduğu için yapmak istemedi. İlaç kullanıyorum yumurta geliştirici arttırıcı vs. Bakalım bu ay nasıl olacak süreci yaşadıkça buradan gelişmeleri aktarırım ama söylemiş olduğum gibi sayfayı bu amaçla asla açmadım.Bravo sadece Çağları övmek için açılmış bir hesap
Ayrıca iyi bir doktor neden övülmesinde sorun görüyorsunuz anlayamadım ?Hayır asla öyle bi amaç için açmadım. şuan bu sürece başlayacağım rabbim nasip ederse olur inşallah. Bu süreci yaşayanlar daha iyi bilir aylarca araştırdım istanbulda çok doktorla görüştüm aklıma yatan çağlar hoca oldu. Tek bir kötü yorum görmedim çevremden giden herkes hamile kaldı o yüzden bilgilerimi paylaşmak istedim. Bir haftaya kalmaz tekrar gideceğim geçen ay yumurtam az olduğu için yapmak istemedi. İlaç kullanıyorum yumurta geliştirici arttırıcı vs. Bakalım bu ay nasıl olacak süreci yaşadıkça buradan gelişmeleri aktarırım ama söylemiş olduğum gibi sayfayı bu amaçla asla açmadım.
İstanbul da Dr yasemin çekmez var kesinlikle öneririmİzmit çevresi veya İstanbul Anadolu yakasından tüp bebek doktoru arıyorum önerebileceğiz doktor ve biliyorsanız güncel fiyatları da öğrenebilir miyim?
Hayır asla öyle bi amaç için açmadım. şuan bu sürece başlayacağım rabbim nasip ederse olur inşallah. Bu süreci yaşayanlar daha iyi bilir aylarca araştırdım istanbulda çok doktorla görüştüm aklıma yatan çağlar hoca oldu. Tek bir kötü yorum görmedim çevremden giden herkes hamile kaldı o yüzden bilgilerimi paylaşmak istedim. Bir haftaya kalmaz tekrar gideceğim geçen ay yumurtam az olduğu için yapmak istemedi. İlaç kullanıyorum yumurta geliştirici arttırıcı vs. Bakalım bu ay nasıl olacak süreci yaşadıkça buradan gelişmeleri aktarırım ama söylemiş olduğum gibi sayfayı bu amaçla asla açmadım.
Takviyeler nelerdiBen tedaviye başladığım da 33 yaşında idim alkol sigara geçmişim var idi ilk tedaviye başladığımda doc bir doktor tedavi etti direk tüp bebek ilaçları ile başladım tek kullandığım vitamin de folik asit idi 3 adet 5. Gün embriyosu 2 adet 6. Gün embriyosu oluştu 5. Gün embriyolarını transfer ettik negatif sonuç aldım son kalan 6. Gün embriyoları da transfer edip olumsuz olursa başka bi tüp bebek merkezine geçerim diyordum bu son kalan 6. Gün embriyosu transfer için merkeze gittiğimde doc olan doktorumun o hastaneden ayrıldığını öğrendim hemşireler de aynı hastanenin profu ile yani Cem bey ile görüştürdüler beni Prof olan doktor da kalan 6. Gün embriyoları transfer etmek istemediğini söyledi yeniden tedavi etmek istediğini söyledi fiyatta yardımcı olacağını söyledi bizde kabul ettik bu yeni tedavi de sigara alkol geçmişim olduğu İçin glutatyon isimli bir vitamini damar yolundan uyguladı yanında da 10 tane vitamin takviyesi verdi 2 ay boyunca hepsini kullandım ve yumurtalarım toplandı bu sefer 7 adet 5. Gün embriyom oluştu hiç 6. Gün embriyo oluşmadı ertesi ay hemen transfer yapıldı şükürler olsun ki ilk transfer de pozıtıf sonucu aldık vitaminlerden mi dir nedir hamileliğim de çok rahat geçti yaz boyu ful denizde idim hiç denizden çıkmadım doğumdan bir gün önce bile dışarda geziyordum bir müddet te sigaraya devam ettim şimdi kızım 2 aylık