TÜP BEBEK DIŞ HEYET RAPORU İÇİN HANGİ HASTANE KOLAY!!

EfervesaN

Guru
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
2.918
1.353
398
merhaba arkadaşlar,
tüp bebek için dış heyet raporu çıkarmak istiyorum,
süleymaniye hastanesinden dün eşim için 21.haz. 2016 ya randevu verdiler çok uzak 35 gün sonrası.
o nedenle çapa tıp fakültesini düşündüm.

hiç bu işlerden anlamam..

siz de yaşadığınız deneyimleri anlatırmısınız?

çapa mı süleymaniye mi daha az uğraştırır ve hizlı halleder dersiniz ?

ekte 17 mayıs 2016 günü süleymaniye/ z.burnu hastanesinden verilen gerekli evraklar / işlemler listesi var.
sizce çapa dan mı yoksa süleymaniyeden mı çabuk çıkar bu rapor

20160517_210101-1.webp

AYRICA ARKADAŞLAR BENİM AMH HORMONUM DÜŞÜK ..
AŞILAMA YAPILMADAN BU RAPORU ALMAK İSTİYORUM
YANİ ZAMAN KAYBEDEMEM BÖYLE BENİM GİBİ AŞILAMA YAPTIRMADAN ALAN OLDUMU ARANIZDA

AYRICA ARKADAŞLAR BENİM AMH HORMONUM DÜŞÜK ..
AŞILAMA YAPILMADAN BU RAPORU ALMAK İSTİYORUM
YANİ ZAMAN KAYBEDEMEM BÖYLE BENİM GİBİ AŞILAMA YAPTIRMADAN ALAN OLDUMU ARANIZDA
Canim amh hormonu dusuklugunde asilama yapmadan zaten direk tup bebege geciyolar.

Benim de 0.37 ..en son ekimde yapildi
Sen hangi hastaneden cikartmistin canim raporu?

Ayrica tup bebekte sonuc alabildinmi?
Insallah olmustur
Canim seninde dusuk.sendede asilama yapmadan direk tup bebege gecerler.brn bursadayim ulidag universitesinde raporlu yaptiriyorum.malesef ilkinde negatif aldim.simdi ikinci icin sira bekliyorum.allah bu gecenin hurmetine dualarimizi kabul etsin ve kucaklarimizi bos birakmasin..

selam arkadaşlar istanbulda oturan arkadaşlar için bir duyurum olacak.istanbul bahçelievler medikalpark hastanesinde bulunan dr serdar koç la tüpbebek seminerimiz olacak katılımcılar ücretsiz muayene kazanacak ve katılan kişiler arasında çekiliş olacak ilaçlar hastaya ait olmak üzere kazanan kişilere tüpbebek yapılacak.ne kadar çok katılım olursa o kadar çok çekiliş hakkı olacak semineri ramazan ayından sonra bahçelievler necip fazıl kısakürek kültür evinde gerçekleştiricez lütfen gelmek isteyenler bana özelden isim ve cep telefonu numarası yazsınlar seminer öncesi arayıp haber vericem

Tamam canım teşekkür ederim bilgilendirme için kısmet olursa iştirak ederim. Allah razı olsun

İstanbul Bahçelievler Necip Fazıl Kısakürek kültürevinde olacak ramazan ayından sonra yapmayı düşünüyoruz canım
bende katılmak istiyorum ...
seminer ne kadar sürecek hafta içi mi olacak yada hangi saatlerde ona göre işimle ilgili sıkıntı olmazsa gelmek istyprum..

medicalpark bahçekievler den başka hangi doktor katılacak seminere

Arkadaşlar hala çok kararsızım ...
evraklarım hazır en son eşimin androloji raporu kaldı ... onu da salı alıcaz kısmetse ..

sizce SÜLEYMANİYE hastanesine mi yoksa ÇAPA ya mı teslim edeyim raporları ...

hangisinden kolay ve hızlı olur
ben dış heyet istiyorum zaten

Arkadaşlar hala çok kararsızım ...
evraklarım hazır en son eşimin androloji raporu kaldı ... onu da salı alıcaz kısmetse ..

sizce SÜLEYMANİYE hastanesine mi yoksa ÇAPA ya mı teslim edeyim raporları ...

hangisinden kolay ve hızlı olur
ben dış heyet istiyorum zaten
Ben Süleymaniye de çıkarttım 1 haftayı buldum ama eğer adetin 3. Günü perşembe günü ne denk gelirse o gün bitirirsin inşaAllah çarşamba ya da başka gün ise perşembe günü de psikiyatri ve başhekim imzası almak için gitmen gerekecek
baştan anlatayım adetin 2. Ya da 3. Gün sabah aç karnına eşinizle birlikte kan vermeye gidilir sonuçları aynı gün çıkıyor sonra röntgen EKG de o gün çekiliyor kan ve röntgen sonucu Dr a gidiyor EKG yi siz alıyorsunuz sonra imza toplama işi başlıyor üroloji zeki bey tüp bebek Dr U Şener bey dahiliye kadın doğum Dr U bir bölüm daha vardı unuttum anestezi galiba ben de İstanbul tüp bebek de deneyeceğim Allah yar ve yardımcı olur inşaAllah

Ben Süleymaniye de çıkarttım 1 haftayı buldum ama eğer adetin 3. Günü perşembe günü ne denk gelirse o gün bitirirsin inşaAllah çarşamba ya da başka gün ise perşembe günü de psikiyatri ve başhekim imzası almak için gitmen gerekecek
baştan anlatayım adetin 2. Ya da 3. Gün sabah aç karnına eşinizle birlikte kan vermeye gidilir sonuçları aynı gün çıkıyor sonra röntgen EKG de o gün çekiliyor kan ve röntgen sonucu Dr a gidiyor EKG yi siz alıyorsunuz sonra imza toplama işi başlıyor üroloji zeki bey tüp bebek Dr U Şener bey dahiliye kadın doğum Dr U bir bölüm daha vardı unuttum anestezi galiba ben de İstanbul tüp bebek de deneyeceğim Allah yar ve yardımcı olur inşaAllah
Aaa arkadasim anlattigin cok basit ama
Capa cok daha farkli cok daha mesakkatli

Ben saglik raporlarimi alsim dahiliye ve psikiyatriden onlar hazir elimde
Hsg var elimde
Nufus kayit örneklerim
Fotografim
Esimin baska hastaneden spermiyogram i
Ayrica capa da yeni yapilmis kan tahlilleri falan

Aaa arkadasim anlattigin cok basit ama
Capa cok daha farkli cok daha mesakkatli

Ben saglik raporlarimi alsim dahiliye ve psikiyatriden onlar hazir elimde
Hsg var elimde
Nufus kayit örneklerim
Fotografim
Esimin baska hastaneden spermiyogram i
Ayrica capa da yeni yapilmis kan tahlilleri falan

İşine yaramasını Ve oraya gitmeni öneririm canım benim ilk aşılama ve Tüp Bebek deneyimim orada oldu ikinci tüp bebek için Cerrahpaşa yi düşünmüştüm ki benim için çok zor olan rahim filmim ve esimin Sperm sonuçları Süleymaniye de varken Cerrahpaşa yenisini istedi diye vazgeçtim u dönüş ile Süleymaniye ye gittim ki çapa da bir bayan sağlık görevlisi de geliş nedenini öğrenince Süleymaniye dururken oraya gitmeme anlam veremedi biz hastaları buradan oraya yönlendiriyorduk dedi tercih senin arkadaşım hakkımızda hayırlısı

İşine yaramasını Ve oraya gitmeni öneririm canım benim ilk aşılama ve Tüp Bebek deneyimim orada oldu ikinci tüp bebek için Cerrahpaşa yi düşünmüştüm ki benim için çok zor olan rahim filmim ve esimin Sperm sonuçları Süleymaniye de varken Cerrahpaşa yenisini istedi diye vazgeçtim u dönüş ile Süleymaniye ye gittim ki çapa da bir bayan sağlık görevlisi de geliş nedenini öğrenince Süleymaniye dururken oraya gitmeme anlam veremedi biz hastaları buradan oraya yönlendiriyorduk dedi tercih senin arkadaşım hakkımızda hayırlısı
O halde ben napsam suleymeniye hemde evime cok yakin ben zeytinburnunda oturuyorum kalktim capa ya gittim

Esim icin aldigim randevu duruyor.
21 haziran ya da 25 haziran icin spermiyogram randevusu vermislerdi ..

Ben yarin bir ugrayayim o halde ama kimse de duzgun bilgi vermiyor ki orada kime sorsam cabuk cikarmi diye

Benim amh 0.32 zaman kaybetmemem lazim ..

Birde bu ilk muayene adetli olana randevu aliniyormu?

Evine de yakın madem tabi ki de Süleymaniye mantıklı Çapadan Aldığın randevuyu iptal et Süleymaniye den randevu da gerekmiyor saat 08:30 09:30 gibi git oradan numara alınıyor tüp bebek yan binada bu arada ve 5. Katta asansör var 4. Kata kadar çıkıyor 5 e çıkmıyor arızalı bu da dipnot olsun sana arkadaşım :)
O halde ben napsam suleymeniye hemde evime cok yakin ben zeytinburnunda oturuyorum kalktim capa ya gittim

Esim icin aldigim randevu duruyor.
21 haziran ya da 25 haziran icin spermiyogram randevusu vermislerdi ..

Ben yarin bir ugrayayim o halde ama kimse de duzgun bilgi vermiyor ki orada kime sorsam cabuk cikarmi diye

Benim amh 0.32 zaman kaybetmemem lazim ..

Birde bu ilk muayene adetli olana randevu aliniyormu?

Back
X