TÜP BEBEK DENİZLİ

GULSUM_14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2021
16
0
1
26
HANIMLAR İYİ GÜNLER HEPİNİZE BİR SORUM OLACAKTI.GEÇEN HAFTA BUGÜN HSG ÇEKTİRDİM DENİZLİDE VE DOKTORUMUZ TÜPLERİMİN TIKALI OLDUĞUNU SÖYLEDİ VE LAPOROSKOBİ YAPMAK İSTEDİ ONDAN SONRA PROF.MEHMET EMİN SOYSAL BEYE GİTTİM VE LAPOROSKOBİ İLE AÇILADABİLİR AÇILMAYADABİLİR DEDİ VE BENCE TÜP BEBEK YAPALIM DEDİ KAFAM ÇOK KARIŞIK DİREK TÜP BEBEK OLMASI BAŞKA BİR ÇARESİNİN OLAMAMSI DÜŞÜNDÜRÜYOR SİZCE BAŞKA BİR ÇARESİ OLURMU FİKRİNİZ NEDİR BAŞINA GELEN VARMI TEŞEKKÜRLER.

Tüpler tıkalı ise önce laporoskopi yapılması ve açılmazsa tüp bebeğe başvurulması daha mantıklı benim fikrim. Ama 3. Bir hekimden görüş alsan iyi olur tabi. Yunus Aydın var özel sağlıkta tecrübeli bu konularda

iyi günler hanımlar bir sorum olacaktı Denizli Pamukkale Üniverstesi has bir öğretim üyesi yada prof gittiğimizde mesela kaç günde bir gidersen ücret ödüyorsun mesela gittim 10 gün içinde ödenmiyor öyle yani bilen varmı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…