Tüp Bebek Deneyimleri Tüp Bebek Başarı Hikayeleri

Gozun aydin canim Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.Benim hikayemde sana benziyor ama sonucu seninki gibi olmadi malesef.2005 yilinda dogal yolla hamile kaldim simdi 5 yasinda bir oglum var.Oglum 1 yasina degince bir tane daha istedik esimle olmadi.Doktora gittim haplarla ignelerle ugrastik olmadi.6 sefer asilama yapildi yine tutmadi.En sonunda doktor tup bebek yapalim dedi gecen sene eylul-ekim ayina listeye aldi.Tabiki ben cok sevindim 3 yilim gecmisti tedavilerle ugrasa ugrasa.Doktor listeye alinca kesin olur tup bebek dedim cok rahatlamistim.Derken 8. ayda is yerinden izin aldim 3 hafta dinleniyim dedim.Ve bu haftalar icinde bir mucize oldu ben yine hamile kalmistim.Hemen doktorumu aradim cok sevindi beni direkt olarak ebeye gonderdi.Ebeye gidince hamileligimi kesin gordum ama benim prolaktin hormonum yuksek oldugu icin hap kullaniyordum.Ebe bana o hapi birakmami soyledi ve bebegim 2 hafta icinde beni birakti.Tam 8 haftalik olmustu.Daha sonra doktoruma gittim bana o hapi birakmamami gerektigini soyledi.Yani ebenin hatasi yuzunden bebegimi kaybettim.Simdi 3 kere tup bebek denememe ragmen olmadi.Pazartesi test gunum ama bugun idrar testi yaptim negatif.Bugun 12. gunum.Daha bundan sonrada pozitif cikmaz zaten.Benim bu son hakkimdi burada artik deneyemem.Kendim odeyim desem burasi tr gibi degil cok pahali .Tr ye gidemem hem ailelerimizden kimse bilmedigi icin hemde isten uzun sureli izin vermiyorlar.Benimde yumurta problemim oldugu icin uzun sure igne vurulmam lazim en azindan 6 hafta gitmem gerekirki olsem izin vermezler.Yani anliyacaginiz benim umutlarim tukendi artik sondayim.

tebrikler sağlıkla kucağına da alırsın inşallah darısı başımıza

rabbım sana zaten 1 tane evlat vermıs
umıtlerının tukenmesı yersz
ya bızler gıbı hıc olmasaydı...bence bıraz gene kafanı topla vede oluruna bırak
rabbım pasana karedes verır ınşşşşşşşşşşa.s.

canım ya senin adına çok sevindim. inan okurken gözlerim doldu neyseki sonu mutlu bitmiş.

senin durumunda hiç kolay değil normal yolla olduktan sonra 2.si için o kadar tedavi yap ve olmasın birde iyi yönüyle bakmaya çalışırsan kendini daha iyi hissedeceğine inanıyorm.oğlun var birde senelerce uğraşıpta olmayan ve olamıcak olanları düşün.ve bence sen herşeyi unut yaşadığın stresi üstünden atmaya çalış Allah'ın izniyle herşey gönlüne göre olur.

Tesekkur ederim canimda iste insan istiyor yinede bir tane daha .Belki benimkisi hic olmayan arkadaslara gore fazla bir istek gibi gozukebilir ama yinede oglum bu dunyada kardessiz kalmasin diye ugrasiyorum iste. Belki hata yapiyorum belki iyi ama o da cok istiyor kardesinin olmasini.Hem ogluma hamile kalmak icin o kadar ugrasmamistimda.Simdi ikinci icin 4 yildir ugrasiyorum olmuyor elimden birsey gelmiyor hayirlisini dileyip beklemekten baska.

Sagol canim iyi dileklerin icin.Bende uzuntumu unutup stresi birakmak istiyorum ama insan ne kadarda ugrasirsa ugrassin olmuyor kolay degil.Allahim hic olmayanlara sabir versin.Cok zor anlayabiliyorum ben ogluma 31 yasindayken kavustum.Yasim ilerledigi icinde biran once ikincisi olsun diye ugrasiyorum ama nasip iste olmuyor.Hayirlisi.

hakkında hayırlısı olsun

umarım hakkında hayırlısı olur canım.Allah'tan dilerim senin oğluşuna bi kardeş bizim kucağımızada birer bebiş versinn.

herkese selam seçebiliyor musun
esra8 adana başkentte tedaviye başlıyosun dimi inş yarın bende seminere gidecem nasıl oluyo biraz anlarır mısın hemen randevu veriyolar mı dokt. seçebiliyor musun?
çok soru sordum kusura bakma birazda damdan düşer gibi oldu ben mersinde yaşıyorum 5 yıllık evliyim bir başarısız aşılama varikosel amelyatı benim tek yumurtalık polikistik over falan filan.....

merhaba arkadaşlar benim durumumda petek arkadaşımız gibi 9yaşında bir kızım var ona hemen hamile kalmıştım ama 5 senedir olmuyor bir düşügüm oldu 2kere aşılam yaptırdım tutmadı şimdi tüp bebek yaptırdık bekliyorum cuma gününe kadar olmasam test yapcaz ama karnım felaket derecede agrıyo birde olacam diye kendimi çok sıktım bogazlarım indi inşallah bütün herkezin rabbim emeklerimizi boşa çıkartmaz ilk önce hiç olmayan versin allahım sonrada benim durumumda olanlara hayırlısını versin

inşşş canım ama bence sende kendini çok fazla sıkma umarım hamilesindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…