amh 3.1 yanlış yazmışım düzeltim şimdi klomen 2 defa denedi doktor. femare nin daha etkili bir ilaç olduğunu duydum birde onu mu denesem diye düşünüyorumMerhaba, klomenle uc kez biz de denedik fakat sonuc alamadik. Bunu da esimin sperm sorununa bagladilar. Asilamayi pass gecip tup bebege basladik. Amh degeriniz dogruysa pcos musunuz cok yuksek bir deger amh icin. Pcosluysaniz tup bebek icin en uygun hasta grubusunuz bir suru yumurtaniz olusur ki bu cok iyi bir sey
3.1 de cok guzelamh 3.1 yanlış yazmışım düzeltim şimdi.
amh 3.1 yanlış yazmışım düzeltim şimdi klomen 2 defa denedi doktor. femare nin daha etkili bir ilaç olduğunu duydum birde onu mu denesem diye düşünüyorum
Rica ederim ne demek, stres icin inanilmaz etken diyor gezdigim tum doktorlar. Inanin bizim icin bile dogal kesinlikle olmaz tanisi yapmadi hicbir hekim, sizin hayli hayli olur. Olmazsa da cozumu var cok sukurEşimde sorun yok sperm testini yaptırdık ama bi türlü tutturamadıkgüzel yorumunuz için çok teşekkürler çok tatlısınız
Rica ederim ne demek, stres icin inanilmaz etken diyor gezdigim tum doktorlar. Inanin bizim icin bile dogal kesinlikle olmaz tanisi yapmadi hicbir hekim, sizin hayli hayli olur. Olmazsa da cozumu var cok sukurtup bebek tedavisi buyuk bir nimet bizler icin
Bana mi yazdiniz tam anlayamadimSizin süreciniz nasıldı anladığım kadarıyla doğal gebelik olmuş sizde yaşınız kaç acaba
Evet size yazdım ben üyeliği bugün açtım pek profesyonel değilim bu konularda kusuruma bakmayınBana mi yazdiniz tam anlayamadim
Onemli degilEvet size yazdım ben üyeliği bugün açtım pek profesyonel değilim bu konularda kusuruma bakmayınsizin süreçinizi merak ettim özel değilse
Hiç ilaçlarla uğraşmayın zaman çok hızlı geçiyor ve bizim için çok önemli.amh 3.1 yanlış yazmışım düzeltim şimdi.
amh 3.1 yanlış yazmışım düzeltim şimdi klomen 2 defa denedi doktor. femare nin daha etkili bir ilaç olduğunu duydum birde onu mu denesem diye düşünüyorum
Yani ben 3 yıl bu şekilde tedaviler oldum pkosluyum gebelik oluşmadı. İlk aşılamada hamile kaldım yumurta büyütmek için femara kullandık aşılama sürecinde, klomen boş yumurta büyütüyor. Yaşım da 35. Şans verebilirsiniz.merhaba arkadaşlar 2.5 senelik evliyim 1.5 senedeir deniyoruz fakat hala bebeğimiz yok doktorum la 2 ay klomen tedavisi oldum yumurtam gelişti çatladı ama gebelik oluşmadı. en son beni tüp bebk profosörüne yönlendirdi oda 2 ay vereceğim vitaminleri kullanın olmazsa direlt tüp bebk yaparız dedi. yaşım 36 aşılama için yaşımın uygun olmadığını söyledi. anlayan kardeşlerim değerlerim hakkında yorum yapabilir mi. birde sizce biraz daha beklemelimiyim yoksa tüp bebek sürecine mi başlamalıyım. değerlerim şu şekilde;
PROKLATİN 13.55
TSH 1.91
LH 11.47
FSH 12
AMH 3.1
TSH 1.56
Amin cok tesekkur ederim insallah hepimize kismet olurİnşallah sağlıkla bebişinizi kucağınıza alırsınız biran evvel ..dilerim pozitifliğiniz sürecinize de yansır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?