- 11 Mayıs 2024
- 35
- 7
- 24
-
- Konu Sahibi hayale giden yol
bu ilaçlı fiyatmı . Ayrıca ikinci sefer dondurulmus embiriyo yoksa sil bastan oluyor böylece para alınıyor tekrardanKızlar 78.000 TL tüp bebek için fiyat verildi de Memorial Şişli Hastanesi’nde ilk seferde tutmazsa ikinci sefer de 78.000 TL mı vereceğiz
İlaç hariç fiyatı bu yaBunlar
bu ilaçlı fiyatmı . Ayrıca ikinci sefer dondurulmus embiriyo yoksa sil bastan oluyor böylece para alınıyor tekrardan
Diyelim ki bir yumurtanız çıktı allah korusun o da tutmadı ikinciyi gene aynı yerde yaptırısanız baştan yumurta toplama ve baştan transfer ücreti verirsiniz ama ikinci deneme 78 bin olmaz. Daha indirimli oluyor başıma geldi oradan biliyorum ikincide sıfırdan başladımKızlar 78.000 TL tüp bebek için fiyat verildi de Memorial Şişli Hastanesi’nde ilk seferde tutmazsa ikinci sefer de 78.000 TL mı vereceğiz
Çok geçmiş olsun Allah sizi de sıkıntılı süreçlerden geçmişsiniz maddi olarak etkilenmekten de korkuyorum maalesefDiyelim ki bir yumurtanız çıktı allah korusun o da tutmadı ikinciyi gene aynı yerde yaptırısanız baştan yumurta toplama ve baştan transfer ücreti verirsiniz ama ikinci deneme 78 bin olmaz. Daha indirimli oluyor başıma geldi oradan biliyorum ikincide sıfırdan başladımdiyelim ki on yumurtanız çıktı kalanlar donduruldu. + Dondurma ücreti ödersiniz. Ama ikinci transfer için sadece transfer parası ödenir. O daha uygundur. Ki bu da başıma geldi maşallah her şeyi yaşamışım onu farkettim jxzjzjx
Herkesin hikayesi farklı şimdiden kötüyü çağırmayın inşallah ilk seferde tutunacak bebiinizÇok geçmiş olsun Allah sizi de sıkıntılı süreçlerden geçmişsiniz maddi olarak etkilenmekten de korkuyorum maalesef