Tüp bebek birinci sefer tutmazsa

Bu yumurta toplama işlemi falan hepsi içinde olan fiyattır dondurulmuş embriyonuz varsa sadece transfer ücreti ödersiniz

Size bir kağıt verilmiş olması lazım. Bize de verdiler. İlki tutmazsa ikinci dondurulmuş embriyo transferi için 39.450₺ ödüyorsunuz yaziyor

Kızlar 78.000 TL tüp bebek için fiyat verildi de Memorial Şişli Hastanesi’nde ilk seferde tutmazsa ikinci sefer de 78.000 TL mı vereceğiz
Diyelim ki bir yumurtanız çıktı allah korusun o da tutmadı ikinciyi gene aynı yerde yaptırısanız baştan yumurta toplama ve baştan transfer ücreti verirsiniz ama ikinci deneme 78 bin olmaz. Daha indirimli oluyor başıma geldi oradan biliyorum ikincide sıfırdan başladım diyelim ki on yumurtanız çıktı kalanlar donduruldu. + Dondurma ücreti ödersiniz. Ama ikinci transfer için sadece transfer parası ödenir. O daha uygundur. Ki bu da başıma geldi maşallah her şeyi yaşamışım onu farkettim jxzjzjx

Çok geçmiş olsun Allah sizi de sıkıntılı süreçlerden geçmişsiniz maddi olarak etkilenmekten de korkuyorum maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…