- 2 Mart 2025
- 69
- 11
- 3
- 32
- Konu Sahibi fatmanaz dizlek
-
Amh düşük olanlar tüp bebek yaptırıyor diye biliyorum yoksa şehir hastanesi aşılama filan yapmadan kolay kolay tüp bebeğe yanaşmıyorArkadaşlar şehir hastanesi bana amh degerım düşük diye tüp bebek dedi gereklı testler yapılıyor bazı testler iki ay sonra çıkacak ona göre degerlendırme olacak tüp bebek raporu olunca dırekt yapılması mı lazım 7 aydır evlıyım yeni deniyoruz devlet destek mı veriyor nasıl oluyor bu işler neden hemen tüp bebek dıyorlar
Amh düşük olup hamile kalan çok neden dırekt tüp bebek diyorlar anlamıyorum bunuAmh düşük olanlar tüp bebek yaptırıyor diye biliyorum yoksa şehir hastanesi aşılama filan yapmadan kolay kolay tüp bebeğe yanaşmıyor
Bence vakit kaybı olmasın diyedir çünkü amh düşük olunca yumurta sayısı az oluyormuşAmh düşük olup hamile kalan çok neden dırekt tüp bebek diyorlar anlamıyorum bunu
Özelde de göründüm adetim biter bitmez gıttım geçen hafta dedi su an iki yumurta görüyorum ilaç verdi ilaçla sağlam yumurta elde etmeye çalışalım sonra rahim filmi vs bakarız en son tüp bebek dedi devlet bunu bıle yapmıyor neden anlamıyorum bunu yapmak boş mu geliyor acaba umarım gerek kalmazBence vakit kaybı olmasın diyedir çünkü amh düşük olunca yumurta sayısı az oluyormuş
en azından aşılama süreçleriyle yormadan direk tüp bebeğe gecıs yapmışlar normalde öncesinde aşılama şartı varArkadaşlar şehir hastanesi bana amh degerım düşük diye tüp bebek dedi gereklı testler yapılıyor bazı testler iki ay sonra çıkacak ona göre degerlendırme olacak tüp bebek raporu olunca dırekt yapılması mı lazım 7 aydır evlıyım yeni deniyoruz devlet destek mı veriyor nasıl oluyor bu işler neden hemen tüp bebek dıyorlar
Yumurta rezerviniz düşük zaman kaybetmek istememıslerÖzelde de göründüm adetim biter bitmez gıttım geçen hafta dedi su an iki yumurta görüyorum ilaç verdi ilaçla sağlam yumurta elde etmeye çalışalım dedi sonra rahim filmi vs bakarız en son tüp bebek dedi devlet bunu bıle yapmıyor neden anlamıyorum bunu yapmak boş mu geliyor acaba umarım gerek kalmaz
Maalesef devlet zamanı da çalıyor özel bu konuda daha dikkatli umarım bu yolda emekleriniz boşa gitmezÖzelde de göründüm adetim biter bitmez gıttım geçen hafta dedi su an iki yumurta görüyorum ilaç verdi ilaçla sağlam yumurta elde etmeye çalışalım sonra rahim filmi vs bakarız en son tüp bebek dedi devlet bunu bıle yapmıyor neden anlamıyorum bunu yapmak boş mu geliyor acaba umarım gerek kalmaz
Aşılama daha kolay değil mi ay o kadar bilmıyorm ki doğal olur umuduyla Araştırmıyorum daen azından aşılama süreçleriyle yormadan direk tüp bebeğe gecıs yapmışlar normalde öncesinde aşılama şartı var
Aşılama zaman kaybı olur aşılamanın normal ilişkiden farkı yok tüp bebek düşünün derimAşılama daha kolay değil mi ay o kadar bilmıyorm ki doğal olur umuduyla Araştırmıyorum da
İnşallahMaalesef devlet zamanı da çalıyor özel bu konuda daha dikkatli umarım bu yolda emekleriniz boşa gitmez
Devlet desteği var mı nasıl bir süreç buYumurta rezerviniz düşük zaman kaybetmek istememısler
rapor çıkarsa var tabi . Şehir hastanelerinde opu transfer süreci 17 bin oluyor ilaçlarında %10 ödüyorsunuz galibaDevlet desteği var mı nasıl bir süreç bu
Bende Pcos vardı ve tüplerim tıkalıydıSizin şikayetler neydi sadece amh mı dusuktu ve yasınız kaçtı
Amh değeriniz kaç ? 2 ay sonra çıkacak olan ne testiymişArkadaşlar şehir hastanesi bana amh degerım düşük diye tüp bebek dedi gereklı testler yapılıyor bazı testler iki ay sonra çıkacak ona göre degerlendırme olacak tüp bebek raporu olunca dırekt yapılması mı lazım 7 aydır evlıyım yeni deniyoruz devlet destek mı veriyor nasıl oluyor bu işler neden hemen tüp bebek dıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?