Tüp bebek betahcg değeri

muhendisceanne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2024
17
6
1
29
Merhaba arkadaşlar. Ben 15 şubatta transfer oldum. 7. Günümde test verdim 36.9 8 günüm de verdim 42.1 10. Gün yani bugün doktorumun kan vermemi söylediği tarihte 54 çıkmış. Bu durumu yaşayan var mı iki gün sonra tekrar kan vermemi söyledi doktorum. Kan verdiğim 3 yerde farklı merkezler

Canım değerlerin yavaş artıyor gibi sen doktorun dediği şekilde 2 gün sonra tekrar var ama aynı yerde vermeye çalış

Merhaba. Aynı merkezlerde vermeye çalış yoksa bu şekilde stres yaşatır sana artışların biraz az ama henüz erken bence sen iki gün sonra takrar kan ver ama en son verdiğin merkezde vermeye çalış ki artıştan emin olebilesin.

Kimyasal olmasından korkuyorum. Bu süreci yaşamış insanlar ile dertleşmek iyi geliyor

Kimyasal olmasından korkuyorum. Bu süreci yaşamış insanlar ile dertleşmek iyi geliyor
Tüplerin duruyor mu ? Bence korkmak için erken çünkü böyle düşük değerleri olup sonra yükselmeleri gördüm bu formda. Kimyasal mı bikmiyorum ama dış gebelik ihtimali korkutuyor benide. Bende transfer bekliyorum regliden kaç gün sonra oldu transferin ?

Evet tüplerim duruyor sebepsiz infeertilite. Ben taze transfer oldum 20. Günde transfer oldum. Normal şartlarda bugün regl olmam gerekiyordu.

5. Gün embriyosuydu. 4 tane dondurulmuş embiryom var. Bu sefer de 2 tanesini transfer olmuştum
Anladım hayırlısı olsun ya bence yükselebilir belli olmaz . Zor günler yaşamanı istemem bunları yaşamış biri olarak. Yani tüp bebek değil ama doğal yolla ikiz hamile kalmıştım biri iç biri dış gebelikti zor bir süreçti . Eğer bir sorun varsada erken fark edilmesini dilerim ama umarım hiç bir sorun yoktur ve yükselir. Takipteyim

İnşallah canım teşekkür ederim

cok gecmıs olsun, ınsallah degerlerınız saglıklı sekılde katlanarak artar. sizi asla korkutmak istemem fakat cok dikkat etmeniz konusunda sızı uyarmak istiyorum. Benımde 5.gün embr.transfer sonrası 9.gün 10 ile ogrenıldı. kımyasal mı degıl mı dıye beklemeye basladık ıkı günde bir aynı kurumda surekl kan verdım. değerim sürekli 2 katı artarak devam ettı 10 , 30, 48 ,178, 862, 1476 ve son 3000 küsürlerde beklerken herzamankınden daha dusuk bır deger cıktı 2006. 1 hafta öncesınde de lekelenmelerım baslamıstı. kese varmı yokmu dusuk mu oluyor derken dış gebelık oldugum ortaya cıktı.. lütfen sureklı doktor gözetımınde ılerleyın hiç şakası olmayan bir durum bu dıs gebelık. öncesınde gecırmıs oldugum ıcın bu sefer temkınlı ılerlerdım sureklı doktor gözetımındeydım. insallah öyle bır durum yasamazsınız ve degerınız cok guzel katlanarak artar, amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…