Yok bırakmadım ama içim içimi yıyor şuanda.Merhaba, iki gün sonraki sonucunuz belirleyici olur bence ama siz ilaçlarınızı bırakmayın yine de. Umarım sağlıkla artar
Bugün verdim 233geldi dengesiz artıyor dediMerhaba kan verdiniz mi artış oldu mu ? Benim de beta düşük belki bana da umut olursınız
Allah Allah güzel yükselmiş aslında yaBugün verdim 233geldi dengesiz artıyor dedi
Ewet doktorda dengesiz artıyor dedi bugün usgde baktıracağım14. gün ile 16. Gün arasında güzel yükselmemiş onun dışında güzel gitmiş sanki yani bir kere dengesizlik olmuş gibi duruyor
Hadi inşallah güzel haberler verirsinEwet doktorda dengesiz artıyor dedi bugün usgde baktıracağım
Maalesef beta düştü kanamam oldu doktorum kimyasal gebelik oldu büyük ihtimal dedi. Tekrar denicemHadi inşallah güzel haberler verirsin
Maalesef beta düştü kanamam oldu doktorum kimyasal gebelik oldu büyük ihtimal dedi. Tekrar denicem
canım demek sağlıklı bir embriyo değildi ilerleyen zamanlarda kaybetmek daha ağır olurdu.. hiç pes etme tekrar dene inşallah bu sefer olacakMaalesef beta düştü kanamam oldu doktorum kimyasal gebelik oldu büyük ihtimal dedi. Tekrar denicem