Tüp bebek beta hcg değeri

betiiiisss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2024
14
2
Kızlar tüp bebek tedavisi oldum 15 ekimde 5. Gün embriyosu transferim yapıldı. 24 ünde kan testi verdim beta hcg 29 çıktı 28 inde tekrar verdim 118 çıktı doktorum biraz düşük dedi sizde bu durumu yaşayan var mı dış gebelik mi yoksa yükselir mi

Aslında 4 katı olmuş olması gerektiği gibi bence normal üzülmeyin umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız😊

Ben dış gebelik yaşadım ameliyat olmak zorunda kaldım dış gebelikte düzensiz şekilde düşüyor yükseliyor sizinki gayet iyi masallah diyeyim içinizi rahat tutun çok kafanıza takmayın olumlu düşünün olumlu olsun inşallah

Merhaba hala belirsizlik içerisindeyim dün itibarıyla değerim 1000 e yükseldi minik bi kesede göründü ama doktorum sağlıklı bi gebelik gibi durmuyor dedi. Bu haftalarda daha gelişmiş olması gerekirmiş bi kaç gün daha gözlemleyelim dedi 😢

Merhaba benim 12. gün 29 du sizin 9. gün iyi çıkmış umutsuzluğa kapılmayın. Salı günü tekrar ultrasondan bakılacak ama doktorum büyük ihtimalle kürtaj olacağımı söyledi.
Bende p.tesi tekrar test vereceğim Güzel haberlerimizi paylaşalım burada dualarımdasınız

Benim için biraz zor ama umarım sizin iyi haberlerinizi alırız 😊 olmazsa da çok üzmeyin kendinizi nihayetinde hiç bi şey bizden kaynaklı değil. Rabbim en güzel zamanda en iyisini nasip etsin inşallah

Benim için biraz zor ama umarım sizin iyi haberlerinizi alırız 😊 olmazsa da çok üzmeyin kendinizi nihayetinde hiç bi şey bizden kaynaklı değil. Rabbim en güzel zamanda en iyisini nasip etsin inşallah
Durumunuz değişti mi? Umarım süreç olumlu ilerlemiştir sizin için. Ben 6.gün embriyo transferi oldum. 9 gün sonra değerim 10,57 çıktı. Doktorum çok düşük yorumunu yaptı. Buradan iyiye döner mi 2 gün sonra bilmiyorum.

11 gün 66 13 gün 195 çıktı doktor bir hafta sonra keseye bakalım dedi ama içim hâlâ huzursuz ve kaygılı
İçinizi ferah tutun benim okuduğum makalelerde 14 güne 150 ve üzeri değerde gelenlerin bebekleri devam ediyor yola diyor. Değeriniz 13.gün 195 iyi.

Benim ise bugün 9.günüm, aynı hastanedeyim. Test yaptırdım bugün 11 geldi. Doktorum da çok düşük olduğunu söyledi. Umarım sizinki gibi artar, çok düşükten başlıyorum bilmiyorum nasıl olacak. Bir genetikli sağlıklı embryo ve benden yana da herşey çok normal iken.

İçinizi ferah tutun benim okuduğum makalelerde 14 güne 150 ve üzeri değerde gelenlerin bebekleri devam ediyor yola diyor. Değeriniz 13.gün 195 iyi.

Benim ise bugün 9.günüm, aynı hastanedeyim. Test yaptırdım bugün 11 geldi. Doktorum da çok düşük olduğunu söyledi. Umarım sizinki gibi artar, çok düşükten başlıyorum bilmiyorum nasıl olacak. Bir genetikli sağlıklı embryo ve benden yana da herşey çok normal iken.
İçimizi ferah tutmak zorundayız benimde genetikli güzel bir embriyo demek ki biraz zor tutunuyorlar bizimkiler dua ile bekleyeceğiz

X