Tüp bebek beta hcg baktıranlar

Lamekan_62

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
5
5
1
43
Merhaba 5.gün embiryosu taze transfer yapıldı.10.gün beta hcg baktırdım 12.21 çıktı iki gün sonra yine baktıracam.Doktorum tutunma var dedi ama çok sınırda bir rakam olduğunu söyledi böyle bir şey yaşayan var mı?

Dilerim değeriniz sağlıcakla katlanır inşallah

Insallah yükselir ama 10.gune göre düşük bi değer. İki transferimde de bu değerlerde çıktı sonra düştü. Insallah sizinki yükselir.

Benim pek umudum yok ama psikolojim bitti artık 2 yıldır uğraşıyoruz ve ikinci kez transferim oldu ilk kez tuttu defalarca yumurta toplandı ilk kez 5.güne gitti diğeri 4.gün embiryosuydu. Artık maddi manevi bittik bu tek ve son şansımız umarım tutar

Umudunuzu kaybetmeyin inşallah rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın dilerim sağlıcakla artar Amin Ecmain bol bol dua edin Rabbim size bağışlasın inşallah

Insallah yükselir ama 10.gune göre düşük bi değer. İki transferimde de bu değerlerde çıktı sonra düştü. Insallah sizinki yükselir.
Ben de 27 ocakta 3. Gün transfer oldum. Beta hcg değeri kaç çıkması lazım hamile olduğumu anlamak için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…