E enercii777 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2024 35 3 34 16 Eylül 2024 Konu Sahibi Mucizeyibekleyis #21 Mucizeyibekleyis .!.: Yükselir gibi çok erken bakmışsınız. Transfer edilen günü de saydınız mı bu 4 güne Genişletmek için tıkla... Yok o günü saymadım
Mucizeyibekleyis .!.: Yükselir gibi çok erken bakmışsınız. Transfer edilen günü de saydınız mı bu 4 güne Genişletmek için tıkla... Yok o günü saymadım
E enercii777 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2024 35 3 34 16 Eylül 2024 Konu Sahibi Mucizeyibekleyis #22 Kaçıncı gün acaba beta ölçülmeye başlıyorki? Bazıları 5. Gün idrarda bile görüyor nasıl oluyor bu anlamıyorum
Kaçıncı gün acaba beta ölçülmeye başlıyorki? Bazıları 5. Gün idrarda bile görüyor nasıl oluyor bu anlamıyorum
M Mucizeyibekleyis Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2018 32 11 30 16 Eylül 2024 Konu Sahibi Mucizeyibekleyis #23 enercii777 .!.: Kaçıncı gün acaba beta ölçülmeye başlıyorki? Bazıları 5. Gün idrarda bile görüyor nasıl oluyor bu anlamıyorum Genişletmek için tıkla... Evet bende anlamıyorum onu. 5. Gün embryosu+5 daha toplam 10 günlük çok erken yine de böyle düşük olması normal geldi
enercii777 .!.: Kaçıncı gün acaba beta ölçülmeye başlıyorki? Bazıları 5. Gün idrarda bile görüyor nasıl oluyor bu anlamıyorum Genişletmek için tıkla... Evet bende anlamıyorum onu. 5. Gün embryosu+5 daha toplam 10 günlük çok erken yine de böyle düşük olması normal geldi
E enercii777 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2024 35 3 34 16 Eylül 2024 Konu Sahibi Mucizeyibekleyis #24 Sitede dolana dolana inanki kaç saat harcamışım. Allah herkese güzel hayırlı ve kolaylıkla evlat sahibi olmayı nasip etsin.
Sitede dolana dolana inanki kaç saat harcamışım. Allah herkese güzel hayırlı ve kolaylıkla evlat sahibi olmayı nasip etsin.
M Mucizeyibekleyis Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2018 32 11 30 17 Eylül 2024 Konu Sahibi Mucizeyibekleyis #25 enercii777 .!.: Sitede dolana dolana inanki kaç saat harcamışım. Allah herkese güzel hayırlı ve kolaylıkla evlat sahibi olmayı nasip etsin. Genişletmek için tıkla... Öyle oluyo. Okumak da iyi diil aslında ama yapamıyosun :)
enercii777 .!.: Sitede dolana dolana inanki kaç saat harcamışım. Allah herkese güzel hayırlı ve kolaylıkla evlat sahibi olmayı nasip etsin. Genişletmek için tıkla... Öyle oluyo. Okumak da iyi diil aslında ama yapamıyosun :)