- 9 Ocak 2018
- 32
- 11
- 30
-
- Konu Sahibi Mucizeyibekleyis
Benim 12. Gün 15.5 çıktı 48 saat sonra 4 e düştü maalesef kimyasal gebelik oldumerhabalar. 2. Tüp bebek transferimin 9. Günündeyim beta hcg 5.59 çıktı. İlki 0.02 civarıydı ve negatif oldu. Test günüm 2 gün sonra. Sizce umut var mıdır? 5.gün embriyosuydu. Böyle bir şeh yaşayan oldu mu?
Inşallah artar canımmerhabalar. 2. Tüp bebek transferimin 9. Günündeyim beta hcg 5.59 çıktı. İlki 0.02 civarıydı ve negatif oldu. Test günüm 2 gün sonra. Sizce umut var mıdır? 5.gün embriyosuydu. Böyle bir şeh yaşayan oldu mu?
merhabalar. 2. Tüp bebek transferimin 9. Günündeyim beta hcg 5.59 çıktı. İlki 0.02 civarıydı ve negatif oldu. Test günüm 2 gün sonra. Sizce umut var mıdır? 5.gün embriyosuydu. Böyle bir şeh yaşayan oldu mu?
Hadi inşallah kanda da yükselsin sağlıkla huzurla güzel haberler gelsinGüncelleme: erken testte çift çizgiyi gördüm, yarın kan vericem tekrar
Naptınız ne çıktı durumunuz nasıl ?İnşalalh
Benimde şuan kan değerim 14.33 ama daha regilime 5 gün var iki düşüğüm var2 gün sonra 3.74 e düştü negatif oldu yine
Umarım inşallah rabbimde size en kısa zamanda sağlıkla evlat nasip etsinYavaş yükselir belkş
Kaçıncı gün emriosuyduBen 10ncu gün kan vermiştim 200 civarıydı.
İki katı artsa yarına kadar 11-12 arası olur.
10 üzeri gebe demek ama sağlıklımıdır bilemiyorum.
Rabbim gönlünüze göre versin inşaAllah artış olur sağlıklı. İdrar testi yaptınızmı?
Kaçıncı gün embrosuyduArkadaşlar transfer sonrası 4. Gün dayanamadım kan testi verdim 1.24 çıktı acaba yükselme ihtimali varmı ?
Yükselir gibi çok erken bakmışsınız. Transfer edilen günü de saydınız mı bu 4 güne