TÜP BEBEK BAŞLANGICI İÇİN BESLENME PROGRAMI ve DİYET.

cdm16

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2023
127
35
44
Kızlar selam. Tüp bebek tedavisine başlayacağız. başlangıçta özel bir diyet ve beslenme programı gerekliymiş. beraberinde spor ve yürüyüş tabiki.
Daha önce böyle bir beslenme programı yapan yada diyetisyenden yardım alan varsa bilgilerini paylaşabilir mi? listeleri varsa ekleyebilir mi?
şimdiden teşekkürler.

Yaaa çok teşekkür ederim senin tedavin hangi süreçte? Bu arada evlenmeden önce 3 yıl evvel 45 kiloydum doğru yoldayım

Deme sende 45 kiloyla başladın demek.
Benim bir oğlum var (2 yaşina girecek,tüp bebek). Şimdi ikinci bebek icin transfer aşamasindayim. Geçen ay malasef negatif oldu. Bu ay tekrar deneyeceğiz.
Benim 8 tane donmuş embriyom var. Onlarla deniyorum.

Oo ne güzel bol bol embriyon varmış. İnşallh bu kez pozitif olur canım. Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin.

Oo ne güzel bol bol embriyon varmış. İnşallh bu kez pozitif olur canım. Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin.

Senin donmuş varmi? Eğer 0dan başlıcaksan bol bol protein ye. Şeker ve tahili tamamen kes. Yumurta geliştirmede çok fark ediyor. Ayrica pimp my eggs yapabilirsin
Benim ilk döngüde 4 Yumurta çıkmıştı. Yukarida yazdıklarımi uyguladiktan sonra ikinci döngüde 27 Yumurta çıktı ve 14ü döllendi.
Takviyeler malasef almanca ama tercümesi kolay

Eklentiler

• 1000089033.jpg
    53,7 KB · Görüntüleme: 43
Donmuşum yok. Yani şuan donuk olanı transfer edicez ay sonuna. Pimp my eggs nedir? daha detaylı bilgi verebilir misin? İlk kez duydum

Donmuşum yok. Yani şuan donuk olanı transfer edicez ay sonuna. Pimp my eggs nedir? daha detaylı bilgi verebilir misin? İlk kez duydum

Inşallah bebeginiz sımsıkı tutunur.
Pimp my eggs bir tür yumurta geliştirme kürü.
Belirli takviyeleri doğru dozda alip yumurta saglinigi yükseltiyordunuz. Takviye listesini ekledim.

Eklentiler

• 1000089033.jpg
    53,7 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…