• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Tüp bebek başlangıçi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yumurta sayısıyla transfer zamanının alakası nedir acaba ?
Çok yumurta oluşunca ohss oluyor. Yani karında aşırı şişlik ağrı felan yumurtalar çok uyarıldığı için bünye etkileniyor. Ben yürürken bile içimde su varmış gibi hissediyordum.bünye toparlansın diye ara veriliyor. Ama alt sınır ne beklemek için bilmiyorum. Benim 22 yumurta toplanmıştı.

Çok yumurta oluşunca ohss oluyor. Yani karında aşırı şişlik ağrı felan yumurtalar çok uyarıldığı için bünye etkileniyor. Ben yürürken bile içimde su varmış gibi hissediyordum.bünye toparlansın diye ara veriliyor. Ama alt sınır ne beklemek için bilmiyorum. Benim 22 yumurta toplanmıştı.
Hımm anladım bende de zor uyardık yumurtaları yaşım küçük olmasına rağmen 4 tane yumurta toplandı bitanesi 5.güne gitti ama yine iki adet dönemi o yuzden sordum bana da fazla dozda ilaç verdiği için öyle yaptı demekki

Benim düşüncem adetten önce gidilmeli. Hem doktoru tanıma hem de fikir alışverişi için (eğer farklı bir doktor ise). Adetin 2.veya 3.günü giderseniz de direkt ilaçlara başlanır.ilaçları kullandığın 14. Günü yumurta toplama işlemi oluyor. Yumurta sayısına göre transfer günü veriliyor. Eğer fazla yumurta toplanırsa 2.adette gidiyorsunuz yine 2. veya 3.günü ilaçlara tekrar başlanıyor. Tekrar başlanan günden itibaren 16.günü de transfer oluyor. Yani bende öyle olmuştu genelde de öyle oluyor.
Ben eşimde yanımda olsun istiyorum ama oda iş için şehir dışına gidecek ve bu süreci tek yasiycam kendi ailemle
İsin garibi eşimin yurt dışı durumu var ve giderse hamile kalsam bile hamileligin%90ini yanlız kendi ailemle yasiycam ve buyuzden bazen istemiyorum. Ama yas34 amh 1 belki sahada düştü

Ben eşimde yanımda olsun istiyorum ama oda iş için şehir dışına gidecek ve bu süreci tek yasiycam kendi ailemle
İsin garibi eşimin yurt dışı durumu var ve giderse hamile kalsam bile hamileligin%90ini yanlız kendi ailemle yasiycam ve buyuzden bazen istemiyorum. Ama yas34 amh 1 belki sahada düştü
Benim eşim de çalıştığı için bütün tedavilere tek başıma gittim maalesef. Sadece 3 kez geldi eşim birinci de ondan alacağını aldılar ikinci de yumurta toplamaya geldi üçüncü de ise transfer günü onun dışında sürekli tek gittim hem de ailem de bilmiyordu. Bence beklemeyin zaman geçtikçe sorunlar daha da büyüyor eşiniz gerekirse ertelesin bütün planlarınızı ve yanınızda olsun

Benim eşim de çalıştığı için bütün tedavilere tek başıma gittim maalesef. Sadece 3 kez geldi eşim birinci de ondan alacağını aldılar ikinci de yumurta toplamaya geldi üçüncü de ise transfer günü onun dışında sürekli tek gittim hem de ailem de bilmiyordu. Bence beklemeyin zaman geçtikçe sorunlar daha da büyüyor eşiniz gerekirse ertelesin bütün planlarınızı ve yanınızda olsun
Annemler biliyor doktorun tüp bebek önerisini yanımda da olurlar. Ama ben esssiz istemiyorum
Oda gitmek istiyor çok kararsizim

Bugün adetin normal de 14.gunu doktor önermiş ti eşimde biliyordu. Bir mevzu oldu tabiki annesi yüzünden hanım efendi alınmış neyse geldi yattı uyudu. Ben bu saatte normalde 3.ruyami görürken sinirden uyuyamıyorum. Ve doktor 14 16 .günler ilişki dedi 15de olmalı mı bilmiyorum

İnsllah atmissinizdir.
Benim gittiğim doktor yasin var amh 1 hiç beklemeyelim kontrol edelim varsa şimdiden önlem alalım diyip hsg de çıkınca operasyon oldum
Tüp bebek tedavisi görmedim ama doktor eşimin şehir dışına gidip geldiğini duyucna benim önerim tüp bebek beklemeyin ama yok deneyelim derseni bir kaç ay deneyin dedi
Artık ben böyle olmayacak 2ayda bir yumurtlamaya denk geliyoruz. İmdada 2 gün fian. Eşim uzun süreli iş için gidip uzun süre helemeyebilir Böyle olmayacak deneylim dedim
Yaş kaç canım

Doktora gittiniz mi? Kist için ne dedi ?
Geçen ay klomen kullandım yanlış takıp sonucu kist oluşmuş :KK43: bugün öğrendim. Kist için yasmin önerdi diğer ay tüp bebe düşünüyorsan kistler kaybolmalı eğer tüp bebek esnasında kist e değersek ameliyatlık olursunuz dedi. Önce kist kaybolmalı dedi.
Randevum bu hafta cuma günü insallah adetle atmışımdır 🥺

Back