- 10 Kasım 2021
- 941
- 1.943
- 27
-
- Konu Sahibi Kmsemkimim
Hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBilmiyorum kaç kişi okuyacak yada bundan kaç sene sonra birileri merak edip bakacak bu konuya ama ben hiç kimse okumasa da yazmak istiyorum.. 26 yaşındayım 6 yıllık evliyim bir bebeğim oldu ve vefat etti.. Sonraki süreç rüyamda görsem inanmam cinsinden, dış gebelik, boş gebelik, kürtaj, kimyasallarım ve sonunda hidrosalpinks ve düşük amh değeri..! Evet evet 26 yaşında 0.58 amh değeri ve tesadüfen öğrendim bu rahatsızlıklarımı başımdan kaynar sular döküldü sanki bu yıl bende yeniden ayağa kalkıp anne olmak için çabalamaya başladım.. Tekrar hsg testler ve tüp bebeğe başladım daha doğrusu başlayacaktım sadece adetimin ikinci gününü bekliyordum ki birde ne göreyim bebişim yolda bugün öğrendim 314 betahcg değerimle inşallah bizimle kalırsın seni çok aradım yavrum... Burayı çocuğumun günlüğü gibi kullancağım ve her adımda yazıp paylaşacağım belki biri görür umut olur...
AminHayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
İnşallahSağlıkla gelsin inşallah
Rabbim kucağına almayı nasip etsin insBilmiyorum kaç kişi okuyacak yada bundan kaç sene sonra birileri merak edip bakacak bu konuya ama ben hiç kimse okumasa da yazmak istiyorum.. 26 yaşındayım 6 yıllık evliyim bir bebeğim oldu ve vefat etti.. Sonraki süreç rüyamda görsem inanmam cinsinden, dış gebelik, boş gebelik, kürtaj, kimyasallarım ve sonunda hidrosalpinks ve düşük amh değeri..! Evet evet 26 yaşında 0.58 amh değeri ve tesadüfen öğrendim bu rahatsızlıklarımı başımdan kaynar sular döküldü sanki bu yıl bende yeniden ayağa kalkıp anne olmak için çabalamaya başladım.. Tekrar hsg testler ve tüp bebeğe başladım daha doğrusu başlayacaktım sadece adetimin ikinci gününü bekliyordum ki birde ne göreyim bebişim yolda bugün öğrendim 314 betahcg değerimle inşallah bizimle kalırsın seni çok aradım yavrum... Burayı çocuğumun günlüğü gibi kullancağım ve her adımda yazıp paylaşacağım belki biri görür umut olur...
AminRabbim kucağına almayı nasip etsin ins