İyiyim kuzum çok şükür sen nasılsın Duydum canım duydum geçen hafta mide bulantım başladı dedim tam 3 gün sürdü sonra tamamen geçti onu taktım kafaya hamilelikte anladım ki her an her dakika kafan orada aklımdan bir an olsun çıkmıyor Senin nasıl gidiyorCanım hoşgeldinnn Nasılsın kalp atışı duydun mu bebişin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸
- Konu Sahibi Kriel
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
- 648
Donuyorum valla donuyorummmmHahaha keşke iyiyim canım sen nasılsııııın? İstanbul yolları görülüyo mu ne aşamadasın??
Fly3646 canım tarlusalın ne zaman bitti gözlerimiz yollarda kaldı
Ayakları üşüyenin erkek bebesi olur derler ama bende bebede yok
- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
Dün akşam son ilacı aldım. Cumaya randevum var salı çarşamba gelmek zorundaHahaha keşke iyiyim canım sen nasılsııııın? İstanbul yolları görülüyo mu ne aşamadasın??
Fly3646 canım tarlusalın ne zaman bitti gözlerimiz yollarda kaldı
- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Bu ay tekrar mı başlıcaksınGeçiyor geciyor ben haziranda tüp bebeğe başladım dış gebelik geçirdim 3 ay korunma gerekti ya nasıl geçer dedim 3 ay bitti.
- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
Adet olmayı bekliyorum canım kontrole gıdıcem. İnsallah sıkıntı çıkmazsa transfer olurumBu ay tekrar mı başlıcaksın
- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
Ya Bal0ncuk bi ara ortadan kayboldu bizede yazmadı kesin dikkat çekmek istediAhahah ne zaman be ben hiç görmedim sensin bi kere hayırsız bunca Aydın halimi hatrımı sordun mu
- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
- 648
Zaten etiketlemedikçe gelmiyooduuuYa Bal0ncuk bi ara ortadan kayboldu bizede yazmadı kesin dikkat çekmek istedi
- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Hayırlısı olsun canım. Bu sefer güzel haberler alırsın inşallahAdet olmayı bekliyorum canım kontrole gıdıcem. İnsallah sıkıntı çıkmazsa transfer olurum
- 1 Eylül 2019
- 4.458
- 17.750
- 208
Napcaz netcez getircez onu o zamannDün akşam son ilacı aldım. Cumaya randevum var salı çarşamba gelmek zorunda
Kekik çayını fln iç ara ara
- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
Aynen kekik adacayi icicem çabuk gelsin randevu bulmak zor oluyor doktoraNapcaz netcez getircez onu o zamann
Kekik çayını fln iç ara ara
- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
Etiketsiz geliyoreeeZaten etiketlemedikçe gelmiyooduuu
- 6 Kasım 2019
- 3.010
- 11.255
- 158
Kuzum oh çok şükür Öyle şeyleri hiç takma kafana benim hiç bulantım olmadı mesela şimdi ilk aylar öyle geçecek endişeyle. Ama bir baktın sona yaklaşmışsın Benim de iyi gidiyor kuzum kilo aldım, ağırlaştım, bebişler göğsüme kadar geldiler artık kaburgalarım ağrıyor Zaman geçiyor öyleİyiyim kuzum çok şükür sen nasılsın Duydum canım duydum geçen hafta mide bulantım başladı dedim tam 3 gün sürdü sonra tamamen geçti onu taktım kafaya hamilelikte anladım ki her an her dakika kafan orada aklımdan bir an olsun çıkmıyor Senin nasıl gidiyor
- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
- 133
Merhaba öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıkla evladını kucağına almayı nasip eylesin kist tedavisi gördün mü peki tüp bebek sürecinde kistin varmiydi.ben bu ay tüp bebek tedavisine başliycaktim.kistten dolayı doktorum erteledi bir ay kist için ilaç verdi. Kist varken iğnelere gecemeyiz demişti şuan ilaç kullanıyorum bu adetimle gideceğim.inşallah kistim yok olmusturAyy aman allahım sonunda Şöyle ileride size tecrübeli anne olacak şekilde yerimi alayım
2 yıllık evliyim, 3 kere klomen çatlatma iğnesi oldum tutmadı. Eşim de sıkıntı yok ben de çikolata kisti ve pko var. Aşılama yaptırmadan biraz acele ederek tüpe geçtik iyi ki de geçtik şimdi kuzularım karnımda son 2 ayımız inşallah Her türlü konuda yardımcı olurum
Kriel Fly3646 Bal0ncuk @hilal-ss sizleri görmek ne güzel efenim Optimussprime bekleriz kuzum
- 6 Kasım 2019
- 3.010
- 11.255
- 158
Merhaba teşekkür ederim Sen de adetle atılan basit kistlerden mi var? Benim onlardan olmadığı için çikolata kisti olduğundan herhangi bir ilaç kullanmadan tüpe geçtik. Yumurtalar toplandı dondurduk. 2 ay rahim dinlendirme sürecinde kist baskılayıcı iğne vurdurmuştu doktorum. Kistim 1 cm filan küçüldü. Transfer olurken de kistim vardı gebe kaldım yine var Kistler tüp bebekte engel değil... Bana ameliyat bile demişlerdi kisti almak için. Ama allah bu doktoru karşıma çıkardı ve hiç ameliyatsız ikizlere hamile kaldımMerhaba öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıkla evladını kucağına almayı nasip eylesin kist tedavisi gördün mü peki tüp bebek sürecinde kistin varmiydi.ben bu ay tüp bebek tedavisine başliycaktim.kistten dolayı doktorum erteledi bir ay kist için ilaç verdi. Kist varken iğnelere gecemeyiz demişti şuan ilaç kullanıyorum bu adetimle gideceğim.inşallah kistim yok olmustur
- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
- 158
Ah ya doğru elini öpeydim bayram şöyle bi önünden geçeydim yolumu bulaydım birazBen senden büyük değilmiydim
Bayramda seyranda yazmadn hiç
Hoşgeldin optim... Naberr cınımmm
Aminnnnnnnnnnnnn... Soru yağmuruna tutabilirmiyimmmmmm
İyilik canımcım aynı valla iş güç devam yuvarlanıp gidiyoruz işte
- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
- 133
basit folikül kisti evet bu adetimle tedaviye başlarım.darisi başıma güzel annişMerhaba teşekkür ederim Sen de adetle atılan basit kistlerden mi var? Benim onlardan olmadığı için çikolata kisti olduğundan herhangi bir ilaç kullanmadan tüpe geçtik. Yumurtalar toplandı dondurduk. 2 ay rahim dinlendirme sürecinde kist baskılayıcı iğne vurdurmuştu doktorum. Kistim 1 cm filan küçüldü. Transfer olurken de kistim vardı gebe kaldım yine var Kistler tüp bebekte engel değil... Bana ameliyat bile demişlerdi kisti almak için. Ama allah bu doktoru karşıma çıkardı ve hiç ameliyatsız ikizlere hamile kaldım
Oy en güzel allahım sağ Salim kucağına al sende inşallah canımKuzum oh çok şükür Öyle şeyleri hiç takma kafana benim hiç bulantım olmadı mesela şimdi ilk aylar öyle geçecek endişeyle. Ama bir baktın sona yaklaşmışsın Benim de iyi gidiyor kuzum kilo aldım, ağırlaştım, bebişler göğsüme kadar geldiler artık kaburgalarım ağrıyor Zaman geçiyor öyle
- 6 Kasım 2019
- 3.010
- 11.255
- 158
Basit kistler kayboluyor diğer aya canım inşallah hayırlısıyla tedavine başla ve emeklerinin karşılığını albasit folikül kisti evet bu adetimle tedaviye başlarım.darisi başıma güzel anniş
Sağol kuzum inşallahOy en güzel allahım sağ Salim kucağına al sende inşallah canım
- 1 Eylül 2019
- 4.458
- 17.750
- 208
Randevun cumaydı di mi? Olmazsa öne alırsın. Doktor randevulu adet günlerinde illa bi yamuk yapıyo bu adetler neyse gecikmeden ol da kuzu doktor ayarlanır her türlü.Tarlusal dün aksam bitti. Şimdi adet ağrısı var sanki adet olacakmışım gibi. Ama bu kadarr erken gelmez herhlde. Gelmemesi lazım yani