• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek acil

hayale giden yol

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2024
94
36
3
25
Merhaba tedavisine başladım dondurulmuş embriyo transferi yapılacak adet olmuştum bitti ve çarşamba günü doktor çağırdı iğne kullanmaya ne zaman başlayacağım progesteron iğnesi diyorlar genelde ne zaman başlatıyorlar bilginiz var mı dondurulmuş embriyo için

Her zaman progestron iğne yapılmıyor benim de şu an transferim için hazırlık yapıyor doktor gerek duyarsam ilaç iğne fitil yapıcam doğal transfer yapıcam dedi doktor

Merhaba tedavisine başladım dondurulmuş embriyo transferi yapılacak adet olmuştum bitti ve çarşamba günü doktor çağırdı iğne kullanmaya ne zaman başlayacağım progesteron iğnesi diyorlar genelde ne zaman başlatıyorlar bilginiz var mı dondurulmuş embriyo için
Bence transfere bir hafta kala iğne başlatılıyor yanlış değilsem

En iyisini doktorunuz bilir her doktor hastasına özel protokol uyguluyor onun için kafanızı karıştırmayın dilerim hayırlı sağlıklı güzel gebelikleriniz olsun inşallah 🤲❤️

Back