Tüp bebek 95 kg iken hamile kalanlar

Ataabetull

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2017
1.570
828
123
28
Arkadaşlar merhaba ben 28 yaşında ve ortalama 95 kg yum. 5 yıllık evlilik sonucunda oğlum tüp bebek tedavisi ile oldu. Şuan 28 aylık ve 2. Bebeği istiyorum dondurulmuş embriyo transferi yaptırmayı düşünüyorum. Sorum şu 94 kg ile hamile kalan oldu mu eğer bu kg ile hamile kaldiysniz ne gibi zorluklar yaşadınız

Merhaba ben 95 kg hamile kaldım hiç bi zorluk yaşamadım Rabbim gönlünüze göre versin inşallah

Arkadaşlar buraya yazayim temmuz 2024 de transfer oldum ama malesef tutmadı şuan zayıflamaya çalışıyorum kg verip Haziran gibu tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum

Bir akrabamız 90 belki daha fazla kilolarla hamile kaldı. Tabiki doğum sonrasıda toparlayamadı kendini. Kendiside söylüyor ne yazık ki vücudum 60 yaşa döndü sarktı diye. Yürümekte zorlanıyordu son günlerinde özellikle. Bebek doğunca da sezaryen yaptırdı kilosundan dikişleri zarar gördü dikkatli olmadı çok zorlandı. Lütfen verebildiğinizce verip öyle düşünün

Haklısınız peki siz hangi ay hamile kaldınız

Ben de tam 94 kilo ile hamile kaldım. Boyum da 172 cm. Şuan 32.haftadayım ve 95-96 kilo arası gidip geliyorum. Bebeğim haftasıyla uyumlu herhangi bir sorunumuz yok. Gebelik şekerim olduğu için diyetteyim 2 aydır.

Ben de tam 94 kilo ile hamile kaldım. Boyum da 172 cm. Şuan 32.haftadayım ve 95-96 kilo arası gidip geliyorum. Bebeğim haftasıyla uyumlu herhangi bir sorunumuz yok. Gebelik şekerim olduğu için diyetteyim 2 aydır.
Çok güzel hiç kilo almamışsınız, ilk haftalarda çok mu verdiniz?

Çok güzel hiç kilo almamışsınız, ilk haftalarda çok mu verdiniz?
Aslında gebelik şekeri teşhisi konana kadar yani 24.haftaya kadar 97.3e çıkmıştım yine çok almamıştım. Diyete başlayınca 95-96 arasına indim. Vallahi kilo almamak iyi tabi ama hamilesin istediğin hiçbir şeyi yiyemiyorsun. Geçen taze fasülye yerken ağladım artık ben makarna yemek istiyorum diye :) yiyebildiğim şeyler çok sınırlı. Hep korkardım hamile kalınca ben kesin 30 kilo alırım diye ama Allah öyle bir dert verdi ki bu dert en büyük korkumun gerçekleşmesine engel oldu. Derler ya her şerde bir hayır vardır diye benimki o hesap.

Bende ilk 3 ayımı bitirdim daha yeni. İlk 2 ay mide bulantılarına rağmen asla kilo vermedim mide bulantımla iştahımda kesildi şuan kilo kaybı yaşıyorum. Gebelik başında ay allahım bulantım falan olsada çok kilo almasam dedim 2 ay yemek yiyemedim bazen duayı da hayırlısı diye etmek gerekiyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…