Ay cok teşekkür ediyorum inşallah test günüm yarkn kanda da çıksında biPozitif gibi
pozitif görünüyor tebrik ederim hemen kan verebilirsiniz. sonra da kandaki artışı kontrol edeceksiniz 2 günde 1 kan vermek gibi
İnşallah ben hala emin olamıyorum heycandan , Yarın test günüm Sabahtan gidip vereceğimpozitif görünüyor tebrik ederim hemen kan verebilirsiniz. sonra da kandaki artışı kontrol edeceksiniz 2 günde 1 kan vermek gibi
Evet pozitif10 eylülde 2 tane 5. gün embriyosu transfer edildi bugün dayanamadım test yaptım ve 2 tane yaptım sonuç bu Bir bakın Pozitifff gibiiiii sizceeee ?
İlk defa gebelik testi yapıyorum Eki Görüntüle 3480725
Maşallah bencede pozitif canım10 eylülde 2 tane 5. gün embriyosu transfer edildi bugün dayanamadım test yaptım ve 2 tane yaptım sonuç bu Bir bakın Pozitifff gibiiiii sizceeee ?
İlk defa gebelik testi yapıyorum Eki Görüntüle 3480725
Evet pozitif
İnşallah yarın sabah tan vereceğim teşekkür ederimMaşallah bencede pozitif canımkanda da görürsünüz inşallah sağlıcakla ilerlesin
Merhabalar , sonucunuz ne oldu ?İnşallah yarın sabah tan vereceğim teşekkür ederim
merhaba pozitifMerhabalar , sonucunuz ne oldu ?
merhaba pozitif
2 . kanıda verdm onda yüksek çıktı haftaya keseyi görmeye gideceğiz
amin rabbim isteyen bu haberi bekleyen herkese nasip etsin inşallahMaşallahtebrik ederim sağlıcakla ilerlesin