Tup bebek 6. hafta kalp atisi duyuldu kanamalarim devam ediyor yasayanlar var mi?

Sigortacisemra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2018
10
3
31
Merhaba, tup bebek olduk ve 6. Hafta da evladımızı görmek nasip oldu kalp atışlarını da duyduk cok sukur lakin 5. Haftadan beri bitmeyen kanamalar mevcut hatta afedersiniz bacagimdan asagi süzüldü kanama şişe kapağı büyüklüğünde pihti dustu biz düştü sandık 3 kez acile gittik çok şükür kese duruyordu ve pazartesi gittiğimizde kalp atışını duyduk o günde aşırı kanamam oldu iğne yapildi progestan coraspin folik asit balık yağı içiyorum. Progestani kanamam olduğu için ikisi günde 2 kez ağızdan gece biri vajinadan almam söylendi. 5 adet kıstım olduğu ama boyutlarının normal olduğu söylendi. Kese çevresinde kanama yok denildi. Bebek saglikli diye söylendi benim bu durumumu yaşayan oldu mu? Uzun anlattım kusura bakmayin.

Ben de yasamistim. Aynen 6. Ci haftada. Simdi 5 yaşında hamd olsun.
Uzanin,kalkmayin bol bol dua edin.
Sağlıkla sıhhatle kucaginiza alin insallah

Ben de yasamistim. Aynen 6. Ci haftada. Simdi 5 yaşında hamd olsun.
Uzanin,kalkmayin bol bol dua edin.
Sağlıkla sıhhatle kucaginiza alin insallah
Cok teşekkür ediyorum. Rabbim evladınıza ve sizlere saglikli gelecekler versin insallah. Sizler de bana dua edin olur mu bir de kanamalariniz ne zaman bitti.

Cok teşekkür ediyorum. Rabbim evladınıza ve sizlere saglikli gelecekler versin insallah. Sizler de bana dua edin olur mu bir de kanamalariniz ne zaman bitti.
Rabbim yardımcınız olsun inşallah.
Moralinizi bozmayin iyi düsünün iyi olsun.
Benim bir hafta icinde kesildi.
Ablamin tüm hamilelik boyunca sürdü.
Olmamasi gerekiyor ama bazen oluyor malesef.

Merhaba. Şimdi ne durumdasınız? Benim de dün kanamam oldu. Epey parça düştü ama keseyi gördük. Haftaya kalp için gideceğiz.
Canim bugun yine kanamam oldu çok fazla parca düştü sonra kesildi yine doktora geldik elhamdulillah tutunuyor ama privea dendi yani plesentanin aşağıda olması bekliyoruz. Devlette maalesef bu tip kanamalı gittiğinde kontrol edip progestan kullanıyorsan devam et deniliyor ne iğne ne serum aksama yine özele gidecegiz bakalim Allaha emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…