Biraz uzun olacak ama anlatayım, anlatayım ki herkese belki fikir olur canım. Geçen yıl laparoskopi yapıldı aynı gün yumurta toplandı. Ama bu sayede ben davul gibi şiştim. Çok ağrılarım vardı. Hemen 3 gün sonra transfere gittim doktora çok şiştim ve ağrım var heralde gaz sancısı yaşıyorum dedim. Oooo ohss olmuşsun dedi. Transferi yapayım mı yapmışım diye bana sordu doktor sizsiniz dedim. Yapıcam dedi yaptı. Neyse sonrasında ben şişmeye devam ettim afedersin bacaklarımı kapatamıyordum vajinam bile çok kötüydü
birsürü ilaç verdi 12. Güne kadar azaldı. Test yaptım pozitifti. İki günde bir artış güzel devam ediyordu 2000 oldu kese yok 4000 oldu beta kese yok bana 1000 den sonra test yapma artık demesine rağmen benim içimde hep kuşku vardı ve hep çok ağrılarım vardı Gine’de test yapıyordum lekelenme oldu doktor çağırdı. Bak hiç bir sorun yok alete kan gelmedi herşey yolunda dinlen dedi beni gönderdi.ertesi gün doktoru aradım sol kaşığım çok ağrıyor karnım şişti dayanamıyorum dedim. Herşey tokunda bukadar stres yapma dinlen sadece dedi.umursamadı bile. Yine test yaptım kendim 7000 lerdeydi ve ertesi gün çok büyük bir sancı bilincim kapandı gözümü açtığımda hastanedeydim. Tansiyonum 3e 1 oldu bembeyaz oldum ağır kan kaybım vardı 4 ünite kan verildi acil ameliyata alındım sol tüpüm alındı. Ve doktorların tek söylediği şey 2 saat daha gelmeseydiniz şuan hayatta değildiniz oldu. Bir günlük birşey değil 4-5 günlük bir olay bu dediler. Meğer lekelenme olduğunda embriyo tüpe girmiş
o yüzden kimse lekelenmesin yerleşme kanaması sanmasın üstüne gitsin. Doktor çok önemli . Ben tecrübesiz olduğumdan güvendim akıl edemedim başka bir doktora kontrol olmayı canım o yüzden şuan en büyük isteğim keseyi bebeği görmek ve kalp atışını duyabilmek canım