- 8 Haziran 2022
- 532
- 898
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Bende 29 mayısta 3. Denememi yaptım. Şuan beklemedeyim Yumurta toplama döneminde yumurtalar olgunlaştıkça oluyor o sıkıntılar. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinSelam kızlaaar30 yaşımda ilk tüp bebek deneyimi içindeyim şuan. Yumurta toplama cumartesi yapılcak. Sonrası inşallah transfer. Kafam da bir sürü soru,endişe.. Şuan iğneleri kullanıyorum 7. Günüm karnım çok şişti kasıklarım çok ağrıyor. Sizde durumlar ne
Bende öyle düşüdüm İnşallah bu denemenizde güzel sonuçlar alırsınız Benimde pek umudum yok zaten ilk denemede genelde tutmuyormuşMerhaba Bende 29 mayısta 3. Denememi yaptım. Şuan beklemedeyim Yumurta toplama döneminde yumurtalar olgunlaştıkça oluyor o sıkıntılar. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Yok öyle demeyin tutanlarda çok. Allahtan umut kesilmezBende öyle düşüdüm İnşallah bu denemenizde güzel sonuçlar alırsınız Benimde pek umudum yok zaten ilk denemede genelde tutmuyormuş
inşallah diyelim. Sonuç mu bekliyorsunuz şimdi sizYok öyle demeyin tutanlarda çok. Allahtan umut kesilmez
merhabalar dondurulmus emrbrıyo muyduEvet aslında ben aldım sonucumu artık var mı yok mu ona bakıyoruz. Yarın test günüm
Evet dondurulmuş 5. Gün embriyosu. Bugün 10. Günüm.merhabalar dondurulmus emrbrıyo muydu
Evet aslında ben aldım sonucumu artık var mı yok mu ona bakıyoruz. Yarın test günüm
benımde 5. gun ınsallah bı aksılık cıkmaz bende bebegıme kavusurum transfer gununu heyecanla beklıyorum hayırlısı olsunc canımEvet dondurulmuş 5. Gün embriyosu. Bugün 10. Günüm.
Dondurulmuş muydubenımde 5. gun ınsallah bı aksılık cıkmaz bende bebegıme kavusurum transfer gununu heyecanla beklıyorum hayırlısı olsunc canım
Allahım sağlıkkı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız Peki transfer ne zamanDondurulmuş muydu
Ben ilk deneme de gebe kaldım çok şükür olumlu bakın olumlu olsunBende öyle düşüdüm İnşallah bu denemenizde güzel sonuçlar alırsınız Benimde pek umudum yok zaten ilk denemede genelde tutmuyormuş
Maşallah peki yeni mi kaç haftalıksınız yada doğum yaptınız mıBen ilk deneme de gebe kaldım çok şükür olumlu bakın olumlu olsun
Yook daha çok yeniii 5+6Maşallah peki yeni mi kaç haftalıksınız yada doğum yaptınız mı
Çok güzel Allahım sağlıkla elinize almayı nasip etsin inşallah Ozaman siz bana yardımcı olabilirsiniz benim daha yeni sizden benim de transferden sonra 10. Günüm dün beta hcg değerim 368 çıktı. Doktor yarın yine test istedi. Siz keseyi görebildiniz mi nezaman görünüyorYook daha çok yeniii 5+6
Hayırlıı olsun canımmm ben 6. Günü 49.7 öğrendim 10. Günü 811 di çok şükür iki gün sonra verdiğimde 2775 di 4+6 da keseyi gördüm vajinal ultrasonla cuma günü de bebeği görürüz hatta belki kalbi duyarız dedi doktorumÇok güzel Allahım sağlıkla elinize almayı nasip etsin inşallah Ozaman siz bana yardımcı olabilirsiniz benim daha yeni sizden benim de transferden sonra 10. Günüm dün beta hcg değerim 368 çıktı. Doktor yarın yine test istedi. Siz keseyi görebildiniz mi nezaman görünüyor
Canım çok sevindim Darısı benim ve tüm isteyenlerin başına. Benim ilk tüp bebek deneyimim geçen seneydi çok zor şeyler atlattım ölümden döndüm diyebilirim. Resmen doktora değil kasaba denk geldim mafetti beni. O yüzden keseyi görmek için sabırsızlanıyorum.Hayırlıı olsun canımmm ben 6. Günü 49.7 öğrendim 10. Günü 811 di çok şükür iki gün sonra verdiğimde 2775 di 4+6 da keseyi gördüm vajinal ultrasonla cuma günü de bebeği görürüz hatta belki kalbi duyarız dedi doktorum