Tüp bebek 2022 İlaç fiyatları

slnbh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
298
166
Arkadaşlar tüp bebek sürecinde olup kullandığınız ilaçları ve aldığınız fiyatları paylaşırmışsınız bizede yol olur ben medipol mega da tüp bebeğe başlıyorum inşallah

Arkadaşlar tüp bebek sürecinde olup kullandığınız ilaçları ve aldığınız fiyatları paylaşırmışsınız bizede yol olur ben medipol mega da tüp bebeğe başlıyorum inşallah
Arkadaşım her ilaç farklı. Geçen sene ile bu sene arasında da yüzde 30 fark var. Ama şu meşhur gonal-f geçen Aralık’ta 3 kutusu 2400tlydi. Tanıdık eczaneye. O şekilde söyleyeyim. Ki bu sadece başlangıç için olanı. Ama en pahalı ilaç buydu. Diğerlerinde kutusu 250 olan da vardı. 200 olanda bardı. 35e aldığım da oldu.

Canım senın fıyat nedır ?
koc unv. de 17bın ılaclar harıc , bnde sene sonuna dogru dusunuyorum

Arkadaşım her ilaç farklı. Geçen sene ile bu sene arasında da yüzde 30 fark var. Ama şu meşhur gonal-f geçen Aralık’ta 3 kutusu 2400tlydi. Tanıdık eczaneye. O şekilde söyleyeyim. Ki bu sadece başlangıç için olanı. Ama en pahalı ilaç buydu. Diğerlerinde kutusu 250 olan da vardı. 200 olanda bardı. 35e aldığım da oldu.
Uçmuş bu ne ya

En raporlu halde 14.000 raporsuz 16.000 yumurta dondurma ile 22000 TL tutuyor ilaç yok bunun içinde tabi
aynı hemen hemen ya raporlu 15 dedı koç, raporuz 17bın, ılaclar vs hariç. yumurta dondurma mesela 3 adet var her bırıne mı ucret alınıyor tek fıyat mı ?
30a yakın dusunmek lazım eksık - fazla

aynı hemen hemen ya raporlu 15 dedı koç, raporuz 17bın, ılaclar vs hariç. yumurta dondurma mesela 3 adet var her bırıne mı ucret alınıyor tek fıyat mı ?
30a yakın dusunmek lazım eksık - fazla
Ben dış doktorun hastası olup işlemlerim Koçta yapıldı. Her bir yumurtaya ayrı ücret değil belli sayıları var. 4e kadar şu ücret 8e kadar bu ücret gibi

Ben dış doktorun hastası olup işlemlerim Koçta yapıldı. Her bir yumurtaya ayrı ücret değil belli sayıları var. 4e kadar şu ücret 8e kadar bu ücret gibi
cok sagol canımmmsın, nasıl gectı ne zaman oldun transferın yenı mı oldun ?
kım yaptı koç ta ? şule hanım mı? barış bey mı?

cok sagol canımmmsın, nasıl gectı ne zaman oldun transferın yenı mı oldun ?
kım yaptı koç ta ? şule hanım mı? barış bey mı
Geçen sene Martta bu sürece başladık. Geçen ay 3.transfer de yapıldı ama malesef hiçbiri tutmadı. Ben Koçun doktorlarına gitmedim dış doktor hastasıyım hastane, Lab vs Koç kullanıldı

Geçen sene Martta bu sürece başladık. Geçen ay 3.transfer de yapıldı ama malesef hiçbiri tutmadı. Ben Koçun doktorlarına gitmedim dış doktor hastasıyım hastane, Lab vs Koç kullanıldı
anladım canımm, ınsallaahh en kısa zamanda nasıp olur ya :KK43: zorlu surecler
sebepsız ınfertılıte mı ?

Med amerıkan da yaptıdm bende 15.500 ılaclar 5 i buldu kısıden kısıye fark edıyor tabı dün transfer oldum taze bakalım sonuç ne olacak bırde dondurmaya da 3250 verdim 4 yumurtam kaldı

Benim 3 yumurta 6.000 dedi 4 el 6 aradı 7 diğerleri 8 diye gidiyor işte 5 sene tutuyorlar başka ücret ödenmiyor

X