- 28 Aralık 2021
- 175
- 72
Bendede olmuştu jöle gibi akıntı bir kerede kırmızı olmuştu ama aşırı değil ip gibi ince bişeydiÇok mu oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bendede olmuştu jöle gibi akıntı bir kerede kırmızı olmuştu ama aşırı değil ip gibi ince bişeydiÇok mu oldu
Onu sormadım akıntım oluyor normal mi dedim normal dedi zaten kırmızı olan sadece bir kere olduDoktor ne dedi size peki normal mi
Bende sadece bir kere olmuştu adet zamanı diye çok önemsemedim demekki bu yüzdenmiş:)Kesildi bende de hemşireyle görüştüm dün rahim kalınlaşması sonucu akıntı olabilir dedi yarın muayeneye gideceğim
Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallahBen de ayın 11 inde başladım kızlar tedaviye ilk deneyimim, hakkımızda hayırlısını diliyorum
Hayırlı sonuclar alırsınız inşallah bende yarın yumurta toplama işlemine geçeceğim umarım güzel geçerBen de ayın 11 inde başladım kızlar tedaviye ilk deneyimim, hakkımızda hayırlısını diliyorum
İnşallah Rabbim hayırlısını nasip etsinHayırlı sonuclar alırsınız inşallah bende yarın yumurta toplama işlemine geçeceğim umarım güzel geçer
Bendende dün topladılarHayırlı sonuclar alırsınız inşallah bende yarın yumurta toplama işlemine geçeceğim umarım güzel geçer
Amin amin cümlemize inşallahİnşallah Rabbim hayırlısını nasip etsin
Ben çok gerildim bir an valla nasıl oluyor anlatabilir misinBendende dün topladılar
Canım öncelikle sakin olmalısın bende çok gergindim o gün bu gerginliğimi hastane dışında bıraktım, zaten hiç bir şey hissetmiyorsun hemşire damar yolunu açıyor daha sonra ameliyathaneye iniyorsun anestezi uygulanınca uyuman beş dakika bile sürmüyor korkma hiç bir şey hissetmiyorsunBen çok gerildim bir an valla nasıl oluyor anlatabilir misin
Çok teşekkür ederim hayırlısı olsun bakalımCanım öncelikle sakin olmalısın bende çok gergindim o gün bu gerginliğimi hastane dışında bıraktım, zaten hiç bir şey hissetmiyorsun hemşire damar yolunu açıyor daha sonra ameliyathaneye iniyorsun anestezi uygulanınca uyuman beş dakika bile sürmüyor korkma hiç bir şey hissetmiyorsun
Nasıl geçti şu an nasılsın ? benim kanamam olmamıştıBende çıktım hayırlısıyla hastahaneden senin kanaman nasıl oldu operasyon sonrası
Kaç tane toplamışlar söylemiştir doktorunBende çıktım hayırlısıyla hastahaneden senin kanaman nasıl oldu operasyon sonrası
Güzeldi korkacak birsey yokmuş gerçekten benim kasık ağrılarım ve kanamam var 2 3 gün sürer dediler 8 yumurta toplamışlar dediler banaNasıl geçti şu an nasılsın ? benim kanamam olmamıştı