Lavabo sıklığı nezman başladıYani regl belirtileri aynı gibiydi dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lavabo sıklığı nezman başladıYani regl belirtileri aynı gibiydi dimi
Aynen öyle aynı ben adet olacağımı sanmıştım bacak ağrıları falan olunca ama Allah’a sukur pozitif sonuç aldımYani regl belirtileri aynı gibiydi dimi
Transferden sonra bol su içtiğim için sürekli çıkıyordum ama bu 2 gündür aşırı sıkışıyorum hatta ağrım oluyorLavabo sıklığı nezman başladı
Merhaba süreciniz nasıl ilerliyor bilgilendirebilirmisiniz biziSenden de Allah razı olsun canım benim umarım gönlündeki herseyi kabul eder Allah
Transferdeki iğneler farklı mı ağır mı acaba yaMerhaba bugün transfer tarihim beli oldu pazartesi Allah'ın izniyle olucam bugün iğneler başladım popom çok ağrıyor resmen hasta gibi ortalıkta dolaşıyorm birde test gününe kadar devam ne yapicam o kadar canım tatlı değildir ama gerçekten canım yanıyor
Evet kendimizin vurabilcegimiz iğne değil sabahtandir halsizim kalçam ağrıyor resmen ilk gün böyleyse ben gerisini düşünemiyorumTransferdeki iğneler farklı mı ağır mı acaba ya
Yağlı iğneler acıtıyorTransferdeki iğneler farklı mı ağır mı acaba ya
Geçmiş olsun Allah yardımcın olsun Kaç gün kullanmam gerekiyorEvet kendimizin vurabilcegimiz iğne değil sabahtandir halsizim kalçam ağrıyor resmen ilk gün böyleyse ben gerisini düşünemiyorum
Test gününe kadar 16 gün resmen şimdi tüp bebeğin cefasi başlıyorGeçmiş olsun Allah yardımcın olsun Kaç gün kullanmam gerekiyor
Test gününe kadar 16 gün resmen şimdi tüp bebeğin cefasi başlıyor
Allah yardımcımız olsun Ne kadar verdiniz iğneyeTest gününe kadar 16 gün resmen şimdi tüp bebeğin cefasi başlıyor
700 lira ama devletteki doktora yazdirp paranın çoğunu geri alabiliyormusuz % 20 biz karşılıyoruz birde muayane parası 500 gibi geri paramı alicam yazdricam kutularını ve reçetelerini alicam eczane goturucem paramı alicam kimse bilmiyor bunu bende yeni öğrendim eczanecide bilerek söylemiyor bana bunu başka eczaneci dediAllah yardımcımız olsun Ne kadar verdiniz iğneye
Öyle bir şey varsa çok iyi bu süreçte zaten çok fazla para gidiyor bu konunun üstünde dur bencede en azından başka bir eksiğini kapatırsın700 lira ama devletteki doktora yazdirp paranın çoğunu geri alabiliyormusuz % 20 biz karşılıyoruz birde muayane parası 500 gibi geri paramı alicam yazdricam kutularını ve reçetelerini alicam eczane goturucem paramı alicam kimse bilmiyor bunu bende yeni öğrendim eczanecide bilerek söylemiyor bana bunu başka eczaneci dedi
Konuştum eczaneyle gelip alabilirsin dedi zaten sadce bu progesteron ve haplar için o yumurta büyütme çatlatma için deglÖyle bir şey varsa çok iyi bu süreçte zaten çok fazla para gidiyor bu konunun üstünde dur bencede en azından başka bir eksiğini kapatırsın
Benim sigortam yok sanırım alamam heraldeKonuştum eczaneyle gelip alabilirsin dedi zaten sadce bu progesteron ve haplar için o yumurta büyütme çatlatma için degl
Mallesef sigorta gereklibu arada benim iğneleri vurmak için hemşire buldum 550 TL anlaştık 8 kere gelicek test gününe kadar iki günde bir en azından disari çıkmış olmam bebek daha güvende olur taksi parası niyetine hemsire buldum şişede fikir olsun eğer tehlikeye almak istemezseniz sizde yapabilirsiniz çünkü hem evden dışarı çıkmış olmuyorsunuz hem acısı kötü oldugu için yürümek zorunda kalmiyorsunuzBenim sigortam yok sanırım alamam heralde
Evet güzel fikir çok teşekkürler Havalarda soğuk zaten transferi pazartesi olacaktınız oldunuz mu yoksa haftaya mıMallesef sigorta gereklibu arada benim iğneleri vurmak için hemşire buldum 550 TL anlaştık 8 kere gelicek test gününe kadar iki günde bir en azından disari çıkmış olmam bebek daha güvende olur taksi parası niyetine hemsire buldum şişede fikir olsun eğer tehlikeye almak istemezseniz sizde yapabilirsiniz çünkü hem evden dışarı çıkmış olmuyorsunuz hem acısı kötü oldugu için yürümek zorunda kalmiyorsunuz
Pazartesi olucam havalar buz benim açıdan çok iyi oldu sizin ne zamanEvet güzel fikir çok teşekkürler Havalarda soğuk zaten transferi pazartesi olacaktınız oldunuz mu yoksa haftaya mı
En başından beri okuyorum masallahhh pozitif gördünüz. Hayırlı olsun inşallahKızlar hamileyim değerim 200 çıkmış Allah’a sukur pazartesi günü tekrar kan testi yapmaya gideceğim Allah’ın izniyle çok mutluyum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah darısı sizlerin başına canlarım benim Allah benimde sizlerinde bebişlerini kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Ne iğnesi kuzum buMerhaba bugün transfer tarihim beli oldu pazartesi Allah'ın izniyle olucam bugün iğneler başladım popom çok ağrıyor resmen hasta gibi ortalıkta dolaşıyorm birde test gününe kadar devam ne yapicam o kadar canım tatlı değildir ama gerçekten canım yanıyor