tüp bebeğin tutmama sebepleri nelerdir?

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
arkadaşlar buraya tutmayan tüp bebeklerde yaşadığınız hastalıkları sebepleri yazın.böylece diğer sıkıntısı olan arkadaşların tutmayan tüp bebeklerinin sebepleri için daha iyi araştırma fırsatları olsun.
benim ilk denemem negatif şuan benim gözlemlediğim bilinmeyen ayrıntı sebeplerden olmadığını düşünüyorum.yumurta ve spermlerimiz normal ben hamile kalamıyorum.
ben hissettiklerimi yazacağım.doktorum şekere bakacak (öncesinde ayrıntılı tahlil istemedi açlık şekeri normal diye)burdan daha ne gibi tahliller oldum olacağım sonuçları paylaşacağım inşallah dondurulmuşlar ile başarılı sürece girerim.buradan sizde negatif aldığınızda sebeplerini ve bulunan çözümleri paylaşın ki bu konuda tedavi gören arkadaşlara umut olsun.
bu süreçte sıkıntılarım ve hissettiklerim
1)tedavi sürecinden bi döngü önce klomen+ovitrelle kullandım sonuç alamadım.bu yüzden üstüne o ayda yumurta büyüten iğnelere başladık arada çatlamaması için bir iğne oluyordum en son çatlama iğnesi ertesi opu oldum.kanımın hormonlarla iyicene zehirlendiğini düşünüyordum
2)iğne sürecinin sonu transferin ilk 3 günü ne yaptıysam ishalden kurtulamadım.opu tuz biber ekti sıkıntılarıma opudan sonra özellikle karnımın üstüne yatamadım.taş yutmuş gibiydim.doktorumun önemsediğini sanmıyorum şimdi aklım olsa tamamen düzelmeden transfer ettirmezdim.dondursun beni beklesin ama mecburen zaman kısıtlıydıç.
3)hatta acilde gittim bu sıkıntılarla karnımın röntgenini çektiler.kan tahlili yaptılar. bağırsaklarında enfeksiyon var dediler.antibiyotik içtim 3 gün transferden önce.
4)bildim bilesi adet olmama rağmen pko var kilom var.kolestrol ve triglesitim hiç normalin altına inmedi. arada t4 dalgalanmam oldu ama levitronla geçti bi daha normal çıktı tüm troid testlerim.
5)şu devlet hastanelerinde bi kere bi doktor da açlık şekeri dışında tokluk şekerime insülin direncime bakmadı.bi kere yaşadığım östrojen yüksekliğinde özel bir hastanede insülin direnci ile ilgili bir şey bulunamadı ama bir sene geçti üstünden.
6)adet olunca bildiğiniz yamuluyorum acilde iğne olmadan düzelemiyorum.adetim parça parçadır illa kanım soğukta anında donar.tahlilerde damarın ince derler. yok elimden kayıyor derler süzgeçe çevirirler damar bulacağım derken.ancak deneyimli kan alan hemşireler.5ml lik şırınga ile çekebiliyorlar.yoksa tüp sırınga ile kan gelmiyor bana eziyet oluyor.yakın zamanda 3 defa kan verdim 3ünde de kanım resmen koka kola gibi çıkıyor şırınga da pıhtılaşma ile ilgili şüphelerim var ama test yapılmadı.
7)prolaktinimde hep sınıra yakındır bazende geçer önceki günü çocuk için çalışma yaptıysak.araştırdım ki bende ilişki sırasında kuruluk ağrı bu sebepten oluyor gibi.kuruluk yüzünden ilişki ertesi idrarda yanma şikayetim oluyor. çoğunlukla da adetime yakın bir zamanda hemen vajinal mantara çeviriyor bu kuruluk ve sürtünme cinsellikten soğudum yani.
şu sıralar artık bilinen değil bilinmeyen durumlara yoğunlaştı.çünkü aşılama yaptırmadan tüp bebeğe başladık.kağıda yazdım.tüm endişelerimi doktora göstereceğim.benim henüz çözümü bulunmadı.sıkıntım ne ve çözüm neyse burdan yazacağım sizde sıkıntılarınızı ve size çözüm için yapılanları yazın lütfen

Cnm kan sulandirici kullandin mi hiç merak ettim pıhtılaşma olunca düşük oluyor diye biliyorum sahin beye git bi hafta sonu danışmak için bence kendin hamile kalsan da düşük oluyo bu yüzden tabi doktor daha iyi bilir. Aklında sorun kalmasın vakit kaybetmeden gitmelisin

hiç kullanmadım kan sulandırıcı ve 10. günden beri adet gibiyim çok cins bir adetim var. başta ağrımazsa son günü ağrıyor.başta ağrırsa son günü çabuk kesiliyor var ya nefret ettim kadın olmaktan inan acile gidicem galiba iğne olmak için iş çıkışı

Allah yardimcin olsun cnm dediğin gibi sahin beyle öngörüsme yap muayene olmadıkça ücret odemiyorsun herseyi sor kafan rahatlasın.

en çokta merak ettiğim negatiflerden sonra ne araştırmaları yapıldığı.ne çözümler bulunduğu

Canım beni hatırlıyorsundur, 29 Temmuz'da iki tane 6. Gün embriyosu transfer edilmişti bana, dondurulmuş, transferden 17 gün önce ofis histereskopisi işlemi yapılmıştı, hiçbir sorun yok denilmişti.Tedaviye nisanda başlamıştım, eşimde de bende de bir sorun görülmemişti, tüp bebek denmesinin nedeni yaşımın ileri olmasıydı(40). Daha önce doğal yolla iki hamileliğim olması da avantajımız demişti doktor.Doktoru da internetten araştırarak seçmiştim, herkes çok iyi diyordu.Hatta iki sezeryanım var diye doktor iki embriyo koymak istememişti. Sonuç: Negatif, ikisi de tutunamadı.6 Ağustos' tan beri yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam.Hâlâ kendime gelemedim.Eşimi zor ikna etmiştim.Kızım bir kardeşi olacağı fikrine çok alışmıştı, onun üzülmesi beni daha da yıpratıyor.Merkez sonucu öğrenmek için aradı ve geçmiş olsun dedi ve bir dahaki sefere dedi, bu mudur yani, benim ilaçlarla birlikte neredeyse on bini buldu ve kredi çekmiştik, şimdi daha zor geliyor onu ödemek...Yani arkadaşım hiçbir problem yokmuş gibi göründüğü halde olmadı, doktora neden desem yaşımı öne sürecektir büyük ihtimalle,ama daha yaşlı olanların bile ikizlerinin olduğunu gördük. Allah'tan hayırlısını istedim, demek ki hayırlısı buymuş.Senin yazdıklarını hep okuyordum, bu topiği açtığını görünce dayanamayıp içimi döktüm.Seni çok iyi anlıyorum canım, Allah sana tez vakitte doğal yoldan hamilelik nasip etsin inşallah sağlıklı bir şekilde.Bu arada doğal yoldan hamile kalmanın da ne büyük bir lütuf olfuğunu anladım.Allah bu tedavileri sürekli görmek zorunda olanların yardımcısı olsun, hepsine tez vakitte hayırlı-sağlıklı evlâtlar nasîp etsin inşallah.Benim ilk ve son denememdi, dünyanın ilacını kullandım, karnımdan otuz tane iğne... Çoooook zor, hamile olsaydım hepsini unuturdum, ama şimdi....

haklısın canım inşallah seninde allah gönlüne göre verir.doktorlar bu hayra vesile olsa da kuş gibi uçup gidiyor o para.hani bilirsin yumurtadır spermdir sorun tüp de sanki onu daha kolay düzeltiyorlar gibi geliyor bana diğer sorunlarla uğraşması zor ve tabi ki bilmediğin bir hastalık ile mücadele veremiyorsun.bir hayalet ile dövüşmek gibi birşey.nereden tutacan nereye vuracan ki çöksün.o yüzden çözümü olan sorunları olanlarda şanslı gözümde ve anladım ki. bazı embriyolarda üreme gücü fazla oluyor ne şeker ne yağ ne tuz ne miyom engel olamıyor gelişmesine.ayrıca dediğin gibi dünyanın ilacını yiyoruz kanda, kandan çok hormon ilacı dolaşıyor zehir dolaşıyor.ben ara verip hacamat yaptırmayı düşünüyorum kıştan beri,antidepresanlar klomen üstüne hormon iğneleri adette ağrıdan yamulduğumda yediğim kas gevşetici+ağrı kesiciler zaten beyin kimyam da bozuk sayılır.kanım absolüt kokteyli gibi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…