- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Veaskgittibizden
-
hadi baslayalim kizlarBurdan devam etsek olmazmi canim
Allah razi olsun canim . Bende yarin cekmeye baslicam insallahhadi baslayalim kizlar
Allah hepimizden razi olsun baslanmadi demi daha hicAllah razi olsun canim . Bende yarin cekmeye baslicam insallah
Yok canim daha kimse gormedi sanirim insallah gorenler olurAllah hepimizden razi olsun baslanmadi demi daha hic
Insallah canim benim insallahhayırlısı olur inşallah canm bebeğin sana sımsıkı tutunur inşallah
Evet canm 1000 almis yanlis yazmis bende simdi farkettim .ilk arkadaş 1000 mi aldı 2000 mi canm 3 kişi 1000 aldık kalan 67000 olması gerekmez mi
evet canim 67.000 olmasi lazimilk arkadaş 1000 mi aldı 2000 mi canm 3 kişi 1000 aldık kalan 67000 olması gerekmez mi
bn direk on bini kesmisim pardon bnim hatam kizlarEvet canm 1000 almis yanlis yazmis bende simdi farkettim .
Kalan : 67.000
bn direk on bini kesmisim pardon bnim hatam kizlar
Kizlar cumartesi gunu transferim var benim icinde baslasak olurmu yardimci olurmusunuz
Ben o zaman yeni konu acayim ordan devam edelim canin tesekkur ederimOkumaların başına adın yazılsın ya da yeni konu aç canım. Geçmiş sayfalara bakmayan arkadaşlar Bufi niyetine okumanın devam ettiğini düşünüp ona niyetlenip okuyabilirler.
1.500 okudum.
MUCİZEOLSAKESKE NİYETİNE KALAN:65.000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?