- 2 Kasım 2017
- 945
- 559
- 23
- 33
- Konu Sahibi Veaskgittibizden
-
Yarın mi transferin canım Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah
Pardon canım ben yanlış anlamışım narkoz alıp hissetmeyeceksin insallah Hadi hayirlisiHayır canım. Yarın daha yumurtalar toplancak :) ben erken başladım heralde dualara
Pardon canım ben yanlış anlamışım narkoz alıp hissetmeyeceksin insallah Hadi hayirlisiben De dusunuyorum Artik çok zor mu süreç
Aa evet canım4.000-2.400= 1.600 kalan
Igneden korkan birine çok güzel dedin ignelere canımYoo çok heycanlı güzel iğneler falan. Ciddi diyorum ama. Acısı ağrısı bile tatlı geliyo insana.. inşaAllah bide olumlu sonuçlanırsa emeğimizin karşılığını görcez inşaAllah...
şuan en heycanlı kısımlardayız. Çok merak içindeyim... Bu önümüzdeki aşamalarda olumlu ilerlicezmi... duaya çok ihtiyacım var
600 Okudum
Kalan 1.000
Igneden korkan birine çok güzel dedin ignelere canımAllahım inşallah hakkında hayırlısını versin canım amin
Kalplerimizdeki duamız belli Rabbim tez vakitte nasip etsin inşYaaa canımNerdeyse hepsini sen okudun ya. Allah razı olsun çokca... Allah gönlünden geçen ne varsa kabul etsin inşaAllah
Amin inşaAllah canım... Dua tamamlandı. Okuyan herkesten Allah razı olsunKalplerimizdeki duamız belli Rabbim tez vakitte nasip etsin inş
Bitti mi canım ne güzel Allah kabul etsin hayırlısını versin inşallahAmin inşaAllah canım... Dua tamamlandı. Okuyan herkesten Allah razı olsun
Bitti mi canım ne güzel Allah kabul etsin hayırlısını versin inşallah
olur canm konu aç okuruz tabikiKizlar cumartesi gunu transferim var benim icinde baslasak olurmu yardimci olurmusunuz
olur canm konu aç okuruz tabiki
Rabbim hayirlisindan nasip etsin insaAllah kizlar .Glmserser seninde tup bebekti degilmi yanlis mi hatirliyorumBitti mi canım ne güzel Allah kabul etsin hayırlısını versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?