Evlendikten sonra hayatımda ilk defa adet gecikmesi ile doktora gittim (enfeksiyondan dolayı o ay antibiyotik+ağrı kesici ve idrar yolu dezenfektanı kullanmıştım) Over kisti gözüktü ve söktürücü ilaç duphaston kullandım adetimden sonra kistim gitti fakat doktor pco olduğunu söyledi o ay yumurta takibi yapıldı ve yumurtalarım büyümüyor.ertesi ay klomen+ 2 doz pregnyl ile tedavi gördüm fakat sonuç negatif oldu ertesi ay tekrar aynı şekilde denedik fakat yine negatif oldu üstelik yine over kisti oluştu hemde adetimle gitmedi.1 ay dkh kullandım... Şimdi 3. denemeyi yaptık ve pek umutlu değilim.doktorum klomen ile fazla yumurta oluşturamadığımızı artı aşılama raporu çıkarıp iğneli tedaviye geçmemizi istedi... Acaba direkt tüp bebek mi istemeliyim?
(hormon tahlillerim yapıldı,hsg çekildi onlarda sorun olmadığını söyledi doktorum.spermiyogram da gayet iyi çıktı) Sadece 75mg insülin direnci yüksek çıktı günde 1 tane glukophage kullanmaya başladım.
(hormon tahlillerim yapıldı,hsg çekildi onlarda sorun olmadığını söyledi doktorum.spermiyogram da gayet iyi çıktı) Sadece 75mg insülin direnci yüksek çıktı günde 1 tane glukophage kullanmaya başladım.