- 2 Temmuz 2023
- 1.223
- 584
- 43
- 26
- Konu Sahibi denizperisii
Tüp bebeğe kaç yıldan sonra başladınız, sonucunuz ne oldu acaba? 1 yıldır olmadı benim. Ocakta başlamayı düşünüyorum nasipse. Sizleri de merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa sağlıcakla kucağınıza alın ne mutlu acaba sorunuz var mıydı, yaşınız kaç ve kaçıncı denemede tuttu2 yılın sonunda pes ettim. Şu an 16 haftalık gebeyim. Darısı sizin başınıza hayırlısıyla
Hayır hiçbir sorunumuz yoktu o yüzden inatla 2 yıl bekledim başlamadım tedaviye. 34 yaşındayım. İlk denememde tek embriyo transferiyle tuttuYaa sağlıcakla kucağınıza alın ne mutlu acaba sorunuz var mıydı, yaşınız kaç ve kaçıncı denemede tuttu
Allahım darısı bana inşallah çok zor bir süreç. Bebişiniz sağlıcakla gelsinHayır hiçbir sorunumuz yoktu o yüzden inatla 2 yıl bekledim başlamadım tedaviye. 34 yaşındayım. İlk denememde tek embriyo transferiyle tuttu
Ah bir mucize. benim malesef değerlerim normal hormon vs. Hsg de çekileli 4 ay oldu. Neyim var ben de bilmiyorum ama normal yolla olacağına artık asla inanmıyorum. Olursa tüp bebek olur herhalde. O da olmazsa tamamen yıkılırım 1 yıldır olmadı. Bu ay histeroskopi yapılacak. Bir doktor tüpleriniz hasarlı dedi. Diğer doktorlar hiç üstünde bile durmadı normal diyorlar. Ben de tüp hasarına kendimi inandırdım nedense… çok yıprandım artık…D denizperisii sorun ne ki canm benim 1.5 sene olmadı aşılama denedik hsg çektirdim bu ay femara başlayacaktım adet olunca kendimj bıraktım gebe oldugumu öğrendim insülin direnci ve d vitamini eksikliği varmış 9 gün ilaç kullandım sonra gebe olduğumu ogrendm başka doktora gittim oda ayrı bı takviye ilaç verdi folik asit gibi onuda kullandım belki onunda faydası olmuş olabilir ama cabalamayi bıraktım yani bu ay ovulasyon testi falan da kullanmadm kendimi strese sokuyordum çünkü gün bekleyerek
Hayır hiçbir sorunumuz yoktu o yüzden inatla 2 yıl bekledim başlamadım teda. 34 yaşındayım. İlk denememde tek embriyo transferiyle tuttuYaa sağlıcakla kucağınıza alın ne mutlu acaba sorunuz var mıydı, yaşınız kaç ve kaçıncı denemede tuttu
amin inş canım benim zor bir süreç ama değiyor, zorluklar geçiyorAllahım darısı bana inşallah çok zor bir süreç. Bebişiniz sağlıcakla gelsin
Geçmiş olsun, dilerim ki en kısa sürede denemeniz iyi sonuçlanır. Bu da bir süreç sonuçta bir sorununuz var mıydı acaba1 yıl sonra karar verdik 1 kere denedim maalesef kimyasal ile sonuçlandı
Aminn insallah...Spermle ilgili vardıı evetGeçmiş olsun, dilerim ki en kısa sürede denemeniz iyi sonuçlanır. Bu da bir süreç sonuçta bir sorununuz var mıydı acaba
Ne güzel çabalamanız, umarım güzel sonuç alırsınız. Hasarlı tüpler alındıktan sonra bebeğin tutma oranı da iyi oluyor. Güzel sonucunuzu yazın bizlere de bekliyorumYani demem ki o ki her yolu denedm ve en son tup bebege çıktı yolumuz
Bakayım ben de… hiçbir takviye kullanmıyorum. Almakta fayda var galiba. Salı günü doktora soracağım herhangi bir önerisi olursa alırım inşallahD denizperisii 3 ay letu kullandım bı ay klomen çatlatma iğnesi aşılama hsg çektirdim doğal aslan pençesi otu hayıt otu vs denedim olmadı doktorun bana verdiği takviye pco da yoktu ama kullan faydası olur dedi bı ay kullandım bu takviyeyi femara da denedikten sonra mfk denemeyi düşünüyorum hatta çok şükür tuttu bu ay
Vicdanen ileride demek istediğim tek şey her yolu denedim elimden geleni yaptım demekti isteyen herkese nasip etsin RabbımNe güzel çabalamanız, umarım güzel sonuç alırsınız. Hasarlı tüpler alındıktan sonra bebeğin tutma oranı da iyi oluyor. Güzel sonucunuzu yazın bizlere de bekliyorum
Ah ben de öyle… o yola çıkayım da elimden geleni yapayım, gerisi Allaha kalmış diyorum. Ama olur inşallah sıkıntıya girmeyin hiçVicdanen ileride demek istediğim tek şey her yolu denedim elimden geleni yaptım demekti isteyen herkese nasip etsin Rabbım