• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebeğe başlamadan gerildim

Gsesra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2017
360
504
53
31
Temmuz ayında tüp bebeğe başlayacaz başka ile gidip geliyorum tedavi olduğumuz ilde teyzem anneannem filan yaşıyor. Teyzem burda kal gidip gelme diyor tedavi başlayınca ama ben bunu istemiyorum transfer den sonrada sonuç belli olana kadar kal pozitif olursa 3ay burdasın diyor ama istemiyorum ve bunu söylüyorum biz eşimle sonuç ne olursa olsun pozitif de negatif de birbirimizin yanında olmak istiyoruz zaten 1 buçuk saatlik yol anneannem yaşlı kadına kendime hizmet ettirmek istemiyorum teyzem zaten hamile ve yaş dolayısı ile ağır geçiriyor zaten eşimin ailesi ayrı strese soktu beni kimseye söylemeyin biz yaptık deyin diyip duruyor sanki başkası yapıp bize verecek bu çocuğu🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Umarım anlatabildim derdimi..bunaldımmm kafamı boşaltmak istedim

Zaten o kadar zor bir süreci daha zor hale getirmişler acaba kalmasanız mı inanın kimseyi görmek istemiyor insan

Teyzeniz falan neyse iyi niyetinden diyorum da, biz yaptik diyin ne demek ya.
Kacinci yuz yildayiz, bu nasıl kafa.
Tüp bebekle olan bebek bebekten sayılmıyor hala böyle düşünenlere hayret ediyorum
Böyle parazit düşüncelerden dolayı bende paylaşmiyorum çoğu insanla

Tamam istemiyorsanız kalmayın bukadar stres yapmanıza gerek yok inşallah bı hal caresi bulunur.
Kalmayacam ama beni geriyorlar kalsan iyi olurdu diye bu sefer sonuç negatif olursa biz kal demiştik demelerinden korkuyorum🙈

• Beğen
Reactions: H M
Tüp bebekle olan bebek bebekten sayılmıyor hala böyle düşünenlere hayret ediyorum
İnsanlar orda ne yapildigini saniyor acaba cok merak ediyorum.
Simdi bir sey diyecegim olmayacak.
Ben her yerde soyluyorum aşılama olduğunu isteyen istedigini düşünebilir.
Kendi zihniyetlerinin pisliğidir o.

Tabii mesela benim kizim tup bebek, geceleri tüpü bitince şarja takiyoruz, farkli oluyolar 😐

Teyzeniz falan neyse iyi niyetinden diyorum da, biz yaptik diyin ne demek ya.
Kacinci yuz yildayiz, bu nasıl kafa.
Demi bunu eşime söyledim annene söylemeseydin keşke tedavi için gidiyoruz sansaydı diye böyle diyor bak dedim boşver sen onu diyor ama insan takılıyor işte

Tabii mesela benim kizim tup bebek, geceleri tüpü bitince şarja takiyoruz, farkli oluyolar
😁😁
Kalmayacam ama beni geriyorlar kalsan iyi olurdu diye bu sefer sonuç negatif olursa biz kal demiştik demelerinden korkuyorum🙈
Ne derse desinler siz kendi kararlarınızı verin bütün sorumlulugu kendiniz alın ben 2 transferde uçağa bindim ertesi gün döndüm otelde kalıp.

İnsanlar orda ne yapildigini saniyor acaba cok merak ediyorum.
Simdi bir sey diyecegim olmayacak.
Ben her yerde soyluyorum aşılama olduğunu isteyen istedigini düşünebilir.
Kendi zihniyetlerinin pisliğidir o.
Valla en yakınımdaki insanlara kendim söyledim hatta kendi babama bile söyledim

Galiba😂 ay güldürünüz beni sağolun❤️
😂😂 Valla iman gücüyle olsaydi benim kaynana tarafı beni her gün doğurturlar hic bir aşılama işlemimde negatif çıkmazdı 😂
İlk aşılamam negatif ciktiginda esimin anneannesi kaynanama kizmisti, iyi okuyamiyon diye 😂😂😂

😁😁

Ne derse desinler siz kendi kararlarınızı verin bütün sorumlulugu kendiniz alın ben 2 transferde uçağa bindim ertesi gün döndüm otelde kalıp.
Ya zaten doktorum da yatmaya karşı bi dr yatmayıp ta evde amuda kalkacak halim yok zaten kendi kendime ve eşimle kalmak istiyorum sadece ki eşime güvenmesem zaten kendim derdim burda kalayım diye ama anlatamıyorum onlara😒

Benim bebeyi bilmeyen kalmadı zaten 😂
Annem cocuk deniyoruz olmuyo diyen herkese ay benim kizin dr diye basliyor.
Allahin guni yuruyus yaptigi parkta bir kadin icin arayip soruyor nerdeyse.
Normali bu zaten bana kalırsa ama işte bazı insanlar cidden tüp bebeği duyunda uzaydan yaratık inmiş gibi davranıyor😒😂

Valla bende onlari bebekten saymiyorum bam başka bir sey onlar 😁 yunmuş yikanmış özenle seçilmış ultra akılli bebeler

Back