Merhabalar, öncelikler 6 ağustos 2023 de alınan 3 embriyomdan 2si transfer edildi ikiz gebelik geçirdim fakat embriyonun birini kalp yetersizliğinden kaybettik. Diğer embriyo ise sağlıklı gelişti ve 14 nisan 2023 de kızım doğdu. Transferden bir kaç gün sonra 3. embriyoyu dondurmayı teklif etmişlerdi fakat eşim ve ben kabul etmemiştik ve imza atmadık. Tüp bebek merkezi tarafından Aralık 2023 de arandım ve dondurulmuş embriyonuz var ne yapalım dediler. Yasal olarak iznimiz olmadan bizden habersiz embriyomuzu dondurmuşlar ve bizden transfer istersek dondurma parasını da alacaklarını dile getirdiler. Ayrıca neymiş ocakta fiyatlar artacakmiş. Para tuzağı resmen!
Bu durum hakkında ne yapabilirim acaba ? Yasal olarak dava açma gibi bir durum olabilir mi? Lütfen bilgisi olan varsa ne yapmam hakkında yardımcı olabilir mi? İlk bebeğimiz için o kadar çok zorluk yaşattılar ki maddi yönden fiyatlandirmada degisiklikler, test parasinin sonradan soylenmesi, ilac fiyatlarinin degismesi, herseyin nakit olarak ödenmesi vs vs . O yüzden bu embriyom için onlarla savaşmak istiyorum.
Bu durum hakkında ne yapabilirim acaba ? Yasal olarak dava açma gibi bir durum olabilir mi? Lütfen bilgisi olan varsa ne yapmam hakkında yardımcı olabilir mi? İlk bebeğimiz için o kadar çok zorluk yaşattılar ki maddi yönden fiyatlandirmada degisiklikler, test parasinin sonradan soylenmesi, ilac fiyatlarinin degismesi, herseyin nakit olarak ödenmesi vs vs . O yüzden bu embriyom için onlarla savaşmak istiyorum.