Tüp baglatmaya ragmen hamile kalan var mi?

derya1970

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
4.588
3.315
198
3 cocugumu da sezaryenle dünyaya getirdim. Doktorum artik 40 yasinin üzerinde oldugum ve dikislerde 4. bir amelyatta yirtilma tehlikesi olabilecegini söyledi ve dogumdan sonra tüplerim baglandi. Bir aydir adet görmedim. Tüp baglatmaya ragmen hamile kalan var mi acaba?

seni korkutmak gibi olmasın eşimin ablası bağlatmıştı 4 ay adet olmadı menopoza girdiğini düşünüyordu ve bir gün karnında bir şeyin hareket ettiğini söyledi doktora gittiğinde ona hamile olduğunu söyledi yani bağlatmasına rağmen hamile kalmıştı

Bilgi icin tesekkür ederim. Kizimin dogumunun üzerinden 17 ay gecti bu arada hic korunmadim. O yüzden ilk aklima gelen menopoza giriyor olabilecegim ancak hamilelik secenegini ya da herhangi adet görmeye engel olabilecek kist, miyom gibi secenekleri de arastiriyorum. Hemen doktorumdan randevu alip gidecegim.

Doktor randevusuna kadar bekleyemeyip hamilelik testi yaptim negatif cikti. Üzüldüm diyemeyecegim cünkü planlamadigimiz bir gebelik olacakti. Ancak yine de bu konuda tecrübe yasamis olan arkadaslar paylasirlarsa bu amelyati olan ve olmayi düsünenlere yardimci olacagina inaniyorum. Okudugum yabanci forumlarda da hamile kalanlar oldugunu gördüm. Demek ki tüm söylenenlere ragmen 100% bir cözüm degil. Ya da amelyatlarda hata yapiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…