Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben daha önce pek çok farklı yöntemlerle korunmaya çalıştım.
Hap dediğiniz gibi ilk başlarda unuttum ama zamanla alışıyor insan.
Spral kullanmıştım bana çok problem yaşattı. Pek çok kez rahim ile ilgili
sorunlarım oldu en son mayıs ayında myom ameliyatı olacaktım ve o zaman
eşimle daha öncedende konuşup anlaştığımız için dr tüplerimide bağlamasını söyledim.
Yaşım 34 iki çocuğum var biri 11 diğeri 5.5 yaşında ve şimdi içim çok rahat
bundan sonra bir gebelik zaten düşünmüyordum ve ameliyat sırasında bunun yapılması
bana çok doğru geldi evet dr eşin imzasını istiyor. Bana çevremde pek çok kişi
buradaki arkadaşların yazdıklarını söyledi bende çok kararsızlığa düştüm o dönem
ancak şu varki Allah korusun çocuklarımdan herhangi birine birşey olsa yeniden gebe
kaldım diyelim o bebek ne oğlum olacak benim için nede kızım....... Şuanda eşimde
bende çok rahatız yani çok içime sindirmiştim zaten bu durumu ameliyatın üstünden
3,5 ay geçti herhangi bir problem yaşamadım adetlerim düzenli, tek sorun ameliyatı
daha önce iki kez sezeryanle doğum yapmıştım aynı yerden yaptı dr biraz iyileşme
süreci uzadı o kadar. Dediğim gibi bu aslında tamamen sizin kendi kararınız.
Ben kendi adıma çok memnunum istenmeyen bir gebelik, kürtaj (Allah korusun)
gibi durumlardan çok daha iyidir.
bencede ben daha yenı oldum bence kesın çözüm o basımıza gelcek bekleyelım bu basımıza gelcek bekleyelım. hep kadınlar yıpranıyor. allah elımızdekı cocuklarımıza hayırlı ve sagıklı omurler versın ....
Ben randevumu aldım kızlar, önümüzdeki hafta bağlattıracağım tüplerimi. Merak eden arkadaşlar olursa buradan bilgi verebilirim ameliyat öncesi ve sonrası hakkında.
benim eltim 3 ncü çocuğunda sezaryandi tüplerini bağlattı ve aradan 2 sene geçince tüpün biri kendiliğnden açılmış ve hamile kaldı
tabiki herkesin başına gelmez binde bir olacak bişey
ben bir senedir bebek için uğraşıyorum olmuyo
rabbim nasip etmişse tabii her şey boş
hiç bi yöntem yüzde yüz güvenilir değil