Örgü tunus işi çift kişilik battaniyem :)

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
süper olmuş ama bu nasıl bir sabırdır ben bir bebek battaniyesini örsem mi örmesem mi diye 3 aydır hala düşünüyorum

teşekkürler

dantel desen elime alamıyorum bende ama iş orlon ipten bişiler yapmaya geldimi duramıyorum çok seviyorum bu tarz şeyleri örmeyi

arkadaşım benden görüp bunu bebek battanyesi olarak ördü.sadece pembe ve liladan.oda güzel oldu.tunus işi biliyorsan sende bundan başlayabilirsin.bilmiyorsanda çok kolay zaten.bu model çabuk ilerliyor

mesela sonradan aklıma gelen kare kare model.bunun renklerini beğenmedim gerçi.bide farklı örgü tekniği olunca kaba durmuş bence.tunus işi daha kibar duruyor.sen bu şekilde renkli karelerle yapabilirsin

küçük bir parça deneyeyim becerebilirsem öreyim gerçekten kalıp gibi durmuş senin ördüğün çoookk teşekkür ederim öğrenmeye çalışıcam

çok güzel olmuş, cıvıl cıvıl, renkleri bile ısıtır insanı ellerine sağlık

emeğine sağlık harika olmuş

örgüyü çok severim eminim zevkle ördün sen de

ben de ördüm battaniye kare kare pirinç örneğiyle

kışın hep üstümüzde çok iyi oluyor :13:

emeğine sağlık harika olmuş

örgüyü çok severim eminim zevkle ördün sen de

ben de ördüm battaniye kare kare pirinç örneğiyle

kışın hep üstümüzde çok iyi oluyor :13:

sabır işi ben dayanamazdım dogrusu emeğine sağlık

çok hoş. ne emek harcamışsınız....

ay çok güzel bnde istioyrum:44:

çok güzel olmuşş.bayıldım valla. ellerinize sağlık

çok çok teşekkürler canlarım

Ben bu tunus işi battaniyeye bayoldım.ellerinize sağlık ne güzel olmuş.şiş kaç nıumara hemen başlıycam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…