herkese tekrar merhaba,
gecen yil mayis ayinda yani neredeyse 1 yil once z kul a yuz germe ve tum kombinasyonlari ile ameliyat olmus ve tum detaylari da buradan paylasmistim.
ozelden cok soranlar ve cok sitemler alinca; niye yazmiyorsun, memnuniyetini veya memnuniyetsizligini gibi gibi ..gibi ben de bir yillik sureci paylasayim belki azicik faydam olur diye yazmaya karar verdim.
ben hastaneden ilk gunlerde yazmistim ya hani cok korkmustum bir gozum aciliyor ama bir gozum acilmiyordu hani dr ye sormustum ben kor oldum galiba demistim, dr de bana " seni saga yatirdim o yuzden sag gozde kan toplandi hic korkma gececek, gibi benim o anda bile cok inanamadigim bir aciklama yapmisti ..suphelerimde hakliymisim gozumde bariz
asimetrik hata var ve gcmedi,
ikinci sorunum; bir goz alti torbam digerine gore alinmamis veya az alonmis gibi duruyor hic sevmedigim bir goruntu var.
ucuncu mennuniytesizligim, alt yuzumdeki gevseklik ve sarkiklik, tamam eskisi gbi degil ama asla istedigim gibi gergin degil.
simdi tum bu sorunlari yasamamdaki en buyuk hatali taraf ben bizzat kendimim.
cunku doktora cok guvendim, hic soru sormadim ne yapacaksinz yapin dedim, siz bilirsiniz dedim ona biraktim ve alnimi germedi mesela, en son ameliyat girisinde , doktorucm liplift yapacaksiniz degil mi dedim, ayyy iyi ki demisim , bana aaa onu da mi istiyrosun ee peki yaparim dedi, ayy iyi ki demisim yapmamyacakmis .( o da istedigim gibi degil yaa hadi neyse)
simdi kizlar bu size birinci ders olsun; dr ye birsey birakmayin herseyi cindir cindir sorun teyitler ettirin, olsun varsin desin aaa bu cook pimpirikli ,takintili bir tip, derse desin ama inanin boyle olmak en dogrusu.
ikinci buyuk hatam; biz chanel ile hemen hemen ayni anda ameliyat olduk, fakat akillim chanel derhal revizyona geri dondu turkiyeye geldi ve sicagi sicagina revizyonunu yaptirdi , ben ihmal ettim ayyy gecer duzelir dedim onu dinlemedim ,all iste boyle asimetriyle kalalkaldim. cook kiziyorum kednieme coook, yahu chanelle ayni ulkedeyim, ustelik yakinim niye takilip pesine gitmiyorsun niye dinlemiyorsun onu hazir seni cesaretlendiren birini bulmusun takilsana gitsene yoook..al iste boyle kalakaldim.
size bu da ders olsun revizyon icin sakin beklemeyin duzelir gecer ,hayir beklemeyin sicagi sicagina gidin.
ve unutmayin ki
estetik ameliyati oluyoruz biz istiyoruz ki bir kere olalim bitsin ,hayir bitmiyor en mukemmel doktor gelse senin dokularinin verecegi tepkiyi bilemiyor, sansina tutarsa tutuyor kiminde tutmuyor illaki revizyon gerekiyor.
iyi doktor revizyonuna sahip cikan doktor demek, bir kerede yaptim bitti diyen degil.
gormuyor musunuz unluleri yaptirdikca yaptiriyorlar hic bir kerede biteni gormedim ben.
bence doktor birinci de yapacak gorecek taniyacak dokulari ikinci de eksik gedik hata ne varsa duzeltecek yani cilayi cekecek.
ben akilsizligimin cezasini cekiyorum , ve bu arada z kul dan cok cok sikayet duyuyorum ve sikayeti olana diyorum ki gidin revizyonunuzu yaptirin inanin ilk seferle olmuyor bitmiyor illaki iknci duzeltecek seyler kaliyor bakiniz ornek chanel ancak ikincide mukemmel otesi oldu istedigi goruntuyu ikincide aldi.
chanel beni duyyy , bak vallla takilacam pesine ne zaman gidiyoruz soyle bu sefer dinleyecem seni soz bak.