• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüm vücut tüyleri...

Tuyunuzu anlatiyorsunuz bu nasil anlatma. Esmer denince tenin esmer oldugu demek degil mi
Hani esmer olur insanlar, kaşı gözü saçı kara olanlardan.. Tenim esmer olsaydı bunu belirtirdim burda kıldan tüyden bahsediyoruz. Asabiyetinize de hayran kaldım açıkçası patlamaya hazır bomba gibisiniz ve adeta nd yag lazerin reklamını yapar gibi:KK71: bu nasıl anlatma derken, evet tüyümü anlatıyorum sizin de kendi ağzınızla söylediğiniz gibi, TEN RENGİMİ ANLATMIYORUM. Anlamış olmanızı beklerdim

Hani esmer olur insanlar, kaşı gözü saçı kara olanlardan.. Tenim esmer olsaydı bunu belirtirdim burda kıldan tüyden bahsediyoruz. Asabiyetinize de hayran kaldım açıkçası patlamaya hazır bomba gibisiniz ve adeta nd yag lazerin reklamını yapar gibi:KK71: bu nasıl anlatma derken, evet tüyümü anlatıyorum sizin de kendi ağzınızla söylediğiniz gibi, TEN RENGİMİ ANLATMIYORUM. Anlamış olmanızı beklerdim
Yaa evet nd lazerciyim. Tobe yarabbi. Asil sizde var asabiyet ne yazdiysam ters cevap verdiniz bi okusaniz anlarsiniz.

Burda mantıklı ve işe yarar yardımlar bekliyorum, insanın aklını daha da karıştırmanızı degil.. varsayalım ki sizin dediğiniz gibi esmer tenli bile olsam ince tüylere o tarz lazerler işe yaramıyor boşuna insanları yanlış yönlendirmeyiniz

Burda mantıklı ve işe yarar yardımlar bekliyorum, insanın aklını daha da karıştırmanızı degil.. varsayalım ki sizin dediğiniz gibi esmer tenli bile olsam ince tüylere o tarz lazerler işe yaramıyor boşuna insanları yanlış yönlendirmeyiniz
Insanlarin aklini karistiran sizssiniz. Hormon bozuklugu yoksa ya igneli yada lazerdir cozumu.

Ayak parmaklari el parmak ustlerinde bile var benim. Sadece sirt ve bel harici olmadik yerim yok. Yuz icin ayri bir yere gidiyorum. Vucut icin ayri bir yere gidiyorum. Ins faydasini gorurum.
En başından böyle konuşsaydık daha iyi olabilirdi, sizde benzer durumlar yaşadığınızı söyleyerek konuya girseydiniz bu yanlış anlaşılmalar olmazdı her neyse sağlık olsun :) rica etsem biraz daha detay verebilirmisiniz ne zamandan beri , hangi bölgelerinize hangi lazer uygulanıyor diye

Ben de aynı şekilde kaşım gözüm kara her yerim de tüyler var ve hamileyim hiç sorun değil benimkiler de belli oluyor ama simsiyah değil kalın da değil o yüzden sorun etme ben lazer fln düşünmüyorum aslında bel falan pek rahatsız etmez

Hormonlarında bir sıkıntı yoksa yumurtalıklarına baktır.

Polikistik over (iyi huylu kistler) yumurtalıklarında olabilir. O da tüylenme yapıyormuş.

Bende de var bu tüy sorunu. Keşke bir çaresi olsa bu sıkıntının.:KK51::KK43:

Hormonlarında bir sıkıntı yoksa yumurtalıklarına baktır.

Polikistik over (iyi huylu kistler) yumurtalıklarında olabilir. O da tüylenme yapıyormuş.

Bende de var bu tüy sorunu. Keşke bir çaresi olsa bu sıkıntının.:KK51::KK43:

Bende de var o pco Tek çaresi kilo vermek ve iyi beslenmek.. (bu arada 56 kiloyum hala kilo vermem lazım....)

Konu sahibi iğneli lazer dışında asla lazer yaptırma. Kaç seans Yaptırdım uzama zamanını uzattı ama ayni zamanda kalınlaştırdı. Bağdat caddesinde bi iğneli lazere gittim İnan bir kerede %65 kadarı gitti.
Tabiki devam edemedim geriye kalan ile uğraşıyorum. İyi bi yer bulursan bana da haber et❤️

En başından böyle konuşsaydık daha iyi olabilirdi, sizde benzer durumlar yaşadığınızı söyleyerek konuya girseydiniz bu yanlış anlaşılmalar olmazdı her neyse sağlık olsun :) rica etsem biraz daha detay verebilirmisiniz ne zamandan beri , hangi bölgelerinize hangi lazer uygulanıyor diye
Yuz bolgem icin soprano ice buzlazer diod yaptiriyorum. 3 seans ve 2 kontrol seansi yapildi memnunum. Vucut bolgem icinde 4 seans yapildi. Ekim ayina kadarda yaptiricam. Memnunum her ikisinden de.

Back