- 7 Ekim 2016
- 6.597
- 4.323
- 173
- Konu Sahibi justicewarrier
Tuyunuzu anlatiyorsunuz bu nasil anlatma. Esmer denince tenin esmer oldugu demek degil miTenim esmer degil, kaşım gözüm esmer yani ben komple yanlış anlaşılmışım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tuyunuzu anlatiyorsunuz bu nasil anlatma. Esmer denince tenin esmer oldugu demek degil miTenim esmer degil, kaşım gözüm esmer yani ben komple yanlış anlaşılmışım
Hani esmer olur insanlar, kaşı gözü saçı kara olanlardan.. Tenim esmer olsaydı bunu belirtirdim burda kıldan tüyden bahsediyoruz. Asabiyetinize de hayran kaldım açıkçası patlamaya hazır bomba gibisiniz ve adeta nd yag lazerin reklamını yapar gibi bu nasıl anlatma derken, evet tüyümü anlatıyorum sizin de kendi ağzınızla söylediğiniz gibi, TEN RENGİMİ ANLATMIYORUM. Anlamış olmanızı beklerdimTuyunuzu anlatiyorsunuz bu nasil anlatma. Esmer denince tenin esmer oldugu demek degil mi
Yaa evet nd lazerciyim. Tobe yarabbi. Asil sizde var asabiyet ne yazdiysam ters cevap verdiniz bi okusaniz anlarsiniz.Hani esmer olur insanlar, kaşı gözü saçı kara olanlardan.. Tenim esmer olsaydı bunu belirtirdim burda kıldan tüyden bahsediyoruz. Asabiyetinize de hayran kaldım açıkçası patlamaya hazır bomba gibisiniz ve adeta nd yag lazerin reklamını yapar gibi bu nasıl anlatma derken, evet tüyümü anlatıyorum sizin de kendi ağzınızla söylediğiniz gibi, TEN RENGİMİ ANLATMIYORUM. Anlamış olmanızı beklerdim
Burda mantıklı ve işe yarar yardımlar bekliyorum, insanın aklını daha da karıştırmanızı degil.. varsayalım ki sizin dediğiniz gibi esmer tenli bile olsam ince tüylere o tarz lazerler işe yaramıyor boşuna insanları yanlış yönlendirmeyinizHani esmer olur insanlar, kaşı gözü saçı kara olanlardan.. Tenim esmer olsaydı bunu belirtirdim burda kıldan tüyden bahsediyoruz. Asabiyetinize de hayran kaldım açıkçası patlamaya hazır bomba gibisiniz ve adeta nd yag lazerin reklamını yapar gibi bu nasıl anlatma derken, evet tüyümü anlatıyorum sizin de kendi ağzınızla söylediğiniz gibi, TEN RENGİMİ ANLATMIYORUM. Anlamış olmanızı beklerdim
Ben hep gülümsedim gayet kibar konuştum lütfen yanlış anlaşılmak istememYaa evet nd lazerciyim. Tobe yarabbi. Asil sizde var asabiyet ne yazdiysam ters cevap verdiniz bi okusaniz anlarsiniz.
Insanlarin aklini karistiran sizssiniz. Hormon bozuklugu yoksa ya igneli yada lazerdir cozumu.Burda mantıklı ve işe yarar yardımlar bekliyorum, insanın aklını daha da karıştırmanızı degil.. varsayalım ki sizin dediğiniz gibi esmer tenli bile olsam ince tüylere o tarz lazerler işe yaramıyor boşuna insanları yanlış yönlendirmeyiniz
Evet iğnelidir biliyorum o yüzden aynı durumda olan varsa kurtulan varsa yardım etsin dedim , teşekkür ederim:) umarım artık anlarsınız:)Insanlarin aklini karistiran sizssiniz. Hormon bozuklugu yoksa ya igneli yada lazerdir cozumu.
Sizde aynı durum olmadığı için istesenizde yardımcı olamazsınızEvet iğnelidir biliyorum o yüzden aynı durumda olan varsa kurtulan varsa yardım etsin dedim , teşekkür ederim:) umarım artık anlarsınız:)
Ayak parmaklari el parmak ustlerinde bile var benim. Sadece sirt ve bel harici olmadik yerim yok. Yuz icin ayri bir yere gidiyorum. Vucut icin ayri bir yere gidiyorum. Ins faydasini gorurum.Sizde aynı durum olmadığı için istesenizde yardımcı olamazsınız
En başından böyle konuşsaydık daha iyi olabilirdi, sizde benzer durumlar yaşadığınızı söyleyerek konuya girseydiniz bu yanlış anlaşılmalar olmazdı her neyse sağlık olsun :) rica etsem biraz daha detay verebilirmisiniz ne zamandan beri , hangi bölgelerinize hangi lazer uygulanıyor diyeAyak parmaklari el parmak ustlerinde bile var benim. Sadece sirt ve bel harici olmadik yerim yok. Yuz icin ayri bir yere gidiyorum. Vucut icin ayri bir yere gidiyorum. Ins faydasini gorurum.
Hormonlarında bir sıkıntı yoksa yumurtalıklarına baktır.
Polikistik over (iyi huylu kistler) yumurtalıklarında olabilir. O da tüylenme yapıyormuş.
Bende de var bu tüy sorunu. Keşke bir çaresi olsa bu sıkıntının.
Yuz bolgem icin soprano ice buzlazer diod yaptiriyorum. 3 seans ve 2 kontrol seansi yapildi memnunum. Vucut bolgem icinde 4 seans yapildi. Ekim ayina kadarda yaptiricam. Memnunum her ikisinden de.En başından böyle konuşsaydık daha iyi olabilirdi, sizde benzer durumlar yaşadığınızı söyleyerek konuya girseydiniz bu yanlış anlaşılmalar olmazdı her neyse sağlık olsun :) rica etsem biraz daha detay verebilirmisiniz ne zamandan beri , hangi bölgelerinize hangi lazer uygulanıyor diye