- 26 Aralık 2016
- 302
- 53
- 98
- Konu Sahibi justicewarrier
-
Hormonlarım normal çıkıyor fazla esmerim belki ondandır diye düşünüyorumHormonal bir durum olabilir bence..
O nasıl yapılıyor ki? Benim tüm hormonlarım yıllardır normal çıkıyorhormonal sanırım hormon yüklemesi yaptır özel hastanelerde yapıyolar
Once hormonlarina baktir. Esmerim yazmissin sonrada nd yag lazer yaptirArkadaşlar merhaba.. benimle aynı durumda olan birileri varsa konuşup biraz içimi rahatlatmak istiyorum. Abartısız tüm vücudum tüylerle kaplı. Kalın erkeksi kıllar degil ama sırtım, belim, tüm karnım, popo üstü, omuzlarım kısacası her yerim belli olan siyah tüycüklerle kaplıhatta kol içlerim bile malesef jilet degdirdigim için belli olmaya başladı artık ince ve belirsiz değiller. Benimle aynı durumda olanlardan yorumlar bekliyorum hem içimiz rahatlasın hemde bir yöntem bulalım, bunlardan kurtulanlar varsa da paylaşsın burada ki mutlu olalım...
Hormonlarıma baktırdığımı kaç kere daha söylemem gerekiyor :)Once hormonlarina baktir. Esmerim yazmissin sonrada nd yag lazer yaptir
Ailemde yok ama babam çok esmer bende ona çekmişim diye düşünüyorumAilenizde bu tip kıllanması olan var mı genetik olabiliyor yani lazer yaptırdınız mı kalın kıllara etkili oluyor
O zaman tek care nd yag lazer. Yada igneli epilasyon diyicem ama zor ve uzun bir surec igneli.Hormonlarıma baktırdığımı kaç kere daha söylemem gerekiyor :)
Igneli epilasyona yillarca gitmeniz lazim. 8 seans nd yag lazer yaptirin. Sonra kalanlar icin igneliye gidin.Sadece bilmek istediğim benim gibi olan varsa iğneli epilasyon ile kurtulan var mı
Nd yag lazer ince tüyler için uygun degil diye biliyorumIgneli epilasyona yillarca gitmeniz lazim. 8 seans nd yag lazer yaptirin. Sonra kalanlar icin igneliye gidin.
Demek ki o kadar da göze batmıyor sizin ki :)Benimde belimde var aynen esmerim ayrıca ve ben onlarla mutluyum galiba takmadım kafama hiç bu güne kadar yuvarlanıp gidiyoruz beraber: -)
Batsa da benim batmasa da benim ayol napiyim nasil alıyım onları geriden geriden: -)Demek ki o kadar da göze batmıyor sizin ki :)
Nd yag esmer tenliler icin tek cozumNd yag lazer ince tüyler için uygun degil diye biliyorum
İşte bende alamadığım için epilasyon düşünüyorum. Sen hiç düşünmedin mi?Batsa da benim batmasa da benim ayol napiyim nasil alıyım onları geriden geriden: -)
Tenim esmer degil, kaşım gözüm esmer yani ben komple yanlış anlaşılmışımNd yag esmer tenliler icin tek cozum
Yani oradakileri düşünmedim hiç rahatsıZ etmedi beni galesiz mıyım neyimİşte bende alamadığım için epilasyon düşünüyorum. Sen hiç düşünmedin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?