• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüm vücut tüyleri...

justicewarrier

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2016
302
53
98
Arkadaşlar merhaba.. benimle aynı durumda olan birileri varsa konuşup biraz içimi rahatlatmak istiyorum. Abartısız tüm vücudum tüylerle kaplı. Kalın erkeksi kıllar degil ama sırtım, belim, tüm karnım, popo üstü, omuzlarım kısacası her yerim belli olan siyah tüycüklerle kaplı :( hatta kol içlerim bile malesef jilet degdirdigim için belli olmaya başladı artık ince ve belirsiz değiller. Benimle aynı durumda olanlardan yorumlar bekliyorum hem içimiz rahatlasın hemde bir yöntem bulalım, bunlardan kurtulanlar varsa da paylaşsın burada ki mutlu olalım... :KK72:

Ailenizde bu tip kıllanması olan var mı genetik olabiliyor yani lazer yaptırdınız mı kalın kıllara etkili oluyor

Arkadaşlar merhaba.. benimle aynı durumda olan birileri varsa konuşup biraz içimi rahatlatmak istiyorum. Abartısız tüm vücudum tüylerle kaplı. Kalın erkeksi kıllar degil ama sırtım, belim, tüm karnım, popo üstü, omuzlarım kısacası her yerim belli olan siyah tüycüklerle kaplı :KK43: hatta kol içlerim bile malesef jilet degdirdigim için belli olmaya başladı artık ince ve belirsiz değiller. Benimle aynı durumda olanlardan yorumlar bekliyorum hem içimiz rahatlasın hemde bir yöntem bulalım, bunlardan kurtulanlar varsa da paylaşsın burada ki mutlu olalım... :KK72:
Once hormonlarina baktir. Esmerim yazmissin sonrada nd yag lazer yaptir

Ailenizde bu tip kıllanması olan var mı genetik olabiliyor yani lazer yaptırdınız mı kalın kıllara etkili oluyor
Ailemde yok ama babam çok esmer bende ona çekmişim diye düşünüyorum:D altını çize çize bi kez daha söylüyorum HORMOLARIM NORMAL YILLARDIR KONTROL ALTINDAYIM.

Benimde belimde var aynen esmerim ayrıca ve ben onlarla mutluyum galiba takmadım kafama hiç bu güne kadar yuvarlanıp gidiyoruz beraber: -)

Back