• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüm vücut kampanyalarının güvenilirliği hakkında

brendaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2008
1
0
86
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Fiyatları oldukça uygun tüm vücut kampanyaları var. Ama belli bir seans ücretini peşin alan paket kampanyalar bunlar. Sözleşme yaparken para iadesinin hiçbir şekilde olmayacağına imza attırıyorlar. Durum böyle olunca, işkilleniyorum ve bu tip kampanyalardan uzak duruyorum. En son, kurumun ismini vereyim çünkü herhangi bir kötüleme ya da övme durumum olmayacak, Yeditepe Üniversitesi'nin bir kampanyasını gördüm. Tüm vücutta 7 seans için 1500 TL peşin paket kampanyası var. Ama yukarıda bahsettiğim sebepten ötürü, kurum hastane olsa da güvenemiyorum. Ücreti peşin aldıkları için, kullandıkları lazer cihazının etkisini düşürerek, seansların uzamasına sebep olabilirler gibi geliyor. Bu şekilde de hastayı kuruma mecbur hale getirebilirler. Ya da paranoyaklık yapıyor olabilirim, emin olamıyorum :)

Kısacası arkadaşlar, Yeditepe Hastanesi'nde lazer epilasyon yaptıranınız varsa, reklam olmaması için bana özelden yazabilir misiniz?

Çok teşekkürler :16:

Back