• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüm vücüdüm seyiriyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Varmi bilmiyorum var galiba. Evet aynanin karsisina gecip bekliyorum gece uyumadsn önce vücüdumu dinliyorum resmen tetikdeyim önceden böyle degildim sonradan oldum böyle :(
Var gibi duruyor pisikiyatriye görünmelisiniz ayrıca içiniz rahat değilse nörolojiye de görünün ne var ne yok anlarsınız. Böyle düşünmekten iyidir.

Başım ağrıyor , intrtmette yazılanları okuyorum etkileniyorum daha çok ağrıyor.
Tavsiyem ; internete bakmayın belki psikolojik
Gidin muayene olun
Hiç bir şey yoksa bile kafanız rahatlat

Nöroloji bölümüne gidin. Ben Ms hastasıyım bu şekilde seyirme çokça yaşadım ama bu tek başına bi belirti değil. İhmal etmeyin mr vs çekilir belli olur.

Baska ne belirtiniz oldu acaba? Bende sadece bu belirti var
Ben belirtilerimi söylerim ama Ms çok farklı bir hastalık Als Lupus Lyme gibi hastalıklarda öyle. Hastalık kesin teşhis ancak mr da çıkıyor. Ben çok sık baş ağrısı şikayetiyle gittim. Seyirme vardı ama öyle çok dikkatmi çekecek kadar değildi ve aşırı yorgunluk bacaklarımda ağrı vardı. Bsş ağrısı dışındakileri çok önemsemiştim. Baş ağrısı msten değil migren olduğum içinmiş ama tomografi ve mr çekilince ms te teşhis edildi şans eseri.

Merhaba

Bu aralar sadece saglik sorunlariyla ilgili konu aciyorum. Iki ay önce basladi sag gözümun seyirmesiyle suan diger gözümde seyiriyor isin garip tarifi tüm vücüdum seyiruyor parmagim bacagim dudagim. Internetten aratirdim cok kotu seyler yaziyo cok korkuyorum. Magnezyum kullaniyorum 4 gündür fayda etmedi.
Ben bir dönem sınavlara hazırlanırken çok uykusuz kalıyor ve aşırı kahve tüketiyordum. Kendimi düzene sokunca geçti. B12 eksikliği, demir eksikliği çıktı. Bence önce dahiliyeye, sonra olmazsa bir nörolojiye görünün.

benim de yaklaşık 1 ay önce aşırı rahatsız edici şekilde her yerim seğirmeye başladı ,uyuyamıyordum, çok rahatsız oluyordum,bacaklarım midem karnım her yerimde vardı ama stresli biriyim ,sürekli niye diye düşünüyordum sonra kendiliğinden geçti çok şükür, hala ara ara yoklar ama üzerine kafa yormamaya çalışıyorum ,stres büyük etken ama yine de içiniz rahat olsun bi tahlil yaptırın kan değerlerinize falan

Merhaba

Bu aralar sadece saglik sorunlariyla ilgili konu aciyorum. Iki ay önce basladi sag gözümun seyirmesiyle suan diger gözümde seyiriyor isin garip tarifi tüm vücüdum seyiruyor parmagim bacagim dudagim. Internetten aratirdim cok kotu seyler yaziyo cok korkuyorum. Magnezyum kullaniyorum 4 gündür fayda etmedi.
Oncelik dotora kesin gorunun Magnezyuma devam edin 4gunde patadak etki etmez ki muz tüketin aynı şeyleri yaşadım bacaklarıma bile segirmeler olmuştu 1 ay magnezyum ve muz kuruyemiş tükettim ayrıca Google ye bakmayın benim.erken adetime rahim kanseri demişti 😂

Oncelik dotora kesin gorunun Magnezyuma devam edin 4gunde patadak etki etmez ki muz tüketin aynı şeyleri yaşadım bacaklarıma bile segirmeler olmuştu 1 ay magnezyum ve muz kuruyemiş tükettim ayrıca Google ye bakmayın benim.erken adetime rahim kanseri demişti 😂
Bir ay icindemi etki etti magnezyum? bende bugun icmedim etki etmedi diye hemen iciyorum bir tane. Gözünde seyirdimi acaba? Benim ikiside seyiriyor :(

benim de yaklaşık 1 ay önce aşırı rahatsız edici şekilde her yerim seğirmeye başladı ,uyuyamıyordum, çok rahatsız oluyordum,bacaklarım midem karnım her yerimde vardı ama stresli biriyim ,sürekli niye diye düşünüyordum sonra kendiliğinden geçti çok şükür, hala ara ara yoklar ama üzerine kafa yormamaya çalışıyorum ,stres büyük etken ama yine de içiniz rahat olsun bi tahlil yaptırın kan değerlerinize falan
Bende cok stresli biriyim acayip herseyi kafaya takarim. Tüm günüm bunlari düsünmekle geciyo

Bir ay icindemi etki etti magnezyum? bende bugun icmedim etki etmedi diye hemen iciyorum bir tane. Gözünde seyirdimi acaba? Benim ikiside seyiriyor :KK43:
Gözle başladı 1hafta sonra yüzümde ki korktum doktora gittim önce bir şey bulunamadı segirmeler vücuduma dağılmaya başladı magnezyum sonrası ciddi anlamda faydası oldu ben muz ve kuruyemis te çok tuketmistim

Gözle başladı 1hafta sonra yüzümde ki korktum doktora gittim önce bir şey bulunamadı segirmeler vücuduma dağılmaya başladı magnezyum sonrası ciddi anlamda faydası oldu ben muz ve kuruyemis te çok tuketmistim
Aynen bendede öyle oldu ama bende iki aydir devam ediyor suan iki gözumde seyiriyor ve vucudumun her tarifi. Magnezyum kullanmaya devam edeyim ben iyisi fayda etmiyo diye birakacaktim aslinda

Aynen bendede öyle oldu ama bende iki aydir devam ediyor suan iki gözumde seyiriyor ve vucudumun her tarifi. Magnezyum kullanmaya devam edeyim ben iyisi fayda etmiyo diye birakacaktim aslinda
Doktora gidin muhakkak ihmal etmeyin ve lütfen Google den uzak durun orda aratirmayin geçmiş olsun

Devletin verdiği magnezyum oksit kullanmayın onun kana karışması çok azmış dışarıdan mg glisinat malat formlarını alın mutlaka

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back