Tüm vücüdüm seyiriyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mutsuzum2017

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
567
-658
48
38
Merhaba

Bu aralar sadece saglik sorunlariyla ilgili konu aciyorum. Iki ay önce basladi sag gözümun seyirmesiyle suan diger gözümde seyiriyor isin garip tarifi tüm vücüdum seyiruyor parmagim bacagim dudagim. Internetten aratirdim cok kotu seyler yaziyo cok korkuyorum. Magnezyum kullaniyorum 4 gündür fayda etmedi.

Sinirsel olabilir doktora tekrar gidin.
Belki tomografi çeker.

Bir dönem benim de tek göz kapağında oldu. sık sık oldu hem de.
Devam etseydi doktora gidecektim.
Sizin ki çok farklı, bence ihmal etmeyin bir doktora basvurun

Bu kadar konu açana kadar genel bir sağlık taraması yaptırsanız daha iyi değil mi?

Bir dönem benim de tek göz kapağında oldu. sık sık oldu hem de.
Devam etseydi doktora gidecektim.
Sizin ki çok farklı, bence ihmal etmeyin bir doktora basvurun
Kac hafta icinde gecmisti acaba benimde ilk baslangicta tek gözüm seyiriyordur suanda digeride seyiriyor ve vucudum

Çok geçmiş olsun. Corona aşısı oldunuz mu? Bir kaç kişide aşının, yan etkisi, olarak titreme duymuştum ama direk görmedim şahsen o yüzden bundan olabilir mi bilemiyorum tabi. Ama ihmal etmeyin basit bir sebepten de olabilir erkenden müdahale edilir en azından

Ben ameliyat olacaktim stresten parmagimda olmustu..hatta uykumdan uyandiriyordu.. fizik tedaviciye gitmistim.. bisey yapmamisti stresten olabilir dediler.. bi sure sonra gecti sukur..

Ben ameliyat olacaktim stresten parmagimda olmustu..hatta uykumdan uyandiriyordu.. fizik tedaviciye gitmistim.. bisey yapmamisti stresten olabilir dediler.. bi sure sonra gecti sukur..
Kac ay icinde gecti acaba? Benim bi tarafimda dwgilki heryerim seyiriyor.

Tahmin edeyim, tek gözünün seyirmesini kafaya takıp, internette araştırdıın. ALS MS gibi hastalıklar gördün, kafaya iyice taktın. Sonra bütün vüccudun seyirmeye başladı.

Bu seyirme olayı psikolojiden çok fazla etkileniyor, düşünmeyi bırak. Tek başına seyirme nadiren kötü bir şeyin habercisi olur

Evet aynen oldu ben kafaya taktikca okudukca heryerim seyirmeye basladi

Yok aşı olmadim. Cok sinir bozucu bir durum

Sizin bir önceki konunuzda da konuşmuştuk. Çok takıyorsunuz kafaya bu durumu . Bu yüzden de tümden arttı gibi geldi bana .Yine de norolojiye gidin içiniz rahat etsin.

Panik atağınız var mı? Varsa şayet vücudunuzu takip ettikçe daha çok seyirdiğini hissedersiniz hatta seyirmesini beklersiniz bir süre sonra. Bir hastaneye görünün içiniz rahat etsin.

Evhamlı iseniz hatta değilseniz bile googledan bakmayın. Mr sonuçlarımı sorgulatınca felç oluyordum. Hekim ise ileride felç olursan mrda çıkan durumu söylersin dedi. Googlea kalsa ben felç için kendimi hazırlar, beklerdim. Tövbe estağfirullah.

Doktora tekrar gidin. Başka yerler de seyirmeye başladıysa ona göre yol yordamı değişir.

Panik atağınız var mı? Varsa şayet vücudunuzu takip ettikçe daha çok seyirdiğini hissedersiniz hatta seyirmesini beklersiniz bir süre sonra. Bir hastaneye görünün içiniz rahat etsin.
Varmi bilmiyorum var galiba. Evet aynanin karsisina gecip bekliyorum gece uyumadsn önce vücüdumu dinliyorum resmen tetikdeyim önceden böyle degildim sonradan oldum böyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…