- 21 Eylül 2017
- 567
- -658
- 48
- 38
- Konu Sahibi mutsuzum2017
-
Sinirsel olabilir doktora tekrar gidin.Merhaba
Bu aralar sadece saglik sorunlariyla ilgili konu aciyorum. Iki ay önce basladi sag gözümun seyirmesiyle suan diger gözümde seyiriyor isin garip tarifi tüm vücüdum seyiruyor parmagim bacagim dudagim. Internetten aratirdim cok kotu seyler yaziyo cok korkuyorum. Magnezyum kullaniyorum 4 gündür fayda etmedi.
Bu kadar konu açana kadar genel bir sağlık taraması yaptırsanız daha iyi değil mi?Merhaba
Bu aralar sadece saglik sorunlariyla ilgili konu aciyorum. Iki ay önce basladi sag gözümun seyirmesiyle suan diger gözümde seyiriyor isin garip tarifi tüm vücüdum seyiruyor parmagim bacagim dudagim. Internetten aratirdim cok kotu seyler yaziyo cok korkuyorum. Magnezyum kullaniyorum 4 gündür fayda etmedi.
Doktora gidiyorum gözüm seyirdiginde gitmjstim bisey yapamayiz demisti ama bibkac gündur vucudum seyiriyor.Bu kadar konu açana kadar genel bir sağlık taraması yaptırsanız daha iyi değil mi?
Tekrar gidinDoktora gidiyorum gözüm seyirdiginde gitmjstim bisey yapamayiz demisti ama bibkac gündur vucudum seyiriyor.
Kac hafta icinde gecmisti acaba benimde ilk baslangicta tek gözüm seyiriyordur suanda digeride seyiriyor ve vucudumBir dönem benim de tek göz kapağında oldu. sık sık oldu hem de.
Devam etseydi doktora gidecektim.
Sizin ki çok farklı, bence ihmal etmeyin bir doktora basvurun
Çok geçmiş olsun. Corona aşısı oldunuz mu? Bir kaç kişide aşının, yan etkisi, olarak titreme duymuştum ama direk görmedim şahsen o yüzden bundan olabilir mi bilemiyorum tabi. Ama ihmal etmeyin basit bir sebepten de olabilir erkenden müdahale edilir en azındanMerhaba
Tekrar gidin. Belki sorununuz psikolojik. burada kimse size yardım edemez. yardım alacağınız tek yer hastaneDoktora gidiyorum gözüm seyirdiginde gitmjstim bisey yapamayiz demisti ama bibkac gündur vucudum seyiriyor.
Kac ay icinde gecti acaba? Benim bi tarafimda dwgilki heryerim seyiriyor.Ben ameliyat olacaktim stresten parmagimda olmustu..hatta uykumdan uyandiriyordu.. fizik tedaviciye gitmistim.. bisey yapmamisti stresten olabilir dediler.. bi sure sonra gecti sukur..
Ameliyattan bir kac hafta sonra.. cunku ameliyati gozumde buyutmusum stres yapmistim.. ameliyat sonrasi rahatlama oldu. Senin hayatinda cok stres var mi?Kac ay icinde gecti acaba? Benim bi tarafimda dwgilki heryerim seyiriyor.
Evet aynen oldu ben kafaya taktikca okudukca heryerim seyirmeye basladiTahmin edeyim, tek gözünün seyirmesini kafaya takıp, internette araştırdıın. ALS MS gibi hastalıklar gördün, kafaya iyice taktın. Sonra bütün vüccudun seyirmeye başladı.
Bu seyirme olayı psikolojiden çok fazla etkileniyor, düşünmeyi bırak. Tek başına seyirme nadiren kötü bir şeyin habercisi olur
Yok aşı olmadim. Cok sinir bozucu bir durumÇok geçmiş olsun. Corona aşısı oldunuz mu? Bir kaç kişide aşının, yan etkisi, olarak titreme duymuştum ama direk görmedim şahsen o yüzden bundan olabilir mi bilemiyorum tabi. Ama ihmal etmeyin basit bir sebepten de olabilir erkenden müdahale edilir en azından
Varmi bilmiyorum var galiba. Evet aynanin karsisina gecip bekliyorum gece uyumadsn önce vücüdumu dinliyorum resmen tetikdeyim önceden böyle degildim sonradan oldum böylePanik atağınız var mı? Varsa şayet vücudunuzu takip ettikçe daha çok seyirdiğini hissedersiniz hatta seyirmesini beklersiniz bir süre sonra. Bir hastaneye görünün içiniz rahat etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?