Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüm tüylü olanların okuyabileceği türden bir sorum var?Yardımınıza ihtiyacım var:(
- Konu Sahibi Sorcha
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Her şeye kafayı takarsanız mutsuz kadınlar olursunuz :))
erkekler kılla tüyle ilgilenmiyorlar,rahat olun.
keşke senin kadar rahat olabilsem ben kendi adıma konuşayım
hiçte öyle değil maalesef hepsi rahatsız olurlar kimi dile getirmez sen anlarsın davranışlarından
kimide direk söyler ama hepsinin rahatsız olduğundan eminim ben
bence söle sana destek çıkması gerekir çünkü bu senin elnde olan bişi değil.benmde çene bölgemde var haftada 2 kez alıyorum sir agdaylaeşime bir türlü tüylerimden rahatssız olduğumu söyleyemedim. bana destek verirmi yoksa tümden mi koparız bunu kestiremiyorum. kendime hiç güvenim kalmadı. ileriye dönük hayal bile kuramıyorum . lütfen yardım edin akıl verin bana ihtiyacım var..
keşke senin kadar rahat olabilsem ben kendi adıma konuşayım
hiçte öyle değil maalesef hepsi rahatsız olurlar kimi dile getirmez sen anlarsın davranışlarından
kimide direk söyler ama hepsinin rahatsız olduğundan eminim ben
Ayni fikirdeyim kesinlikle erkekler nefret ediyor su tuylerden..Sirf bu yuzden ben de evlenmek istemiyorum Ben tamamen tuysuz olmayi dilemiyorum ne de olsa imkansiz,ama en azindan tum vucudumda olmasa..Ozellikle yuz ve gobek bolgelerinde..
bnim göğsümde göbeğimde belimde vücudumda byağ var o yüzden tüysüz insan görünce imrenerek bakarım çocukken bacaklarımda çok vardı etek giyemezdim o yüzden 12 yaşında almaya bşladım bacaklarımı 7 senedir alıorum arada jilet vurdum kalınlaştı :) artk her yerimi ağda ile alıorum sir ağda ve rahat ediorum evlenene kadar azalır blki öle :)