• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüm tüylü olanların okuyabileceği türden bir sorum var?Yardımınıza ihtiyacım var:(

Sorcha

Bir arkadaşa bakıp çıkıcam.
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
8.684
3.220
448
Arkadaşlar selam,

Ben bu tüylerden bıktım..Gerçekten!Her gördüğümde ağlıyorum.Göbeğimdekileri 5 kere aldırmamışımdır toplasanız.Ama göbeğimin ortası siyah siyah kıl-tüy karışımı.Ama kenarlar ince ince.Ben şimdi ortayı ağda ile alsam kenarları kalıcak.Sonuçta uzaktan belli olmuyor.Ama ileride evlenirsem eğer eşim en ince olanı bile görür.Yani ne bileyim napıcam ben:( Of...sırf bu yüzden hiç evlenmemeyi düşünüyorum.Sonuçta aldığımda bu tüyleri.Çıkarken uzama aşaması var.O aşamalarda eşime,hayır mı diyeceğim? Yani ne bileyim.Makineyle alsam diyorum tek tük çıktımı öyle pürüssüz olur anca.Önce ağda ile alınır.Sonra kalanları tek tek makine ile alınır.Bilemiyorum.Evli arkadaşlar nasıl başa çıkıyorlar.Çok tüylü olupta evli olanların eşlerinin tepkisi ne oluyor bilmiyorum.Ve gerçekten deli gibi üzgünüm.İğneli epilasyon düşünüyorum.Lazere pek inanmıyorum artık.Çünkü ince tüylerimi kalınlaştırabilir.İnceler gerçekten çok ince çünkü.Of kızlar..Nolur birşeyler söyleyin.Ama gerçekleri söyleyin daha fazla üzülemem çünkü.Yüzümde çene bölgemde favori bölgemde var hafif yanağıma doğru seyrek seyrek,Sakal şeklinde değil ama görünürler yani...Napıcam bilmiyorum...Hayatım boyunca bikinide giyemeyecekmiyimmafoldumben

Son düzenleme:
ah canım ya çok iyi anlıyorum seni, çünkü aynı dert bende de var malesef..
evli olmadığım için o soruna cevap veremicem. şu tüylere artık kesin bi çözüm bulunsun ya. evleninceye kadar kurtulmak istiyorum..

ya bu niye 2. başlık... kızlar iyimisiniz yaaa... bir sürü hatun vardır vücüdunda ince tüyleri olan... kendinize dert mi arıyorsunuz ... hani hormonal sorununuz olur ; kalın tüyleriniz olur tamam dert edin ama tedavisi de var...

ince tüyleri de alırsınız ; alma işlemi sonrası tüyleri azaltan ; incelten kremlerden filan kullanırsınız...

ama tekrar söylüyorum o kadar tüy herkeste var.. öyle uzasın da alayım ben kocam sen bekle dilan olmaz... düşünün bikini bölgesini jiletle alanlar var ; 1 gün almasa tamam tekrar çıkmaya başlıyor...

ama eşler bunu bile sorun yapmıyor... önemli olan temiz olmak... lütfen büyütmeyin... size yazık...

merhaba canım,öncelikle herşeyin bi çözümü olduğuna kendimiz inandırmak gerekiyor
sağlıklı bir vücuda ve sağlıklı bir görünüme sahip olabilmek için öncelikle bi uzmana görünmekte fayda var,anlattıklarınız bana hirsutizm olabileceğini düşündürüyor.
önce doktorumuza gidiyoruz ,önerilen ilaçları düzenli bir şekilde kullanıyoruz(genellikle en az 1 yıl tedavi süresi önerilir ,reseptörlerdeki boşluklar iyice düzelene kadar ,çünki belli dozlarla başlanıyor bu yüzden etkisi uzun vadede görülüyor..biraz bilimsel oldu ama açıklayıcı olsun diye belitrmek istedim kısaca)
.....
bu tür tedaviler kılları dökmez ama hem yeni kıl oluşumunu baskılar hemde kılları belli seviyede zayıflatır.
kıllardan tamamen arınmak içinde çeşitli alternatif tedaviler var(kozmetik ve estetik yönlü tedavileri kastediyorum)
lazer ve kıl azaltıcı losyonlar gibi....
önce tedavi sonra kkdaki i"istenmeyen tüyler" kategorisinde paylaşılan tüm ürün ve yöntemleri iyice okuyup kendince değerlendirdikten sonra doğru bulduğunu uygulaman iyi olur diye düşünüyorum
geçmiş olsun,sevgiler...

sizi epilixir başlığımıza alalım :)

Eşin de tüylü olmayacak mı canım? Erkekler böyle şeyler farkeder mi sanıyorsun? :roflol: sen bunu dile getirmessen o da farketmez.

boşver kocayı sen rahatsan ,memnunsan tüylerinle gerisi boş.ama sen huzursuz oluyorsan ekonomik durumun da iyiyse git lasere kurtul yada iğneli epilasyon yaptır

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim,haftasonu evde olamadığım için nete giremedim cevap yazamadım...En kısa zamanda doktora gidicem tahlil oldum ama işte.Acayip derecede takıyorum malesef:/

Tedavileri bir arkadaşımız üşenmemiş yazmış sağolsun çok teşekkür ederim.Tedavilerde de doğum kontrol haplarının verildiği ve bu hapların kilo yaptığını duymuştum.o Yüzden tedavilerden korkmuştum.Ama bakalım iyi bir doktor var ona gideceğim inş...

çok tüyümüz olmasa okadar dert etmicez ama çok işte.. ne yaptıysam azalmıyor. bugün bütün tüyleri alayım ertesi gün hemen çıkmaya başlıyorlar. özellikle yüzümdeki tüyler çok rahatsız ediyor beni. epilixir almayı düşünüyorumfisfisfis

merhaba ben esmerim.uçuş hostesi olarak çalışıyorum malum surekli bakımlı olmak gerek..baktım agda geçici çozum Antalya da epilasyon yaptırabilecegim merkez araştırdım.8 ay once Dogu garajında bulunan DERMANTALYA epilasyon ve guzellik merkezinde seanslara basladım.şu anda kılsızım diyebilirim .hem her turlu konuda muhattap bulabildim ihtiyacım oldugunda hemde işk once kardeşimi ve yakın arkadaslarımı gonul rahatlıgıyla goturebildim.izmirdede mutlaka guvenebilecegin merkez vardır.ben isim verdim cunku gonul rahatlıgıyla gidebilirsiniz arkadaslar...

Teşekkür ederim arkadaşım=))) bu dermanantalya lazer mi?

ne yazikki benimde öyyle sorunum var
ama napalim esim beni oldugum gibi kabul etti
ki benim tüm vücudum tüylü
al al bitmiyo
göbegimi genelde tüy sararticisiyla sarartiyorum
bi ay kollarimi aliyorum vs vs
hele bide simdi 2hafta önce ameliyat oldum
ne yazikki jiletlemisler karnimi
ama takmamaya calisiyorum
napiim rabbim vermis bana o tüyleri
bas etmeye onlarla yasamaya alistim
esimde saolsun hic daha dert ve sorun etmedi
cok sansliyim bu konuda
önemli olan temiz olmak orman gibi dolasmamak
önemli yerlerime daha cok özen gösteriyorum bu yüzden

bendede bu sorunlar var göbek bölgemde tam ortada siyaha yakın pek kalın olmayan tüyler ve yüzümde de arara cımbızla aldım için cıkan kıllar ama iğneli epilasyonla çok şükür azaldı ve bazen o kadfar sinir oluyorum ki bu tamda kıllar cıkarken oluyor ağlıyporum eşim sağolsun neden ağlıyorsun allh vergisi diyor ve bana destek oluyor hormonlkarımda da birşey cıkmadı yani bole alışmalımıyız bilmiyorum yaşlanınca napıcas en kötüsü o zaten ben şuan rahatım nezamn ileriyi düşünsem o zamn sinirlerim bozuluyor inşiallh kurtuluruz kökten

benim beyim ne dedi biliyorsusun kadinlarin vücüdünda hic kil yok sanirdim:))
güleyim mi aglayayim mi??
bacaklarimda sariydi incecik bana al dedi.ee 7 yildir aliyorum haliyle kalinlasti simdide diyor bana keske yapmasaydin sari incecikti.dedim kadinda kil olurmu dedim sanki bu deri üsütnde mutlak kil olur
sanki onda insan aliyorda kilsiz gibi duruyor.benimkinin alerjisi var sevmiyor kendi masallah esmer haliyle killi:))
ama bey efendi kandinda katlanamiyor kasim bile ciksa cikan yerden koparmaya calisir.
askilik benimde dogum konturol haplarindan cenemde falan tek tük cikmaya basladi.lazerin faydasi olmuyor.valla kendim meslegini yapmak istiyorum öyle imkan var.önce kendimi pakliycam su killardan:))

İncitanemtuana ve zeyneptolgacım ah ah bakalım noluccak bu tüyler...iğneli istiyorm ama korkuyorum cok...Ya iz kalırsa diye:/

ben evliyim ve aşırı tüy problemim var bu yüzden boşanmak üzereyim. şimdiki aklım olsaydı hiç evlenmezdim...

çenemde bikaç tane kıl çıkmıştı cımbızla ala ala iyiceyayıldı, dayanamayıp ve dahada artmasından korkup iğneli epilasyona gittim, sonra baktım geçiyo bıyık bölgesinede başladım, ve iyikide gitmişimm çok memnunum.. sadece birkaç tane kaldı bıyık bölgemde 2 3 ay olmuştur gitmeyeli, tekrar gitmem muhtemelen onlarında son alınması olacak ama tembellik işte :)) ve hiç iz kalmadı çok şükür :)

göbek bölgemdede vardı bikaç tel, ama cesaret edip onlar için gidemedim, sanki göbek daha çok acıyacak gibi geliyo çünkü :)

insan hiçbir zaman kendini tam anlamıyla temiz hissedemiyor iş böyle olunca eşinin yanında da rahat olamıyorsun
sorun bu işte eşin belki dile getirmiyor ama senin tutk davranmandan dolayı rahatsız oluyor ve kıl tüy o zaman insanın
başına dert oluyor

Back