- 1 Ocak 2017
- 1.918
- 3.261
- 133
- Konu Sahibi feruzecerci
-
Canım ikiside aynı firmaya ait.üretim yerleri aynı. Marka değerinden dolayı ve servisten dolayı fiyat farkı var. BCH firmasınındır almanlar işini ciddiye alıyor. Profilo bölge sorumlusuydu abim.evimizdeki herşey profilo ve memnunuz sorun yok. Siemens te bu firmaya ait ayrıca...Bir süredir araştırıyorum fazla kafamı karıştırmak istemiyorum, tüm beyaz eşyaları aynı markadan almaya karar verdim. Buzdolabı, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, ankastre (fırın ocak davlumbaz) set, bunların hepsi ya Profilo ya da Bosch olsun fakat hangisi daha iyidir hangisinden memnun kalırım bilemiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Hıı bi de bu sektörde yıllarını vermiş birinin yorumuyla söylüyorum. Enerji sınıfında dürüst olan tek firmadır. Diğerleri a sınıfı der ama sadece laftır. Bütün sertifikaları herşeyleri tamamdır.Bir süredir araştırıyorum fazla kafamı karıştırmak istemiyorum, tüm beyaz eşyaları aynı markadan almaya karar verdim. Buzdolabı, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, ankastre (fırın ocak davlumbaz) set, bunların hepsi ya Profilo ya da Bosch olsun fakat hangisi daha iyidir hangisinden memnun kalırım bilemiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Hıı bi de bu sektörde yıllarını vermiş birinin yorumuyla söylüyorum. Enerji sınıfında dürüst olan tek firmadır. Diğerleri a sınıfı der ama sadece laftır. Bütün sertifikaları herşeyleri tamamdır.
Siemens profilo yada bosch hepside piyasanın en iyisi şuan.
Bizim buz dolabımızın rafları cam.üstünde yirmi kg dan fazla agırlık oluyo esnemiyo bile... Ama arçelik veya samsung kullanıpta yoğurdu iki ayrı kaba bölmek zorunda olanları duydum.hangi markaydı tam hatırlamıyorum ama yengeme sorup söylerim:) kadıncagız yoğurt koyamıyo dolaba. Bizimkide girip yatsan kaldırır :)
Servisleri aynıymış sadece numaraları farklıymış canım.Teşekkür ederim, Arçelik'in eski kalitesi yok lafı bir şehir efsanesi değil demek ki, herkes benzeri şeyler söylüyor. Üstelik anlamadığım konu Arçelik fiyat olarak da avantajlı değil.. Bosch ile Profilo markalarında fiyatlar aynı gibiydi. Profilo'yu ailemden kullanan yok ama bu sitede çok tavsiyeler görünce araştırdım bayağı iyiymiş. Teşekkürler KadınlarKlubü
Eşyaları alırken buraya yazarım yeniden, ama büyük ihtimalle Bosch olacak gibi..
Bu arada, Profilo servisi Bosch Servisiyle aynı mı, yani her yerde servis bulabilir miyim bir sorun olduğunda?
bende ötv indiriminden yararlanmak için dün bi bosch bayisinden fiyat aldım fakat inisiyatif kullandıklarını düşünüyorum
sanki bu ötv indirimini pek yansıtmıyorlar gibi
zaten normalde kendi rızalarıyla yaptıkları indirimin içinde ötv meselesi kayboluyor
net gelmediler bana..ötv öncesi sonrası fiyat farkını hisseden var mı ?
Hıı bi de bu sektörde yıllarını vermiş birinin yorumuyla söylüyorum. Enerji sınıfında dürüst olan tek firmadır. Diğerleri a sınıfı der ama sadece laftır. Bütün sertifikaları herşeyleri tamamdır.
Siemens profilo yada bosch hepside piyasanın en iyisi şuan.
Bizim buz dolabımızın rafları cam.üstünde yirmi kg dan fazla agırlık oluyo esnemiyo bile... Ama arçelik veya samsung kullanıpta yoğurdu iki ayrı kaba bölmek zorunda olanları duydum.hangi markaydı tam hatırlamıyorum ama yengeme sorup söylerim:) kadıncagız yoğurt koyamıyo dolaba. Bizimkide girip yatsan kaldırır :)
Canım en kısa zamanda abime servis konusunu sorup ayrıntılı cvp veririm sana. Annemin eşyaları beş seneden fazla oldu hiç servise gerek duymadık.dolap alırken enli olmasına değilde iç hacmine ve rafların sağlamlığına bak bence. Bizim buzdolabımız dillere destan:) bi katına hem on kg peynir içinde suyuyla birlikte hemde yoğurt koyuyoruz maşallahı var.
Kuzenimin dolabıda altı üç çekmeceli oda çok memnun markası yine profilo.
Arçelik artık fiyasko ve vestel...
Bende bocsh yada profilo alırım evlenirken galiba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?